Jump to content

Warurile de Toamna / Autumn Wars

Kelton
 Share

Autumn War Interval  

734 members have voted

1. 1. Schimbam intervalul de waruri încă de pe 1 Septembrie? / Do we change the wars interval from the 1st of September?

Recommended Posts

Da, sunt de acord, deoarece mulți au școală de după-masă, și gândiți-vă și la cei cu școala de dimineață. Nu cred că ați înțeles nimic, dar eu sunt de acord. :)

Parerea mea este ca nu ar trebuii sa se schimbe intervalul pana nu se termina vacanta, 12 septembrie, deoarece nu toti stau in casa sa intre la war-uri, eu personal, ies afara in fiecare seara, si nu cred ca sunt singurul, mai bine pana pe 12 septembrie sa fie de la 13:00-15:00, deoarece nu prea cred ca iese cineva afara pe caldura aia. In concluzie, spun NU acestui sondaj.

Sunt de acord, nu doar ca le-ar fi mai usor si playerilor straini cu aceasta ocazie, dar sunt sigur ca sunt si admini carora le-ar conveni sa le supravegheze in intervalul 20-22, astfel putem fi plecati mai usor cu treburi in timpul zilei si seara putem supraveghea, iar dupa acel interval fiecare poate sa faca ce vrea.

Intr-un fel da intr-un fel nu. Eu de exemplu incep scoala pe 12 si vreau sa mai ies si pe afara sa mai profit, dar nu pot din cauza war-urilor, mai bine le-ati pune pana pe 12 septembrie de la 4-5 pana la 6-7

@@Kelton, Yes, you are right that for most of the players school are going to be open soon. As for that fact, the timings for war should be for surely be changed but as you know there are many players who are foreigners and there is much time difference between their areas and Romania. So, 20:00-22:00 will be much late for players who belong to other countries but I think 19:00-21:00 will be perfect. One hour early does not make much difference.

@,

Age 14 years old

Nu ma asteptam la alt raspuns din partea ta. Eu unul sunt lider pe RPG4 la mafii si sunt TOTAL impotriva schimbarii programului de pe 1 septembrie. De ce? Fiindca eu incep facultatea in Octombrie si nu am chef ca mai mult de o luna sa fiu "obligat" de un joc.

Stafful trebuie sa ia in considerare faptul ca unii mai au viata sociala, dar ce sa faci...

Ce romani suntem. Noi sa ajutam strainii, sa ii intelegem, sa le fim alaturi si sa ii sustinem. Ei? Da ba! Ei? Ei ne injura, ne fac tigani, ne discrimineaza si mai stiu eu ce. Romanu in alta tara e privit ca hot tigan si puscarias...dc sa punem la 20 ca vor strainii?

Pai ai vorbit acum fix ca un adevărat român, nu cumva sa schimbi stereotipul. Odată ce străinii joc aici, înseamnă ca va respectă, iar dacă te-a făcut cineva țigan, vorbește în numele tău. + am observat ca și unora români le-ar prinde bine.

Da, si dau acest raspuns deoarece nu ar trebuii sa facem discriminari intre cei ce sunt in tara si cei ce sunt plecati, ar trebuii ca fiecare dintre noi sa fie respectat dupa aceleasi drepturi, nu sa le fie impus un anumit sistem pe care ei nu il pot respecta sub nicio forma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.