Jump to content

🚖San Fierro Taxi - Actualizări regulament / Regulation updates📜


florynn fly
 Share

Recommended Posts

  🚖🚕 San Fierro Taxi Actualizari Regulament / Regulation updates 🚕🚖

 

 

image.png.26588faffd13aff062d281310f0691f4.pngAici se va posta numai atunci când regulamentul facțiunii este actualizat (modificat), dar asta nu înseamnă că nu trebuie să citiți întreg regulamentul. Regulamentul se găseste AICI.

uk32.pngThis will only post when the faction rulebook is updated (changed), but that doesn't mean you shouldn't read the entire rulebook. The regulation can be found HERE.


 

Actualizările din trecut se găsesc aici.

Past updates can be found here.

 

 

 

Edited by WRC
Stilizare
Link to comment
Share on other sites

Update 08.11.2016 - florynn_fly


Regulamentul a suferit o mare modificare după cum urmează:
- A fost structurat pe categori pentru o citire și căutare mai usoară.
- Fiecare categorie are și traducere în limba engleză.
- Au fost corectare mici greșeli de organizare, text, culoare, etc.
- Au fost înlăturate (șterse) câteva reguli care nu își mai aveau rostul datorită ultimelor update ale serverului, acestea sunt:

Culorile acceptate pentru vopsirea taxiului sunt galben, alb și culoarea săptămânii. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)
Nu aveți voie să puneți NOS / hidraulice pe taxiuri. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)
Nu aveți voie să puneți PaintJob pe masinile tip Taxi. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

- Au fost adăugate noi reguli după cum urmează:

-- În categoria "COMENZI" au fost adăugate:

Acesta urcă în taxi în timp ce aveți o altă comandă acceptată.

Acesta urcă cu arma și trage cu arma din mașină (H), după ce ați dat /eject îl rugați să urce din nou fără a mai face acest lucru. Dacă acesta refuză să urce sau repetă acest lucru, puteți da /eject și să preluați alte comenzi (Dovezi cu refuzul sau încălcare repetată).

Dacă ați dus un client până la destinație, și înainte de a coborî clientul urca un alt client, aveți obligația să-i spuneți să coboare și să urce din nou în taxi, asta după ce clientul precedent a coborat și apare mesajul că a coborât și că a plătit o sumă de bani. Cine nu respectă această regulă va fi sancționat cu Faction Warn.

•• Atunci când duceți mai mulți clienți în taxi (Când sunt mai mulți prieteni) și cel de-al doilea / treilea urcat după primul urcat în taxi nu dorește să coboare la aceeași locație cu primul, sunteți rugați să îl rugați să urce din nou în taxi, deoarece dacă îl lăsați în taxi fără a reurca în taxi, o să-l duceți cu plată 0$, ceea ce duce la încălcare regulei de mai sus.

Orice candidat de rank 4+ poate cere unui rank 1 - 3 să asiste atunci când fac comenzi.

Atunci cănd ajungeți cu clientul la destinație și acesta vă cere să așteptați, aveți următoarele situații:

•• Sunteți obligați să-l așteptați, numai când acesta vă cere asta înainde de a coborî din taxi. Încălcarea acestei reguli duce la sancționarea cu un avertisment verbal.

•• Nu sunteți obligați să-l așteptați dacă acesta coboară din taxi și după aceea vă cere să-l așteptați. În acest caz faceți dovadă și puteți pleca sau îl așteptați dacă doriți.

• Atunci când aveți un client care are wanted și este somat (/ms) de către un polițist, aveți posibilitatea să opriți pe dreapta în cel mai apropiat loc posibil și faceți dovadă (SS) în care să se vadă somațiile de la polițist. Asta pentru a nu risca să luați wanted pentru complice fugar, voi alegeți dacă doriți să îndepliniți sau nu comanda în aceste condiții.

-- În categoria "SEDINȚE" a fost adăugată regula:

În timpul ședinței sunteți obligați să vă prezentați numai cu skinul de facțiune corespunzător rank-ului deținut. Cine vine cu alt skin va fi sancționat cu avertisment verbal.

-- În categoria "ACTIVITĂȚI" au fost adăugate regulile:

Dacă nu puteți ajunge la activitatea cu prezență obligatorie trebuie să postați o cerere de învoire în topicul "Invoiri".
În cazul în care absentați de la activitate fără cerere de învoire, primiți Faction Warn.
Este interzis să vorbiți neîntrebați în timpul activității cu prezență obligatorie sau fără prezență obligatorie, atât pe chatul normal și mai ales pe chat /f. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri folosiți /wave.
Nerespectarea acestei reguli se sancționează cu Avertisment Verbal.

Cine stă AFK în timpul activității cu prezență obligatorie sau la cea fără prezență obligatorie mai mult de 30 de secunde va fi sancționat cu Faction Warn.
Este interzis să faceți abuz de anim-uri în timpul activității. Recomand /chairsit sau /gro, atunci când se face prezența, după care faceți cum spune organizatorul activității respective.

Încercați să stați pe rândurile de scaune atunci cănd se face prezența. Dacă stați în lateral de scaune, către perete în afara lor, doar încurcați circulația.
Terminați-vă treburile, scăpați de wanted sau de jail înainte de orice activitate, să nu vă treziți că activitatea cu prezență obligatorie a început și sunteți tot în jail.

În timpul activității cu prezență obligatorie sunteți obligați să vă prezentați numai cu skinul de facțiune corespunzător rank-ului deținut. Cine vine cu alt skin va fi sancționat cu avertisment verbal.

-- În categoria "SKINURI PE RANK" au fost adăugată regula:

Când sunt sedințe sau activității cu prezență obligatorie aveți obligația să vă prezentați cu skin-ul de facțiune corespunzător rank-ului deținut. Nerespectarea acestei reguli duce la sancționare cu un advertisment verbal.

 

 

Chiar dacă sunt detaliate modificările, posibil unele mici schimbări prin regulament să nu fie trecute aici, așa că citiți și recitiți regulamentul. Aveți obligația ca în 48 de ore să citiți acest regulament, iar după cele 48 de ore această modificare a regulamentului va intra în vigoare.

 

Edited by florynn fly
Corectare greșeli
Link to comment
Share on other sites

Update 08.11.2016 - florynn_fly

Această actualizare conține:

- În categoria "PARCUL AUTO" au fost adăugate regulile:

Culorile acceptate pentru vopsirea taxiului sunt galben, alb și culoarea săptămânii. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

Nu aveți voie să puneți NOS și HIDRAULICE pe taxiuri. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)
Nu aveți voie să puneți PaintJob pe masinile tip Taxi, punănd această componentă pe mașină, este ca și cum ați încălca regula culorilor permise pe taxiuri. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

- A fost adăugată o noua categorie denumită "INACTIVITĂȚII"

-- Regulile le găsiți în topicul cu regulament, folosiți link-ul pentru a vă arunca pe pagină exact acolo.

- În categoria "Activități ilegale" A fost adăugat și modificat următoarele:

Este interzis să dați [/call 112] unui membru din SF Taxi! (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

-- Regula modificată:

Aveți voie să participați la eventuri violente doar cu acordul unui rank 4+ din orice companie de taxi (Necesită dovezi). (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

-- Modificată în:

Aveți voie să participați la eventuri violente doar dacă puteți folosii comanda /join, faceți dovadă la /event și acesta este într-un interior. Dacă eventul nu permite folosirea comenzii /join trebuie să cereți voie unui rank 4+ din orice companie de taxi (Necesită dovezi). (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

- În categoria "RECLAMAȚI" a fost modificată următoarea regulă:

Cine face reclamație unui alt taximetrist, indiferent de orașul din care face parte, va fi sancționat grav. Dacă aveți probleme cu alți taximetriști, trimiteți PM liderului respectiv.

-- Modificată în:

Nu aveți voie să faceți reclamație unui alt taximetrist chiar și de pe conturi secundare, indiferent de orașul din care face parte. Dacă aveți probleme cu alți taximetriști, trimiteți PM liderului respectiv. (Nerespectarea acestei reguli duce la Demitere)

- Doua noi reguli ce ține de utilizarea comenzi /eject au fost adăugate în categoria "COMENZI" după cum urmează:

Acesta urcă în taxi și taximetristul are deja acceptată o comandă. Necesită dovadă (SS) pentru a demonstra că aveați comandă

Acesta urcă în taxi ca și al doilea client și primul client spune că nu este împreună cu el. Necesită dovadă (SS) pentru a demonstra că nu sunt împreună.

RECITIȚII REGULAMENTUL!!

Chiar dacă sunt detaliate modificările, posibil unele mici schimbări prin regulament să nu fie trecute aici, așa că citiți și recitiți regulamentul. Aveți obligația ca în 48 de ore să citiți acest regulament, iar după cele 48 de ore această modificare a regulamentului va intra în vigoare.

Edited by florynn fly
O mică corecție
Link to comment
Share on other sites

#Update 28.04.2017 - florynn_fly


Regulamentul a fost actualizat în totalitate după noul regulament general al facțiunilor pașnice. Vă rog să-l citiți și să-l recitiți, la fel și regulamentul intern al facțiunii.

Pentru a vedea toate modificările complete, trebuie să citiți întreg regulamentul.

În acest update au fost realizate:

La punctul 1) Pactul de protecție și Comenzile facțiunii || The Pact of protection and the commands of the factions
•• A fost eliminat pactul cu Avispa Rifa
•• Au fost eliminate regulile:


San Fierro Taxi are pact de protectție cu Avispa Rifa.
Trebuie să îi respectați, și să îi transportați cu /fare 1. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

Ei o să se ocupe de cei de pe blacklist-ul nostru.


•• În secțiunea comenzile facțiunii au fost făcute câteva corecții.

• La punctul 2) Chatul facțiunii /f și Chatul companiilor taxi /tx || Faction chat /f and Chat taxi companies /tx
•• Majoritatea regulilor au fost modificate, pentru a le vedea trebuie să citiți regulamentul.
•• Au fost adăugate regulile:


Orice membru trebuie să cunoască în primul rând regulamentul general al factiunilor pasnice: https://www.rpg.b-zo...s/peacefulRules.
Atunci când luați marverikul din parcare (rank 4+) trebuie să anunțați pe /f. (Nerespectarea acestei reguli duce la sancționarea cu Avertisment Verbal)
De asemenea cunoscând regulamentul general al facțiunilor pasnice, pe acest chat nu se vor permite jignirile permise. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)


•• Au fost eliminate regulile:


Pastrați un limbaj decent pe toate chat-urile și cu toți jucătorii de pe server, indiferent de level sau facțiune.
Limbajul vulgar este interzis. (Nerespectarea acestei reguli duce la Demitere)
Folosirea sau adresarea cuvintelor jignitoare permise cât și cele care nu vizează ofense aduse unui alt jucător nu sunt acceptate pe acest chat (Ex: prost, tâmpitule, fraiere, plm, sa-mi bag ****, smf, etc), nerespectarea acestei reguli duce la sancționarea cu Avertisment Verbal.
Păstrați un limbaj decent cu toți membrii indiferent de rank sau facțiune.
Limbajul vulgar, insultele grave în care puteți ofensa / jigni un coleg sau mai mulți colegi, nu se permite pe acest chat (/tx) (Exemplu: ”FMM”, ”MM”, ”muie”, etc.). (Nerespectarea acestei reguli duce la Demitere)
Adresarea cuvintelor jignitoare permise cât și cele care nu vizează ofense aduse unui alt jucător nu sunt acceptate pe acest chat (Ex: prost, tâmpitule, fraiere, plm, sa-mi bag ****, smf, etc), nerespectarea acestei reguli duce la sancționarea cu Faction Warn.



• La punctul 3) Parcul auto și Fare || Car fleet and Fare
•• Unele reguli au fost modificate, pentru a le vedea trebuie să citiți regulamentul.
•• Au fost eliminate regulile:


Persoanelor din Los Santos Taxi sau Las Venturas Taxi, le puneți /fare 1. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)
Pentru cei ce ne protejează îi duce-ți cu /fare 1. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)



• La punctul 4) Comenzi și Joburi secundare || Controls and Secondary jobs
•• De asemenea au fost modificate unele reguli, plus unele corecții de scriere și exprimare.
•• Au fost adăugate regulile:


Acesta vă amenință că vă face reclamație (post). (SS)
Acesta insistă de mai multe ori că dorește să-l duceți 1 km, asta după ce ați explicat chiestia cu locația. (Necesită dovezi) (Vezi regula [@])
Un taximetrist are dreptul să anuleze o comandă ([/cancel taxi]) unui client atunci când:
Atunci când clientul este în altă mașină (Necesită SS)
Atunci când clientul cere aceasta fie prin /sms fie când ajungeți la el. (Necesită SS)
Atunci când clientul este în apă sau pe apă cu barca. (Necesită SS)
Atunci când clientul este pe o clădire sau în aer cu un vehicul zburător. (Necesită SS)
Atunci când checkpointul se tot schimbă dintr-un oraș în altul. (Necesită SS, Video)
Atunci când clientul te insultă, jignește, amenință pe /sms sau /call. (Necesită dovezi)
Acesta este AFK atunci când ajungeți la el.
•• Lipsa dovezilor în cazul reclamațiilor pentru [/cancel taxi] aiurea, se va sancționa cu avertisment verbal.
•••!! Nu uitați că atunci când decedați și aveți comanda acceptată, aveți la dispoziție 30 de secunde pentru a intra într-un vehicul de tip taxi.
Membrii de orice rank pot avea orice job (inclusiv și cele ilegale) oricând doresc.


•• Au fost eliminate regulile:


Comenzile sunt obligatorii de la rank 1 până la rank 5, inclusiv. Cine nu îndeplinește minimul de comenzi sau nu îndeplinește raportul, primește Faction Warn. Pentru mai multe informații, verificați topicul predestinat rapoartelor de activitate.
Dacă un client este AFK atunci când ajungeți la el, faceți poză
(Press F8) și puteți continua să faceți alte comenzi, dovada este pentru a vă putea apăra în caz de reclamație pentru că nu ați onorat acea comandă.
Dacă un client este AFK când ajungeți cu el la destinație, faceți SS (Press F8) și folosiți comanda /eject, nu îl lăsați în mașină pentru a-i lua banii.
Acesta urcă în taxi în timp ce aveți o altă comandă acceptată.
•• Sunteți obligați să-l așteptați, numai când acesta vă cere asta înainde de a coborî din taxi. Încălcarea acestei reguli duce la sancționarea cu un avertisment verbal.
•• Nu sunteți obligați să-l așteptați dacă acesta coboară din taxi și după aceea vă cere să-l așteptați. În acest caz faceți dovadă și puteți pleca sau îl așteptați dacă doriți.
Membrii cu rank-ul cuprins între 1 și 3 (rank 1 - 3) sunt obligați ca în intervalul orar 12:00 - 20:00 să aibă jobul mechanic. Cine are alt job în acest interval va fi sancționat cu Avertisment Verbal.
Membrii cu rank 1 - 3 pot avea orice job (inclusiv job-uri ilegale) în afara intervalului în care este impus job-ul mechanic, adică în intervalul orar 20:00 - 12:00.
Membrii cu rank 4+ pot avea orice job (inclusiv și cele ilegale) oricând doresc.
Sâmbăta și Duminica, membrii San Fierro Taxi au voie să dețină orice job, fie el legal sau ilegal, în intervalul orar 00:00 - 23:59. (Începe Vineri după ora 20:00 și se termină Luni ora 11:59)



• La punctul 5) Sedințe și Activității || Meetings and activities
•• Doar unele corecții, plus modificarea in mici proporții a regulilor.

• La punctul 6) Candidații de rank 0 și Inactivități || Candidates rank 0 and Inactivity
•• Unele modificări și câteva corecții.
•• Au fost eliminate regulile:


▪ Nu se permit inactivități mai mari de două săptămâni. Asta include și inactivități secționate, însemnând că faci inactivitate 5 zile, joci 3 și faci iar inactivitate.
Poti face inactivitate doar daca:
Dacă ai sub o săptămână (7 zile decând ai intrat în facțune) nu poți face cerere de inactivitate.
Dacă ai sub o lună în facțiune (30 de zile) nu poți face inactivitate mai mare de 7 zile. Deci în această situație poți face cerere de inactivitate de maxim 7 zile.
Dacă ai avut o cerere de inactivitate de 14 zile (doua săptămâni), mai poți face alta după 45 de zile.)
Atunci când ești inactiv mai mult de 3 zile și nu faci cerere de inactivitate:
▪▪ Dacă ești inactiv mai mult de 3 zile, nu anunți și ai sub 14 zile în facțiune, ești demis cu 60/60 FP.
▪▪ Dacă ești inactiv mai mult de 3 zile, nu anunți și ai peste 14 zile în facțiune, ești demis cu 10/60 FP (3/3 FW).
Atunci când ai cerere de inactivitate și nu revii în ziua specificată de tine:
Dacă nu revii în ziua specificată de tine, în ziua următoare vei fii demis în aceleași situații ca mai sus.
▪▪ Dacă inactivitatea ta este sub cea limită (maximă de 14 zile) și încă nu poți revenii, poți face din nou cerere de inactivitate, dar să nu depășească maximul de zile pe care poți face o inactivitate.



• La punctul 7) Activități ilegale și Reclamați || Illegal activities and complaints
•• Unele modificări și câteva corecții.
•• Au fost adăugate regulile:


Principalele reguli le găsiți în regulamentul general al facțiunilor pașnice la punctul 5.


•• Au fost eliminate regulile:


Nu aveți voie sa abordati un limbaj vulgar într-un comentariu sub nicio formă. (Nerespectarea acestei reguli duce la DEMITEREA voastra din facțiune)
Nu aveți voie sa abordati un limbaj ofensiv, jignitor într-un comentariu sub nicio formă. (Nerespectarea acestei reguli duce la Avertisment verbal.)
Nu aveți voie să faceți reclamație unui alt taximetrist chiar și de pe conturi secundare, indiferent de orașul din care face parte. Dacă aveți probleme cu alți taximetriști, trimiteți PM liderului respectiv. (Nerespectarea acestei reguli duce la Demitere)
▪▪ Dacă adăugați martori și aceștia folosesc un limbaj jignitor sau vulgar veți fi și voi sancționați conform regulilor de mai sus.



• La punctul 8) Skinuri pe rank și Salarii || Skins on the rank and Salaries
•• Doar câteva corecții de exprimare.

• La punctul 9) Reguli suplimentare || Additional rules
•• Au fost adăugate regulile:
•• Au fost eliminate regulile:


Încercați să folosiți un limbaj cât mai corect din punct de vedere gramatical.
Cine este inactiv mai mult de 3 zile fără cerere de inactivitate, va fi demis din facțiune cu sau fără Faction Punish, în funcție de caz.



• La punctul 10) Excepții || Exceptions
•• Mici corecții.

RECITIȚII REGULAMENTUL!!

Aveți obligația ca în 48 de ore să citiți acest regulament, iar după cele 48 de ore, această modificare a regulamentului va intra în vigoare.

Mulțumesc membrilor de rank 5+ pentru ajutorul acordat pentru a realiza cât mai corect aceast update.

Link to comment
Share on other sites

                                                                                           Update Regulamen Stefane[ToV] - 24.05.2017

Au aparut mici modificari in regulament:

Premiile de la Best au fost marite.Mai multe detalii gasiti <<Aici>>

De acum nu mai sunteti obligati sa cereti voie pe /f cand luati un taxi/sultan/cabbie din /fvs sau chiar daca este spawnat.

Au aparut mici modificari in topicul de "Invoire Sedinte si Activitati" a aparut un model special pentru sedinta. Link aici. Unele regulii au fost scoase deoarece se regaseau in regulamentul intern.

De acum puteti folosi nos pe orice vehicul de tip taxi.

Puteti spawna de acum minim 3 masini de tip sultan/cabbie prin comanda /fvs pentru colegii din LV/LS Taxi,desigur fara abuz.

Nu mai sunteti obligati sa cereti voie cand doriti sa mergeti la un event.(Nu conteaza ce event este).

Am adaugat o mica informatie despre timpul de asteptare pentru aceptarea comenzi,

Adaugari reguli:

O comanda se  poate  acceptata in minim 3 secunde.

 Puteti folosi Nos pe orice vechicul de tip taxi.

Aveti voie sa spawnati maxim 3 masini de tip taxi cu comanda /fvs pentru colegi din LS/LV Taxi. Cine este prins că spawnează mai multe mașini, va fi sancționat la prima abatere cu Avertisment Verbal, până la Faction Warn dacă se repetă.

 Nu sunteți obligati sa anunțați când luați o mașină de tip taxi de la HQ SF Taxi.

 Scoatere reguli: 

 Aveți voie să participați la eventuri violente doar dacă puteți folosii comanda /join, (faceți dovadă la comanda /event) adică acesta este susținut într-un interior. Dacă eventul nu permite folosirea comenzii /join trebuie să cereți voie unui rank 4+ din orice companie de taxi (Necesită dovezi). (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

Link to comment
Share on other sites

                                                                           Update 06.06.2017 - Stefane

 

Au aparut mici modificari in regulament.

A aparut o noua regula pentru chatul /f,aceasta ne zice: Nu aveti voie sa cereti bani colegilor pe /f. (Cine este prins ca cere bani colegilor pe /f primeste un Faction Warn) Link Aici

De azi incolo puteti pune hidraulice pe orice vehicul de tip taxi. Aici pentru a vedea.

Pactul cu Paramedic a aparut si in regulamentul inter,pe langa pact a mai aparut si cateva reguli. Link Aici.

-Dupa vechiul regulament daca ati aceptat o comanda si ati bubuit trebuia sa va duceti iar la client deoarece aveti 30 de secunde la dispozitie.

Acum: Daca distrugeti vehiculul de tip taxi cand aveti client puteti folosi comanda [/cancel taxi]. Link Aici.

 

Topicul 'Invoire Raport de activitate" a suferit modificari:

- NOul regulament:

 Postarea unei învoiri la raport se face până în ziua de joi a săptămâni respective, se acceptă și în ziua de joi, dar până în ora 20:00. Cine realizează o învoire după ziua de joi trebuie sa plateasca o taxa de 50.000$

--- Invoirile din zilele de joi,vineri,sambata si duminica

Au fost adaugate 2 noi modele de postare pentru Invoire raport.

Acestea sunt: 

Model pentru învoire la raport in zilele de Luni,Marti,Miercuri:

Nick:

Rank:

Numărul învoirii din această lună (X/2):

Săptămâna:

Motivul:

 

Model pentru învoire la raport in zilele de Joi(pana la ora 20:00) ,Vineri,Sambata,Duminica:

Nick:

Rank:

Dovada depozitari taxei:

Numărul învoirii din această lună (X/2):

Săptămâna:

Motivul:

minica ca sa fie aceptate trebuie platite o taxa de 50.000$.

-Taxa trebuie sa fie depozitata in seiful factiuni SF Taxi (/fdeposit 50.000$)

 

De acum cand o sa postati o invoire de la raport in zilele de joi(ora 20) ,vineri,sambata,duminica trebuie sa respectati modelul 2.Nu o sa va fie aceptata pana nu platiti.Bani din depozit o sa fie folositi pentru activitati,best,misiunea saptamani.

P.S aveam de ales aici intre FW dupa zilele de joi sau aceasta taxa.O seara buna.

 

<<<ATENTIE>>> in 48h intra in vigoare noul regulament.Exceptie pactul cu Paramedic care incepe in data de 09.06.2017.
 

Edited by Stefane VODA
Link to comment
Share on other sites

       Update 30.06.2017 - Stefane

 

A aparut mai multe modificari in regulament adaugari/scoateri de reguli.

1.  Pe vehiculele de tip Taxi puteti adauga orice culoare inafara de (verde,albastru.roz.negru care sunt culorile saptamani).(Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn) Aici

2. Mașina explodează (pentru a salva clientul) (post). (SS) Aici

3. Nu aveți voie să stați AFK în mașinile facțiunii,  cu [/fare] . (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

 Aveti voie AFK in masina de taxi daca  nu aveti comanda.  AICI

4.Nu mai sunteti obligati sa cereti permisiunea liderului atunci cand purtati un skin platinum.

5.Topciul "Assasinii factiuni" a suferit modificari: 

 

1.  Orice membru din SF Taxi poate sa se duca dupa cei de pe Blacklist.

Cine realizează cele mai multe misiuni într-o săptămână va fi premiat cu 50.000$.

 

<<ATENTIE>> In data de 02.07.2017 regulamentul o sa intre in vigoare.

Link Aici

Edited by Stefane VODA
Link to comment
Share on other sites

Update 07.01.2018 - Roberte


Regulamentul a suferit mici modificări după cum urmează:

- Au fost corectate majoritatea greșelilor de ortografie si punctuație.

- Vehiculelor facțiunii vor putea fi accesate la alte rank-uri.

- Rank 0+ -> Tahoma, Cabbie, Premier

- Rank 2+ -> Huntley

- Rank 3+ -> Alpha, Sultan

- Rank 4+ -> Maverick

- A fost schimbată regula: 

Nu aveți voie să puneți PaintJob pe masinile tip Taxi, punând această componentă pe mașină, este ca și cum ați încălca regula culorilor permise pe taxiuri. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn).

- În:  Nu aveți voie să puneți PaintJob pe mașinile facțiunii. ((Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn).

-  A fost scoata o regula nefolositoare (Mulțumim Wedin pentru observație); Când o companie nu are online un membru necesar în rank pentru ai da voie să meargă la un event violent (vezi regulile de la punctul 7 -> Activități ilegale), poate cere voie unui rank 4+ din alte companii taxi, asta numai după ce a cerut voie întâi pe chatul facțiunii (/f). (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

- Alte modificări de fonturi/culori pentru un aspect mai plăcut în anumite cazuri.

 

 

 

Edited by Roberte
Corectare
Link to comment
Share on other sites

  • Victory Heisenberg changed the title to San Fierro Taxi - Actualizări regulament / Regulation updates

Salut, regula aceasta:  Este interzis sa dețineti în posesie droguri chiar dacă aveți voie să aveți job ilegal. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn) a fost inlocuita cu aceasta  Aveti voie sa detineti/folositi droguri doar atunci cand NU va aflati la datorie, fiind sanctionati de catre politisti daca e cazul. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

Link to comment
Share on other sites

Impreuna cu ceilalti lideri de taxi am decis sa adaugam aceasta regula in regulamentul intern

Este interzis sa preluati o comanda deja acceptata de catre alt taximetrist. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu Avertisment Verbal.

Edited by HaVaNa
Link to comment
Share on other sites

NOI REGULI IN PRIVINTA RAPOARTELOR MAI JOS:

 

Sancțiunile pentru rapoartele de activitate au fost corectate astfel:

  • Rank 1 - Pentru nefinalizarea raportului curent, va primi kick cu 60/60 FP.
  • Rank 2 - Pentru nefinalizarea raportului, va intra la raportul următor in modul de recuperare al raportului neterminat. Dacă nici de această dată nu se recupereaza acel raport, atunci va primi kick din facțiune cu 10/60 FP.
  • Rank 3 sau mai mare - Pentru nefinalizarea raportului, va intra la următorul raport in modul de recuperare al raportului neterminat. Dacă nici de această dată nu se recuperează acel raport, atunci va primi rank down. Dacă nici următorul raport nu este finalizat, având deja în trecut 1 raport nefinalizat, 1 raport in curs de recuperare pe care nu l-a finalizat si cel curent nefinalizat, atunci jucătorul va primi kick din facțiune cu 10/60 FP.

 

The penalties for the activity reports were corrected as follows:

  • Rank 1 - For non-completion of the current report, you will be kicked from the faction with 60/60 FP.
  • Rank 2 -  For non-completion of the current report, it will enter the next report in the recovery mode of the unfinished report. If this unfinished report is not recovered this time, the player will be kicked from the faction with 10/60 FP.
  • Rank 3 or higher - For non-completion of the current report, it will enter the next report in the recovery mode of the unfinished report. If that unfinished report is not recovered this time, then the player will receive rank down. If the following report is not finalized neither, already having in the past 1 unfinished report, 1 recovery report that has not been finalized and the current one not completed, then the player will be kicked from the faction with 10/60 FP
Edited by aky9
Link to comment
Share on other sites

ro32.png&key=0db5f501d63b173e8f24a8a5a71

 

- Jucatorilor de factiuni nu li se permite detinerea a mai multor conturi simultan in aceeasi factiune. In cazul in care impartiti contul cu alti membrii din factiune urmeaza sa fiti demisi in urma mai multor loguri comune

- In cazul in care jucatorii impartasesc acelasi ip, dar nu sunt aceeasi persoana (ex: 2 frati, un cuplu) trebuie sa faceti un ticket ca sa primiti permisiunea de la un admin 4+ care o sa fie martor in joc ca nu va apartin cele 2 conturi la aceeasi persoana.

 

uk32.png&key=06e53220742647860382af89318

 

 

- Faction players are not allowed to share multiple accounts simultaneously in one faction. If you share the account with other members of the faction, you will be kicked from the faction based on continuous logins from the same IP.

- In cases where the players share the same ip, but are not the same player (eg: 2 brothers, a couple) they need to make a ticket in order to get the permission from an admin 4+who will witness in game that their accounts don’t belong to the same person.

Link to comment
Share on other sites

Am adaugat in topicul 'Testul de intrare' o locatie noua, va rog sa le stiti pe toate. Si trebuie sa cunoasteti toata denumirea locatiei.  ex: Daca un jucator va pune sa il duceti la Cable News Network LS trebuie sa stiti ca asta inseamna CNN LS.

Link to comment
Share on other sites

Regula existenta actualizata:

 

 

Toți membrii Taxi SF / LV / LS sunt obligați să nu pornească de pe loc până când clientul urcat în mașină, nu zice locația finală exclusiv de pe /gps. Dacă taximetristul este parcat ilegal când clientul urcă, poate parca regulamentar în cel mai apropiat loc posibil. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn) (!!)

 

Adaugare sintagma: ''exclusiv de pe /gps''

 

 

Link to comment
Share on other sites

REGULA NOUA:

 

Fiecare client are dreptul de a fi transportat la maxim 2 locatii. Poate fi transportat la cerere la mai multe locații, numai dacă dorește taximetristul.

Link to comment
Share on other sites

ACTUALIZARE LOCATII IMPORTANTE!!!

 

 

 

 

 

 

 

Orasul LS:

DMV LS

Jail LS

City Hall (Primarie) LS

Ocean Docks LS

Fishing Place LS

Vehicle Dealership LS (DS LS)

Transfernder LS (Tuninng)

Car Rent LS

CNN LS (cable news network LS)

Bank LS

GSLS (Gun Shop)

Bike rent LS

Gym LS

Racing Arena LS

Paintball Arena LS

Airport LS

Low Rider Tuninng LS

Depozit Dealer Drugs LS (Crack house LS)

Spital LS (Hartă) 

Depozit Materiale LS (Job Arms Dealer) 

Sex Shop LS Nou 

White Weapons Store LS Nou 

 

Orasul LV:

Airport LV

GSLV (Gun Shop)

Car Rent LV

Boat Rent LV

CNN LV (cable news network LV)

Bank LV

Gym LV

Transfender LV (Tuninng)

Garbageman LV

Jizzy LV

4 Dragons Casino LV

Biserica - Church LV

War Arena LV

Bike Rent LV

Caligulas LV

Depozit Dealer Arms LV

Depozit Dealer Drugs LV (Crack House LV) !

Restaurant LV (Nu mai este Locatie Obligatorie) !

 Sex Shop LV Nou

White Weapon Store LV Nou 

Car Market Nou 

 

 

Orasul SF:

Car Rent SF

CNN SF (cable news network SF)

Bike Rent SF

Bank SF

Bus Driver SF

Wheel Arch Angels SF (Tuninng SF)

Transfender SF (Tunning Gara SF)

Airport SF

Mount Chilliad SF

GSSF (Gun Shop)

Gym SF

Gun Game Arena SF

Depozit Dealer Arms SF

Depozit Dealer Drugs SF (Crack House SF) !

Jizzy SF (Club SF)

Wheel Arch Angels SF (WAA SF) 

White Weapon Store SF Nou 

Sex Shop SF Nou 

 PUBG Arena SF Nou

Link to comment
Share on other sites

Din data de 14.09.2020 rapoartele de activitate se modifica dupa cum urmeaza:

 

Rank 1 - 40 de comenzi minim,

Rank 2 - 50 de comenzi minim,

Rank 3 - 60 de comenzi minim,

Rank 4 - 35 de comenzi minim,

Rank 5 - 25 de comenzi minim

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Actualizări regulament / Regulation updates📜
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.