Sorin Stefan Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Ce componente de PC imi recomandati pentru a filma samp cu moduri usoare in 60-70 fps?Sa atinga minim 90 fps constant. Screenshot (în caz că este necesar) Alte precizări:As fi interesat pentru wars sa mearga bine cu niste moduri necesare la wars ex hud, poate si skinuri , timecyc etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNDERMAN Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Daca spui cati bani ai poate ti-ar da lumea componente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Stefan Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Nu conteaza pretul.Eu vreau doar niste propuneri.Daca cineva are ceva bun, este posibil sa cumpar de la el, dar deocamdata nu e nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuhrer Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 In primul rand iti schimbi avatarul. Dupa iti iei un procesor i7, 32 gb ram ddr4 si o placa video GTX Nvidia 1080 de 8 gb. Asa o sa-ti mearga bine la wars Nu conteaza pretul.Eu vreau doar niste propuneri.Daca cineva are ceva bun, este posibil sa cumpar de la el, dar deocamdata nu e nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Stefan Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 In primul rand iti schimbi avatarul. Dupa iti iei un procesor i7, 32 gb ram ddr4 si o placa video GTX Nvidia 1080 de 8 gb. Asa o sa-ti mearga bine la wars Am gasit o placa video GTX Nvidia de 8 gb, pretul e bun.i7?In cate fps o sa-mi mearga si cati gb ram spatiu sa-mi iau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuhrer Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Am gasit o placa video GTX Nvidia de 8 gb, pretul e bun.i7?In cate fps o sa-mi mearga si cati gb ram spatiu sa-mi iau? i7 e cel mai bun procesor. Poti sa iti iei si 16, dar mai bine 32 pt jocurile care vor aparea. Daca gta 5 iti va merge in peste 100 fps, de gta san andreas nu mai zic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Nu conteaza pretul.Eu vreau doar niste propuneri.Daca cineva are ceva bun, este posibil sa cumpar de la el, dar deocamdata nu e nimeni 6000 lei e bine? Ca la cum pui problema, mai mult de 800 lei nu ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Stefan Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 @Fuhrer e bine de stiut ca merge in peste 100 GTA 5, eu eram interesant doar pentru samp @BdDr aha, mai usor cu mistourile, am avut un laptop care s-a uzat.M-am hotarat sa-mi iau un pc decent, nu un pc de la nasa, ok?daca aveam bugetul pe care l-ai mentionat, adica 6000, nu mai faceam acest topic, stai linistit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiNNd3R Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Dupa parerea mea, nu-ti spun de i7 si GTX 1070, pentru ca dai o gramada pe ele si in timp o sa apara altele. Eu iti propun o configuratie mai frumoasa si care costa mai putin. Procesor: Intel Skylake, Core i3 6100 3.70GHz box Placa video: AMD RX 470 4GB sau 8GB. Memorie: HyperX 8GB sau 16GB DDR4 Hard Disk: 1TB Acum vezi si tu ce placa video iti pui dar sa fie si compatibile intre ele sa functioneze, eu doar ti-am dat niste ideei de componente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuhrer Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Cumpara-ti unu de la nasa sa zbori cu el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Cumpara-ti unu de la nasa sa zbori cu elPoate zbori tu puțin de pe forum. Primești un avertisment verbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Ai primit răspunsul, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.