Dragos FTW Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Nick-ul tau: Dragos.Server: rpg2.b-zone.roDescrierea bugului: Fac parte din FBI am fost dupa un suspect no drept l-am omorat dar nu am primit punct pentru el. Screenshot(s) http://i.imgur.com/IJhIa2A.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senariis Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Uită-te pe website la faction income, cu siguranță ai primit bani doar că nu mereu apare acel text, am pățit şi eu la fel dar bani îmi intrau in cont fără să apară acel mesaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Uită-te pe website la faction income, cu siguranță ai primit bani doar că nu mereu apare acel text, am pățit şi eu la fel dar bani îmi intrau in cont fără să apară acel mesaj. La el a aparut textul, uita-te cu atentie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edward NissaN Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 @@Dragos FTW, Depinde de distanta la care erai fata de el. Am patit si eu asa cand am fost in NG, daca eram la distanta mai mare, nu primeam punct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 E vorba de distanta, nu erai la distanta necesara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.