EU SUNT iTECH Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 @Kelton @Bobo De cateva luni serverul b-zone a inceput sa imi mearga foarte prost, datorita faptului ca sunt in Italia mereu am avut probleme, multi spun ca aici e netu prost, insa asta nu este o scuza. De ceva vreme cand introduc DNS-ul sau IP-ul serverului imi arata asa: Desii serverul merge nu inteleg de ce nu se actualizeaza. Alta problema ar fii ca mereu in jurul orei 15-19 serverul merge foarte aiurea, scriu ceva pe chat si apare dupa 10 secunde, desync peste desync si asa mai departe. In trecut au fost si alte probleme care le-au intampinat doar cei din tari straine, eu zic sa faceti si voi ceva cu gazduirea host cat mai repede. (Nu vreau sa aud discutii ca sunt in Italia si d'aia sau alte lucruri, pe majoritatea serverelor si cel rival b*g**d imi merge foarte bine) Scuzati erorile mele gramaticale, am facut scoala in Italia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EU SUNT iTECH Posted October 6, 2016 Author Share Posted October 6, 2016 Am uitat un mic detaliu, uneori cand ma joc pe server si merge fara probleme, daca ma duc sa joc la pacanele (/spin) joc 2 minute dupa care ii vad pe toti AFK si imi da The server is restarting... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 @, viteza ta de net e cu mult sub echilibrul necesar, din aceasta cauza iti si face fazele astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EU SUNT iTECH Posted October 8, 2016 Author Share Posted October 8, 2016 @, viteza ta de net e cu mult sub echilibrul necesar, din aceasta cauza iti si face fazele astea. Hmm...Atunci fa ma sa inteleg de ce doar pe b-zone mi se intampla asa? Pe majoritatea serverlor dupa cum am spus merg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robica Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 @, pentru ca rulam pe mai multi MB noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EU SUNT iTECH Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 @, pentru ca rulam pe mai multi MB noi. Sincer sa fiu, si comunitatea rivala B*G*ED este mare avand si ea 4 servere si am jucat inainte si acolo si nu aveam probleme de genul. Daca mie mi se intampla asta cand sunt luat la teste Team Viewer sau altceva, am ars-o nu stiu cum sa iti zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racalu ToV Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 In primul rand ai grija cu reclama ca risti ban, eu sunt din Bucuresti si mai patesc probleme deastea cu hostul iar ce treaba are Kelton cu hostul? De host se ocupa Daniel_F Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Tommy Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Aceeasi "problema" imi aparea si mie dar am vazut ca astazi "a revenit" la normal adica arata DNS si etc..+ acum 2 seri aveam 1 lag infernal doar aici in rest pe celelalte servere mergea perfect.. p.s. Tin sa precizez ca joc din alta tara la fel ca tine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI RS8 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Da-i un PM lui Bobo si explica-i situatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.