Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Bug repair car

DocFather

Recommended Posts

Nick-ul tau: DocFather.
Server: RPG2
Descrierea bugului: Daca de exemplu ai o mașină avariată, și ești în fața casei și ți-e lene să te duci la PNS să bagi banii acolo (apropo, mergeți la PNS plajă cei de pe RPG2), poți să dai deblocare la mașină, ți-o trimite în LV, acolo se face 1.000 HP, și după dai remorcare la locul de parcare, și este reparată. Și toată treaba asta îți ia 10$, iar "fraierii" care dau banii pe PNS-uri tot nu au clienți.
Screenshot(s):

@, e veche faza asta, am raportat eu în trecut o situația asemănătoare când vehiculul putea fi deblocat și respawnat în ultimul loc cunoscut. Spre exemplu erai în deșert, dădeai deblocare și venea cu 1000 HP înapoi. Când s-a rezolvat acea problemă s-a băgat această alternativă.

Acum poți da deblocare unui vehicul și să îl ai full HP doar unde are [/park]. Nu e bug. :)

Aici e topicul respectiv dar videoclipul e șters de mult timp --> https://forum.b-zone.ro/topic/311443-bug-hp-vehicule/

Vei vedea ce răspuns primești.

@@Botys Ghytza, Știu că e veche faza asta, am impresia că de la tine am învățat-o :))) Dar totuși, să se ia o măsură, toată lumea așa face de când cu update-ul ăsta de la PNS-uri... Și nu e prea corect față de proprietarii pns-urilor..

@, înainte îmi plăcea să ofer ajutor prin secțiunea asta și descoperisem atunci bug-ul ăsta și l-am raportat și mulți erau frustrați că nu-și mai puteau repara vehiculul și să îl primească cu 1000 HP în ultimul loc cunoscut iar atunci @@F4L KillerFish a venit cu această alternativă. Ca acest lucru să fie posibil dar ca vehiculul să poată fi spawnat cu full HP în locul său de parcare nu în ultimul loc cunoscut.

Nu cred că se va schimba această situație, în orice caz, bug nu e.

Lol. Cat de tare e faza asta nu pot sa cred. Parca imi place mai mult asa decat sa dau 100$ pentru Repair la PNS :-J:-J:-J

Mersi de informatie :)>-:)>-:X:X

Nu este bug, script-ul iti respawn-eaza vehiculul si logic ca are 1000.0 hp. In engleza in loc de "deblocheaza" este "debug", astfel iti respawn-eaza vehiculul s i este 1000.0 hp, deci nu este un bug

Nu este bug, script-ul iti respawn-eaza vehiculul si logic ca are 1000.0 hp. In engleza in loc de "deblocheaza" este "debug", astfel iti respawn-eaza vehiculul s i este 1000.0 hp, deci nu este un bug

Salut. Functia "respawn" nu iti seteaza 1000.0HP. Cand dai Deblocheaza(respectiv Debug) iti distruge masina si o recreeaza, automat sa-mp-ul o seteaza cu 1000HP dd.. Inteligenta maxima.

P.S: Respawneaza nu are treaba cu cratima(referire la respawn-eaza) =)) *not offense*

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.