Jump to content

Problema - Pc-ul porneste dar nu se aprinde monitorul


Ripley.
 Share

Recommended Posts

Nume: CemiL

Ce problema ai?: Apas butonul POWER si porneste PC-ul. Led-ul rosu sta aprins cam 10 secunde apoi se stinge si nici ca se mai aprinde vreodata. Monitorul nu se aprinde deloc (sta in led-ul portocaliu gen stand-by, nicidecum No signal sau probleme cu el).

Dupa aprox 2 minute in care sta pornit, se opreste si porneste singur intr-un timp foarte scurt. Si tot asa face timp de cateva ore si nimic.

Am cateva idei: Ori o fi de la sursa de nu imi alimenteaza cum trebuie placa de baza sau hard-ul. Ori am hard-ul bulit, ori alta piesa.

Alte precizari: As dori o explicatie plauzibila si daca se poate si un link cu rezolvare. Mersi frumos!

Link to comment
Share on other sites

Aceeasi problema o am si eu, din ce am inteles e problema la placa de baza, mai exact posibil ca unii tranzistori sa se fi ars. Incearca sa scoti placutele RAM pe rand si sa dai drumul la calculator, daca tot nu merge, problema este la placa de baza.

Link to comment
Share on other sites

Pot sa mentionez inca ceva.

Acum 3-4 zile l-am pornit si a mers normal, apoi urmatoarea zi facea chestia asta dar dupa ce s-a oprit automat de 5-6 ori, pornise normal.

Am stat pe el cam o ora si mi-a dat un foarte scurt bluescreen urmat de restart. Adica a fost o milisecunda bluescreen, n-am apucat sa citesc macar.

Si de atunci nici ca o mai ia din loc. Uneori il mai las si 5-6 ore sa o ia din loc dar degeaba.

 

Alta mentiune: Cand sta pornit asa fara sa o ia din loc, apas butonul de la cd-rom sa scoata cutia cd-ului si se opreste instant.

Link to comment
Share on other sites

@@CemiL,Cel mai bine ar fi sa-ti duci pc-u la un service sau la cineva care se pricepe.

Si eu am avut o problema asemanatoare, dar mi s-a stricat placa video nu placa de baza.

Daca te pricepi, incearca sa scoti placa video dedicata si sa o folosesti doar pe cea integrata. Dupa ce ai facut asta si tot nu s-a reparat pc-u problema poate fi de la placa de baza, sau poate s-a terminat pasta conductoare de la placa video , sunt mai multe cauze.

Mai bine iti duci pc-u la un specialist.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.