Jump to content

[B-zone Battle] - MSiLevy Vs JardelVL

.Levy.
 Share

Recommended Posts

Start vot!

• 1 to5fQ9c.png

• 2 NL9TVG1.png

• Fiecare vot trebuie argumentat, în caz contrar votul va fi anulat. Voturile mai pot fi anulate daca un designer considera ca argumentul adus nu este unul solid.

Am sa argumentez fiecare in parte:

V1 - O redimensionare buna. Border foarte potrivit. Efectele asemănătoare ca la V2. Textul e pus foarte bine. Mai bine nu puneai textul secundar acolo.

V2 - Boarderul ala strică. Textul nu e chiar cel mai bun.

Votez V1 datorită textului de la V2

Vreau să aduc acest vot primei lucrări deoarece îmi place redimensionarea și încadrarea textului principal, un opacity mic la border foarte ok, textul secundar părere mea nu își avea rostul acolo.

V2- Acel text a stricat totul.

@@woodstar,dacă ai aflat textul de la prima lucrare îl vreau și eu :))

Edited by Cristina

Votez lucrarea numarul 1 deoarece:

-> Are o redimensionare mai buna

-> Efectele ce au fost aplicate sunt calde, nu sunt atat de high, asa de intense.

-> Border bun

-> Textul este unul foarte bun, perfect pentru tema asta.

v2 -> Textul strica

-> Efectele sunt prea evidentiate, prea high, prea in contrast.

Votez v1: Textul imi place, se potriveste cu stock-ul. Border-ul si el e placut si face imaginea sa arate mult mai bine. Efecte aplicate cu bun gust, fara a exagera sau a complica lucrarea.

La v2, borderul ala e urat rau, si mai sunt multi ca tine care il aplica strincand tot. Textul e cam slabut si imaginea mi se pare mult prea "aprinsa", ai cam exagerat in efecte.

Prima variantă este puţin prea închisă sau doar puţin ştearsă, este redimensionată destul de ok şi poziţionată cum trebuie. Nu prea omor după acel border. Cred este în plus şi nu se potriveşte cu nimic. Intră prea mult în lucrare şi este destul de vizibilă acea opacitate scăzută (se vede urâţel pe mâna ei - părerea mea). Mergea un border finuţ şi un exemplu este a doua variantă (a ales o ramă destul de vizibilă, simplă şi de bun gust). Textul este destul de impecabil. A doua variantă este bazată pe claritate şi simplitate, doar acel text este în plus şi poziţionat greşit. O votez prima variantă (V1). Succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.