Jump to content

Interviu #54 - PauL - RPG2 Admin 4


Skipper
 Share

Recommended Posts

kjn8hPS.png




Skipper: Salut Paul! Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?


PauL: Salutare Skipper, mulţumesc şi eu pentru invitaţia făcută. Mă numesc Paul, am frumoasă vârstă de 17 ani împliniţi pe 13.06 în acest an, locuiesc într-un oraş foarte aproape de judeţul Sibiu. Pot spune că sunt un băiat serios, descurcăreţ, ajutător, cu simţul umorului dezvoltat. Nu mă dau bătut niciodată, lupt până la capăt pentru ceea ce mii se cuvine. Pot spune că înainte să iau o decizie importantă, gândesc fiecare lucru la rece.


Skipper: Cum se desfăşoară o zi din viaţa ta?


PauL: În timpul săptămânii, încep de dimineaţa cu şcoala până la ora 13 sau până la 14, apoi ajung acasă, mă relaxez puţin ca după o zi de şcoală. Apoi pe la ora 17:00 merg la sală, acolo stau o oră, două, depinde de cum rezist şi de cât chef am. În locul acestei activităţi ies cu prietenii prin oraş, la un fotbal, la o distracţie, una alta. După care ajung acasă, verific dacă am ceva de învăţat, iar seara o petrec ori la o ieşire de seară cu prietenii, ori alergând. În final îmi rămâne puţin timp pentru a mă putea ocupa de funcţia pe care o deţin în prezent pe serverul RPG2.


Skipper: Obişnuieşti să urmăreşti meciurile de fotbal? Dacă da, al cărei echipe de fotbal eşti fan?


PauL: Da, mă uit la meciuri, sunt fan al echipei Barcelona cât şi a lui FC Liverpool. Nu sunt fan să spun aşa de rezultate, pot spune că ţin cu FC Liverpool din anul 2007, de când am mai crescut şi eu, iar cu Barcelona din 2010. Din România nu mai am o echipă favorită, mai mă uit şi eu din când în meciuri, aşa de plictiseală. Fotbalul din România nu mai este ceea ce a fost odată, fanii nu mai merg la meciuri. Respect celor de la Dinamo, Petrolu şi aşa mai departe, care încă aduc suporterii la meciuri.


Skipper: Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?


PauL: Pot spune că primele zile ale mele pe comunitate au fost ceva wow. Eram un noob intrat pe serverul RPG1, nu ştiam ce trebuia să fac. După câteva minute de când am tot încercat eu să îmi dau seama ce trebuie să fac, un bun prieten mi-a explicat ce trebuie să fac şi cum ,, se mănâncă acest joc ''. În primele zile am muncit şi eu la joburi din greu să fac bani pentru un Faggio. Pe atunci nu a fost implementat update-ul cu tăierea 0-urilor, făceai în jur de câteva mii la joburi iar pentru a putea cumpăra un vehicul aveai mult de muncă. Din câte îmi amintesc, un Faggio costa 2,000,000$. Primele mele zile pe comunitate au fost frumoase, chiar dacă eram un noob am reuşit să învăţ multe lucruri noi.


Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunităţii B-Zone?


PauL: Am o părere bună, te ajută oricând ai nevoie, reuşeşte să aducă zâmbetul pe faţa jucătorilor. Merită respect pentru cât a muncit pentru comunitate şi pentru ceea ce a reuşit să facă cu comunitatea, unde a reuşit să o aducă.


Skipper: Care este părerea ta ce priveşte partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?


PauL: Dani îşi face treaba bine, răspunde repede la problemele jucătorilor pe forum. Din câte am văzut, chiar dacă nu am vorbit niciodată cu el, pare un om de treabă şi cu simţul umorului.


Skipper: Ce părere ai despre Kelton, administratorul serverelor RPG?


PauL: Despre Naşu K pot spune că am o părere foarte bună. Chiar dacă pare el sever aşa cum şi trebuie să pară, când ajungi să discuţi cu el o să îţi dai seama că este chiar un om de treabă. Fără el, comunitatea poate n-ar fi arătat atât de bine. Cum a spus şi el, chiar dacă ideile pe moment au părut inutile, în timp, cu implementarea lor, s-a văzut că respectivele idei au adus un plus comunităţii. Îmi plac rekturile date de el la cererile unban ale unor jucători.


Skipper: Ce părere ai despre TheKillerFish, cel care face parte din echipa staff-ului ce lucrează la update-urile serverelor RPG?


PauL: Peştele ucigător care îmbată Admbot. Am discutat cu el în joc de câteva ori, este foarte de treabă şi poţi să glumeşti cu el. Am o părere bună despre el, face cele mai creative update-uri care aduc un plus serverului.


Skipper: Ce părere ai despre BlackThief ce se ocupă cu website-urile serverelor RPG?


PauL: BlackThief sau hoţul cum i se mai spune, face o treabă bună. A adus cele mai bune update-uri pe website, care sunt apreciate de toată lumea, sunt sigur de asta. Am o părere bună despre el.


Skipper: Care a fost primul tău job la care ai început să munceşti?


PauL: Primul meu job la care am lucrat a fost Trucker, unde am lucrat să fac primii mei bani să îmi pot cumpăra un Faggio. Pe RPG2 la fel, primul meu job la care am lucrat a fost Trucker. Pe RPG2 pot spune că nu am muncit să fac bani, aici m-au ajutat prietenii să îmi cumpăr o maşină cât de cât bună ca să mă pot deplasa. La joburi am muncit de plăcere.


Skipper: Observ că prima ta facţiune a fost Taxi Los Santos, aici ai reuşit să dobândeşti rank 3, cine îţi era lider în acele momente?


PauL: Lider pe atunci era Ghitză aka .Ghiţă iar pe post de sublider era Vasy23. Da, am reuşit să dobândesc rank 3, au fost nişte momente distractive, un început cu adevărat frumos de carieră pe RPG2.


Skipper: Ce te-a determinat să părăseşti facţiunea Taxi Los Santos şi la scurt timp să intri în School Instructors?


PauL: Chiar dacă nu voiam să părăsesc facţiunea Taxi Los Santos deoarece îmi plăcea foarte mult, am fost nevoit să ies din cauza monotoniei. Am povestit cu un prieten de pe atunci care era în School Instructors şi mi-a recomandat să merg deoarece pe atunci se câştigau bani frumoşi în respectiva facţiune.


Skipper: Cum te-ai înţeles cu membri ce făceau parte din facţiune? Dar cu liderul?


PauL: La început mi-a fost puţin mai greu să mă acomodez în facţiune, după ce plecasem dintr-un colectiv unit, cel din Taxi Los Santos, dar încet încet am ajuns să învăţ comenzile facţiunii, cum să acord o licenţă corect, iar odată cu aceste lucruri am început să mă înţeleg bine cu membrii, care m-au primit călduros în facţiune. Liderul pe atunci era Rzr.Marius, un lider foarte de treabă, care a lăsat funcţia deoarece a fost promovat la funcţia de Admin 1. La început nu prea am vorbit cu el, dar cu timpul, făcând vechime în facţiune, am ajuns să mă înţeleg bine cu el.


Skipper: Ai reuşit să dobândeşti rank 6, te aşteptai?


PauL: Când intrasem în facţiune nu m-am gândit nicio clipă că o să ajung rank 6, mai ales când am primit primul meu FW de pe RPG2, chiar înainte de promovarea mea la rank 2. Acest FW nu m-a descurajat şi am rămas în facţiune, ajungând la rank 4, iar atunci cum am spus şi mai sus, Rzr.Marius a fost promovat la Admin 1, fiind nevoit să părăsească facţiunea, iar noul lider a fost D4nYe1, sublider ales de Rzr.Marius. Acesta, din câte îmi amintesc, a făcut o sedinţă iar la respectiva sedinţă m-a ales sublider. Chiar nu mă aşteptam, m-a luat pe nepregătite.


Skipper: Cum ţi-ai început cariera în STAFF-ul RPG2?


PauL: Cariera mea în STAFF-ul RPG2 am început-o în 2014, mai exact 21 Noiembrie 2014, atunci când am fost promovat de către Kelton la Helper 1. Atunci era altcumva sistemul faţă de acum, nu puteai să îţi vezi punctele de helper doar cu ajutorul unui mod. După ceva timp în care am muncit ca Helper 1, am fost promovat la Helper 2, tot de către Kelton, la statistica făcută de el în acel moment, dar după, pe data de 19 Ianuarie 2015, am lăsat funcţia din cauza lipsei de timp.


Skipper: Nu după mult timp de la promovarea ta ca helper pe serverul RPG2, ţi-a fost răsplătită munca pe care ai depus-o fiind promovat ca Admin level 1, care a fost reacţia ta?


PauL: Reacţia mea a fost una de bucurie, ştiind că munca mea ca Helper mi-a fost răsplătită. Când s-a afişat statistica eram pe locul 2 la puncte, nu mă aşteptam să fiu promovat. Am acceptat funcţia şi m-am pus pe treabă.


Skipper: Cum te înţelegi cu colegii care fac parte din staff-ul serverului RPG2?


PauL: Pot spune că mă înţeleg bine cu toţi colegii din staff-ul RPG2. Suntem un colectiv unit prin care prindem codaţii, ne ajutăm între noi iar acest lucru este un lucru pozitiv după părerea mea. Împreună, prindem codaţii şi încercăm să ducem RPG2 cât mai sus posibil.


Skipper: Consideri că aveai în acel moment experienţa necesară pentru o asemenea funcţie, şi anume funcţia de Admin 1?


PauL: Nu pot spune că nu aveam experienţa necesară, pot spune că eram pregătit pentru o astfel de funcţie. După primele ore ca Admin 1 am banat primul player pentru aimbot, rămânându-i banul iar asta m-a motivat să prind câţi mai mulţi codaţi şi să îmi fac treaba cât mai bine în STAFF.


Skipper: În prezent faci parte în continuare din staff-ul serverului RPG2, actual Admin 4, ţi se pare grea această sarcină pe care o ai de făcut? Răspunsul la reclamaţiile de pe site, ş.a.m.d.?


PauL: Sunt multe lucruri de făcut ca Admin 4, este o funcţie nici prea uşoară, dar nici prea grea. Aici, ai grija liderilor, să răspunzi zilnic la PM-urile jucătorilor, şi aşa mai departe. Eu unul pot spune că fac faţă acestor lucruri şi încerc să îmi fac treaba cât mai bine. La răspunsul reclamaţiilor pe website am scăpat momentan, de aceste reclamaţii se ocupă adminii 3.


Skipper: Crezi că ţi-ai îndeplinit obiectivul ajuns ca Admin 4 al serverului RPG2? Ce aşteptări mai ai?


PauL: Obiectivul meu pe serverul RPG2 a fost atins, mai exact să ajung Admin 4. Nu mă aşteptam să ajung aici, chiar am rămas plăcut surprins când la ultima statistică am fost promovat la funcţia de Admin 4. Acum las totul să vină de la sine, nu mai am nicio aşteptare, îmi este bine aşa cum îmi este acum.


Skipper: Cum ţi se par update-urile realizate de către staff?


PauL: Update-uri foarte originale şi foarte creative. Fiecare update aduce un plus serverului, care se dezvoltă pe zi ce trece. Felicitări celor muncesc zi de zi la binele acestei comunităţi şi la dezvoltarea acesteia.


Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 4 Supervisori? (RPG 1 Odin (Royce), RPG 2 Casso, RPG 3 Kobo, RPG4 Marik)


PauL: Da, este bună alegerea lor. Pe RPG2, Casso, face o treabă foarte bună. Cred că şi ceilalţi de pe celelalte RPG-uri la fel îşi fac treaba şi ajută comunitatea la dezvoltarea ei.


Skipper: Cum ţi se pare evoluţia serverului RPG4 de la deschiderea acestuia şi până în prezent?


PauL: Nu am urmărit evoluţia serverul RPG4, dar din câte observ pe graficul de pe website, sunt undeva la 300-400 jucători zilnic, iar când au fost zilele comunităţii, pe server au ajuns să fie online chiar 500-600 jucători. Acest lucru este unul foarte bun.


Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?


PauL: Da, m-am gândit de câteva ori să renunţ, dar de fiecare dată prietenii m-au întors din drum. Lipsa timpului liber sau deciziile luate la nervi au fost principalele cauze pentru care am vrut să renunţ. Nu ştiu cât timp o să mai joc, asta rămâne de văzut.


Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul RPG2 să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?


PauL: Da, mai sunt playeri care joacă şi în prezent, Clauddia, .Ghiţă şi mulţi alţii care încă mai joacă pe server.


Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?


PauL: Îţi mulţumesc din nou Skipper pentru acest interviu. Vreau să urez tuturor jucătorilor un an şcolar cât mai bun, plin de realizări şi de note bune, urmate de premii. Jucaţi fără coduri, respectaţi regulamentul şi mai treceţi cu vederea unele chestii, nu cum v-a greşit cineva să îi faceţi post. Ca un sfat de încheiere: Invidia nu vă ajută la nimic, mai bine vă lipsiţi. Numai bine, sănătate!




Acesta a fost interviul meu alături de PauL. Aştept păreri din partea voastră!

Link to comment
Share on other sites

Acest topic este creat pentru a auzi vocea publicului, imi voi posta si eu propria mea părere mai jos, deoarece avem dreptul la exprimare.

 

Interviul nu este un succes, din potriva, e unul slabut. Nu spun asta' din cauza reporterului. I'am urmărit activitatea si pot spune ca, atat întrebările din acest interviu cat si din celelalte sunt destul de bine formulate si ating multe puncte la care publicul vrea răspunsuri. Ceea ce trage acest interviu in jos, este intervieviatul, atat prin pupincureala de care da dovada cat si prin răspunsurile sale de 2 bani. Logica nu'si gaseste loc in răspunsurile sale, oricât de mult a'ti cauta.

 

Sunt convins ca mai jos vor veni oameni care postează din urmatoarele motive:

1. Post pentru +1;

2. Pupincureala;

3. 2;

4. Cred ca vor avea pile daca il felicita.

Edited by Hatake
Link to comment
Share on other sites

@@Hatake,

 

Bine că poţi da tu răspunsuri mai bune. Din nou, eşti o suferinţă care suferă că l-am banat de două ori pentru coduri şi i-am demonstrat că nu poate fără coduri. Puţin îmi pasă de părerea ta.

 

Mulţumesc pentru interviu Skipper, eu spun că a ieşit bine.

Link to comment
Share on other sites

@RW PauL, Eu m'am axat pe acest subiect, codurile pe care eu le folosesc nu au nicio legatura cu interviul acesta. Încearcă sa nu mai faci off-topic. Ofticatul observ ca esti tu. Răspunsurile nu dau bine. Puteai răspunde mai concret si sa aibă o logica fluenta, nu sa stai 5 mii de ani sa descifrezi si sa cauti logica.

Edited by Hatake
Link to comment
Share on other sites

Cam aceleasi raspunsuri care au fost date si in interviul anterior, cel putin asta vad eu. Cum zice si .

 

@, Ce hateri? Esti cumva vedeta? Daca ai 20-30 de copii de 12 ani care fac ce zici tu, restul care nu te suporta sunt hateri?

 

Inca o data, felicitari Skipper, pe viitor alegeti mai bine jucatorii carora le iei interviu.

Link to comment
Share on other sites

Șmecher interviu.

 

PauL: Da, m-am gândit de câteva ori să renunţ, dar de fiecare dată prietenii m-au întors din drum. Lipsa timpului liber sau deciziile luate la nervi au fost principalele cauze pentru care am vrut să renunţ. Nu ştiu cât timp o să mai joc, asta rămâne de văzut.

 

Prietenii tai nu iti fac un bine daca te tin pe jocul asta, te fac sa pierzi timpul degeaba, copiii de varsta ta acum invata pentru BAC, sau se duc sa munceasca undeva, intre timp tu iti faci iubita/nevasta pe samp, macar sa adauge un script sa se pot face copii sa fie mai frumos..

 

Ps: Caut vanzator sa vanda ceapa.

Link to comment
Share on other sites

@@Ocaust, Vere eu sincer mi-as da edit, practic il faci no-lifer dar tu suferi de o prostie crunta, cum ma sa spui script pentru a face copii. nu vrei sa-ti bage un script si tie sa te uiti la filme porno de pe samp, pe tv-ul din casa in care ai rent? =))) ba sunteti fenomene unii. Vedeti-va verilor de oala voastra.

Link to comment
Share on other sites

@@Ocaust, Vere eu sincer mi-as da edit, practic il faci no-lifer dar tu suferi de o prostie crunta, cum ma sa spui script pentru a face copii. nu vrei sa-ti bage un script si tie sa te uiti la filme porno de pe samp, pe tv-ul din casa in care ai rent? =))) ba sunteti fenomene unii. Vedeti-va verilor de oala voastra.

Exista deja mod pentru a face ce ai zis tu. Intreaba'l pe renko de detalii.

@@Hatake, îmi place să văd pe cineva aici care să fie în stare să-și exprime opinia cu argumente. E ceva tot mai rar pe acest forum. Totuși, mai las-o cu apostroful ăla. :))

Am ineput sa folosesc apostroful in loc de cratima din cauza telefonului. Daca pun apostrof, mi se schimba de pe simboluri pe litere, daca pun cratima, nu se schimba. Mi se pare mai usor. Cat despre ce ai spus, sa stii. Mai nou vedem doar felicitări pentru +1 sau mai stiu eu ce.

Link to comment
Share on other sites

@, mamă, te au angajat ăştia pe post de avocat, ceva? Am observat că peste tot te bagi fără să ştii :)))

Eu spun să îți laşi aerele în altă parte şi să nu mai cauți +1 :(

Nu te mai băga în seamă cu mine că eu nu mă bag în seamă cu tine :))) Părerile tale sunt egale cu 0 barat. Îmi pare rău de tine dar te sfătuiesc să te duci în altă parte.

Edited by RW Clauddia
Link to comment
Share on other sites

Inca un interviu frumos marca Skipper :). Vad ca jucatorii ce fac parte din conducerea serverelor RPG nu sunt chiar cum ma asteptam. Acuma, ca de obicei, haterii, fara ei nu ar fi alta viata :D.

 

Ba haterilor, considerati interviul slab? Ei bine, daca va credeti mari jurnalisti dati un PM lui Skipper cu un model de interviu demn de televiziune, inteles? Skipper face structura asa cum poate el si la cererea membrilor sau a celui care a acceptat acest interviu.

Problema romanului, face cineva ceva frumos si functionabil, il critica toata tara. :(

 

P.S: Astept injuraturi din partea voastra in acest topic sau prin PM.

P.S 2: Skipper, cum am zis si in postarea de la interviul Claudiei, dai un :topic_closed: .

#Edit: P.S 3: Nu stiu ce aveti cu viata lui, daca el isi doreste sa joace sa:mp si sa nu invete pentru BAC e treaba lui, pe noi ne omoara daca face asta? Daca vreau sa devin manelist, sa ma droghez s.a.m.d. e treaba mea, nu a voastra.

Vedeti cum va folositi mintea, nu degeaba o aveti :D.

Edited by FabianNABUL 2K16
Link to comment
Share on other sites

@@Ocaust, Vere eu sincer mi-as da edit, practic il faci no-lifer dar tu suferi de o prostie crunta, cum ma sa spui script pentru a face copii. nu vrei sa-ti bage un script si tie sa te uiti la filme porno de pe samp, pe tv-ul din casa in care ai rent? =))) ba sunteti fenomene unii. Vedeti-va verilor de oala voastra.

Vezi ca ai lasat bale.

 

@,

 

Copii drogati si manelisti ca tine, e plin serverul de voi.

 

Tc cineva, putin imi pasa de warn, ce merita spus, merita spus.

Link to comment
Share on other sites

@@Ocaust, Mi-ai lasat tu mie bale, sa nu-ti zic si unde, vezi ca nu faci treaba prea buna. Mai bine fa o pauza si dezgheata-ti creierul ala putin. Multi care fac pe maturii aici si ei sunt mari critici pe un joc, atata faceti, sunteti niste carcotasi. Prindeti tupeu de la unu' si aia e, incepe balciul, iar in viata reala va scuipa altii seminte in cap, am mai vazut ca tine. #Sal.

Link to comment
Share on other sites

@,

 

Ai 18 ani si inca te joci samp si mai esti si lider? Polaris nu te lasa la greu.

 

Am spus ca interviul e smec si sariti cu gura rpd, tipii cu creierul lui Einstein si 10 facultati.

Edited by Ocaust
Link to comment
Share on other sites

#Edit: P.S 3: Nu stiu ce aveti cu viata lui, daca el isi doreste sa joace sa:mp si sa nu invete pentru BAC e treaba lui, pe noi ne omoara daca face asta? Daca vreau sa devin manelist, sa ma droghez s.a.m.d. e treaba mea, nu a voastra.

Vedeti cum va folositi mintea, nu degeaba o aveti :D.

Mare adevăr ai spus, nu înțeleg de ce îi interesează pe ei ce fac alții cu viața lor, dar na, mai sunt și specimene de-astea.

 

ON: Felicitări amândurora pentru interviu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.