Fiveo Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 (edited) Posted 08 April 2013 - 06:43 PM Un suvenir legat de partea de RPG, sunt badge-uri pentur sectiile principale de politie.Initial am vrut sa fac pentru toate departamentele dar cand am vazut ca mi-am consumat mai mult de jumatate din zi pe trei imagini m-am dat batut, poate am sa revin intr-o alta zi si cu restul departamentelor. Sper sa va placa. src: https://forum.b-zone.ro/topic/124808-lslvsf-police-department-badge-banners/#entry1875366 Dupa 3 ani de zile am zis sa revin cu continuare, mi-am propus sa fac un pack de badge-uri/logo-uri pentru fiecare factiune, dar merge al naibii de greu. Aici aveti continuarea promisa in 2013. Urmeaza sa mai fac si pentru restul factiunilor, sper sa nu dureze la fel de mult (3 ani) si o sa le asej frumos intr-un pack. Sper sa va fie utile. Spor la gaming! Edited September 3, 2016 by Fiveo 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW MITJA Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 @@Fiveo, Nice one, Make me one for SF School Instructors +1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted September 3, 2016 Author Share Posted September 3, 2016 (edited) @@Fiveo, Nice one, Make me one for SF School Instructors +1Stay tuned. I'll make a pack of logos/badges for all factions but it may take some time... Edited September 3, 2016 by Fiveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Frumoase creatii, buna treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amuly Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Foarte frumoase, se vede că te pricepi. Mulțumim pentru postare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 sunt frumoase si simple, dar pacat ca nu sunt facute de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted September 4, 2016 Author Share Posted September 4, 2016 sunt frumoase si simple, dar pacat ca nu sunt facute de tine. M-ar ajuta cu mare drag sa-ti spulber toate banuielile (asta doar pentru constiinta mea), dar pentru asta mi-ar placea sa aduci si niste dovezi care sa indice faptul ca ar fi copiate sau le-as fi dat doar copy-paste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EquinoxXx Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 omu se pricepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Farouk Posted September 4, 2016 Share Posted September 4, 2016 Those are amazing, good job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus09 Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Frumoase felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South VSN Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Misto rau, dar daca faci un pentru lv taxi, esti cel mai talent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Andrei26 Posted September 5, 2016 Share Posted September 5, 2016 Interesante. Felicitari, iti acord +1 pentru munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K A R I M Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Interesant, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Maniacs Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Frumoase. Hai cu toate factiunile ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South VSN Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Frumoase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Din punctu' meu de vedere arată prea bine ca să-ți pierzi timpul p-aici cu singura satisfacție de a veni câțiva și să-și bată joc de munca ta cu un comentariu meschin și un + dat din obligație, mai ales că ești din Cluj și ai putea lua bani destul de grei pentru ce știi să faci. Păcat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIBERIU ToV Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Frumoase, felicitãri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 Din punctu' meu de vedere arată prea bine ca să-ți pierzi timpul p-aici cu singura satisfacție de a veni câțiva și să-și bată joc de munca ta cu un comentariu meschin și un + dat din obligație, mai ales că ești din Cluj și ai putea lua bani destul de grei pentru ce știi să faci. Păcat. Fac si bani din asta, dar momentan am ceva probleme si trebuie sa fac o pauza. Ca sa nu imi ies din mana fac asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volkoff old Cristopher Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Una pentru News Reporters te rog! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenssy Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Foarte frumoase , chiar te pricepi , multumesc pentru cea cu SFPD , meriti +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 @@Fiveo, cum faci tu bani din design? (just askin', nu e cu rautate intrebarea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVirus Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Naspa ca nu ai facut la toate factiunile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted September 10, 2016 Author Share Posted September 10, 2016 (edited) @@Fiveo, cum faci tu bani din design? (just askin', nu e cu rautate intrebarea) Www.masatto.ro, timaf, platforma culturala timaf, untold 2015, omnipass si alte proiecte locale. Lucram ca graphic designer la o firma care organizeaza evenimente in cluj si fac si freelance. Ce alte detalii mai vrei sa stii? Vrei sa-ti trimit si CV-ul ai intentii de angajare/colaborare? Edited September 10, 2016 by Fiveo Link to comment Share on other sites More sharing options...
drE jR Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Www.masatto.ro, timaf, platforma culturala timaf, untold 2015, omnipass si alte proiecte locale. Lucram ca graphic designer la o firma care organizeaza evenimente in cluj si fac si freelance. Ce alte detalii mai vrei sa stii? Vrei sa-ti trimit si CV-ul ai intentii de angajare/colaborare? ai si loc bun pentru astea, la mine nu prea e de facut nimic decat niste bannere pentru magazine, spalatorii etc, erai platit bine la firma aia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted September 10, 2016 Author Share Posted September 10, 2016 ai si loc bun pentru astea, la mine nu prea e de facut nimic decat niste bannere pentru magazine, spalatorii etc, erai platit bine la firma aia? Sa fiu sincer eram platit la entry level la firma aia, dar era un venit stabil. La Untold am castigat mai bine, dar te sfatuiesc sa te axezi mai mult pe freelance sau sa-ti cauti de lucru pe proiecte. Eu de ex. Iau 40lei/ora, dar depinde cat de complex vrea. Fac de toate, de la bannere de site, la google ads, facebook, la print, logo, orice. Nu e un venit la fel de stabil, dar e alta satisfactia si altfel iti e evaluata munca. Succes si nu e nevoie sa stai intr-un oras ca si Cluj, Iasi sau Bucuresti ca sa faci bani din asta, oricum 80% din persoanele cu care colaborez nu apuc sa le vad fata-n-fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts