Jump to content

Un pic mai organizat

xRiv3R

Recommended Posts

Pai mai intai sa incep cu inceputul ! Serverul e ok , frumos facut, playeri la greu dar lipseste ceva foarte important : RP-ing ! Aici multi fac DM si de exemplu daca eu merg pe strada ei ma striga direct pe nume ! Metagaming si Powergaming se face la greu ! Adica , daca administratorii ar incerca sa opreasca aceste lucruri ar fi incredibil de frumos !

Cand de loveste o masina sa se opreasca ala sa ia parte la actiune , sa se faca RP la partea cu numele :

Cum te cheama ?

Florica :))

Incantat ! Si abia apoi sa poti sal strigi pe nume :). AR fi foarte frumos sa fie asa ceva pe acest server :) De curand am jucat pe svul acela ls-rp si am vazut acolo rp la sange... Mias dori sa fie asa si aici :)

VA multumesc !

Mda,playeri vechi deja s-au obisnuit asa,playeri noi...uitate la ei,te vad pe strada si incep sa traga in tine sa iti fure ceva.Nu poti lucra cu ei.

Depinde foarte mult de playeri.

Daca s-ar face mai multe lucruri RP poate nu ar mai fi atata plictiseala prin mafii sau nah...am avea si noi mai multe lucruri de facut.

Mda,playeri vechi deja s-au obisnuit asa,playeri noi...uitate la ei,te vad pe strada si incep sa traga in tine sa iti fure ceva.Nu poti lucra cu ei.

Depinde foarte mult de playeri.

Daca s-ar face mai multe lucruri RP poate nu ar mai fi atata plictiseala prin mafii sau nah...am avea si noi mai multe lucruri de facut.

Ma , hai sa fim seriosi , nu playerii conduc serverul si adminii :)

Adica , adminii daca ar incepe cu prison 30 minute si kickuri iti spun eu ca ar fi rp la sange nu asa...asa eu merg cu masina si vine si face db unu pana ma omoara sau ce spuneam mai sus...e plictiseala pe server dar nu stiu de ce ! Un sistem de masini cu key ar fi interesant cum este pe ls=rp :_ Sau sa pescuiesti fara licente etc asta nu am incercat nu stiu cum este aici :)

Dar in principiu adminii conduc nu playerii , daca ar fi deacord sar putea schimba lucrurile radical :)

Acum , cand suntem la mijlocul evolutiei serverului nu avem cum sa schimba asta.

Am inceput asa , o ducem asa pana la capat.

Daca incepeam de la inceput sa fim RP , poate se facea RP adevarat acum , dar nu a fost de la inceput.

Si , daca noi le-am impune sa faca RP adevarat multi ar pleca de pe server , si am ramane doar noi , adminii.

Si inca inca ceva , daca am avea cu cine sa facem RP adevarat am face , dar din pacate n-avem cu cine.

Mda... Ce pot sa raspun la ideea cuiva care a luat ban pentru coduri ?

Mai ai si pretentii ?

Pff... Noi, (zic eu) majoritatea, ne-am invatat asa cum e, si ar fi prea de tot sa inceapa adminii sa dea kick pentru inca alte "n" chestii, vaz'doamne pe motiv de non-rp, deci din start playeri nu or sa voteze(iar alta cale de al face rp in momentul de fata nu este).

Pe langa asta, sunt multi playeri care abuzeaza si acum si fac chestii non-rp, de exemplu ziua nu da nimeni "/ad: Vand vanul de rob!", insa noaptea... Chestia asta sau "ad-urile la misto" lasa de dorit...

Idee aiurea, nu poti schimba ceva radical cel putin ce zadarniceste de atata timp...

Ma nu inteleg eu cat rp vrei tu , vrei rp ? Dute frate in viata reala simti acolo rp adevarat (Simti si cand te inteapa albina;)) Totusi este un joc si este bine si unpic de libertate,eu zic ca in momentu actual serveru este destul de frumos, mare partea a bug-urilor sau rezolvat.+ de ce crezi tu ca joaca atata lume pe server? si pe cele de rp la sange nu joaca ? Hmm

Acum , cand suntem la mijlocul evolutiei serverului nu avem cum sa schimba asta.

Am inceput asa , o ducem asa pana la capat.

Daca incepeam de la inceput sa fim RP , poate se facea RP adevarat acum , dar nu a fost de la inceput.

Si , daca noi le-am impune sa faca RP adevarat multi ar pleca de pe server , si am ramane doar noi , adminii.

Si inca inca ceva , daca am avea cu cine sa facem RP adevarat am face , dar din pacate n-avem cu cine.

Te cam inseli :) or sa mai ramana si oamenii care doresc sa fie arestati intr-un mod civilizat,oamenii care doresc sa mearga la gara ls si sa nu sara pe ei 50 de civili,oamenii care doresc sa mearga pe strada fara sa fie loviti de vreo zece ori,oamenii care doresc sa intre la PAY'N'SPRAY nu sa stea cate zece minute sa asiste la acte de prostie,DM,etalare a cunostintelor si altele. Ar ramane insa sa dai PRISON e cam aiurea ...

Oricum, serverul are doua regulamente ....

1. Regulamentul pus pe forum ...

2. Regulamentul care-l zice cand iti faci cont :)

Ca sa se evite <<in mare>> codatii ... gen astia care-si pune nickuri <<dovada-de-inteligenta>> aka jignire.nume-de-admin si codatii veniti din alte tari .... dobitocii care vin doar sa ne dovedeasca ca e 'al' 'dagle' .... ar merge o pagina register (ex http://b-zone.ro/register/ / http://b-zone.ro/r/ etc) .... si ca la GARA LOS SANTOS de la ATM pana la /hotdog sa fie safe zone. Asta insemnand, cine omoara in safe zone sa primeasca jail automat 10 minute :) (exceptie PD/FBI/NG @ cazuri de runneri etc) ... chestiile astea doua ar fi ... ceva schimbari pentru server.

Apoi sa se adauge taxe ..

1. Taxa catre stat.

2. Taxa ca detii o casa.

3. Taxa ca detii o masina.

4. Taxa ca detii un biz.

Aceste taxe ar fi ceva, sa se duca intr-un biz, care sa apartina primarului (RazR) si in fiecare saptamana, la sfarsit sa se faca un event mai special de acei bani.

Ar fi ceva ca ... taxele de la casa sa fie mai realiste, ma refer sa platesti cam 100-90.000$ curent,apa si gaz este ... foarte aiurea.

O alta chestie draguta ar fi, sa fie un comision de retragere ceva gen, cand scoti bani din banca, si in functie de unde scoti, (Los Santos cu ATM-urile din Los Santos - Las Venturas cu ATM-urile din Las Venturas) dar intai, cei ce detin bancile sa poata seta cat sa fie .. intre 0.030 si 0.050 ..., si asa, ar fi mai realistic (oricum avem sutele de milioane deci n-o sa pierdem o avere ....).

Ar mai fi si chestia cu /ad-urile ....

Pai a-ti face publicitate la ceva .... acel ceva trebuie sa fie legal ... deci sa dai pe /ad vand arme/droguri este cam ... ilegal ... adminii ar trebui sa dea kick 'AD ILEGAL / nu se dau ad-uri de genul' .... politistii daca prind playerii ca vand arme safe zone ar trebui sa le ia licenta de material + o amenda destul de usturatoare undeva la 20.000$.

Limbajul folosit la un /ad ... pai am vazut ca multi pun semne ... mai rateaza doua trei cuvinte ..... la unii nici nu intelegi ce vor ... ar trebui sa facem un curs 'Cum sa dai un AD corect si eficient' ... :)

News Reporter, Live, News & Ziare

Hmmmz, factiunea news reporter conteaza foarte mult ... /news-uri si /live-urile se pot vedea de catre toti playerii ... iar cum in fiecare zi sunt live-uri ... ele sunt la fel ... aceleasi intrebari | | cu serverul si jocul ... (ma rog sunt doua trei .. care e topul factiunilor ... mare branza) ... ar trebui live-uri mai realistice ...

Exemplu

"NR : Buna ziua B-Zone Players, astazi il avem alaturi de noi pe domnul Ivanovici"

"NR : Domnule Ivanovici, ne puteti da mai multe detalii despre dvs. ?"

"PLAYER : Desigur si buna ziua"

"PLAYER : Sunt de felul meu din Los Santos, aici m-am nascut, am 'colindat strazile' .... am fost prin diferite factiuni ... am facut multe lucruri bune" - chestii de genul ...

"NR : Bun,bun multumim de detalii, despre persoana din spatele monitorului, ne puteti spune ceva ?"

"PLAYER : De ce nu ? Ma numesc Andrei, am 18 ani ... sunt student ... fac gogosi" - si continuati cu ceva real .... desigur.

"NR : Domnule Ivanovici, dar la ce visati dvs. ? Ce masina, ce casa poate un biz ? O functie in politie ?"

"PLAYER : Detin deja o masina, o casa nu cred, este mai bine la hotel, un biz inseamna mult de munca, deci o functie in politie suna super bine"

Chestii de genu' ... nu neaparat ca mai sus da' ... in fiecare zi, acelasi live ...

News-urile

Pai news-urile ar trebui sa fie ... mai exacte .... sa se urmeze un model de catre toti ... ex :

/news ID 68:Vand masina, sunati-ma pentru detalii

/news ID 99:Cumpar casa, call me for more details

/news ID229: Caut sofer, platesc bine

Adica daca toti NR ar urma acelasi model, ar fi mai usor sa te uiti cine ce cauta ....

Ziarele

Pai fiind NR ar fi de datoria lor sa creeze un ziar zilnic .... si nu cred ca e greu ... sa puna ceva INGAME (ce vreme frumoasa .... bla bla bla) si ceva din viata reala ... un rand doua si apoi sa-l distribuie in zonele publice la preturi OK.

Tow Car Company

Am casa pe langa DROP TCC si pot spune ca vine si imi ia masina .... desi e parcata regulamentar .... am inteles ca le da $ cand duc o masina acolo ... pai na, liderul ar trebui sa mai dea o tura cu /tv pe ei .... si ar fi si ordine.

ROB

Este cam aiurea pus locul ala ... ar merge inca 2-3 locuri .... indepartate prin LV .... pt. a fi o provocare sa ajungi acolo intreg nu repede pune masina sta cu m4 si trage de-i sar capacele .... si te omoara.

BAIL

Daca esti arestat, ar trebui sa fii cu bail ... sa fie INCA UN MOTIV DE PREDARE.

Exemplu - wanted 1 - bail 35.000$

Wanted 2 - 75.000$

Wanted 3 - 145.000$

Wanted 4 - 225.000$

Wanted 5 - 295.000$

Wanted 6 - 400.000$

Si desigur sa se adauge CarChat :) /carchat ( cc e luat clearchat ) pt. a vorbi mai usor ... sa fie o comanda /tvo sa vezi cine sta cu TV pe tine .... macar la admini.

LE: Ar mai fi si chestia ... armele legale sa fie doar rifle si deagle .... restul sa fie ilegale .... rifle si deagle pt. autoaparare .... restu' :)

Aiurea, din punctul meu de vedere. Mai ales faza cu rob. lexutzu ce zici sa mai punem inca 3 puncte rob si sa intrii tu frumusel in unul din Departamente sa vezi cat de frumos e sa alergi deti sar capacele ?

Bail ? Pai daca ar fi asa jail n-ar mai exista... Te asigur !

Tow Car Copnay ia masini de la casa... hmmm tu stii cati a demis balon pe tema asta sau doar iti dai asa cu parerea... Cand ai 20 de oameni in factiune chiar nu poti fi mereu cu tv pe toti... Si probabil chestia asta se intampla noaptea sau cand balon nu e. Oricum daca ii prinde le da FW/demitere, te asigur.

Faza cu news ar fi frumos, dar cu live-ul nu prea. Fiindca daca toti ar intreba ce le trece lor prin minte... La cate genuri si specii avem pe server ne-am lua de maini si ne-am arunca dupa pod..

Oricum nu stau sa comentez... Am spus asa pe "indelete", e topic de pareri nu ?

No offence.

Balon si dece crezi ca seara pe LS-RP sunt 400/500 player in fiecare seara si dimineata cate o suta dece Link-Mania a ajuns la 60-70 de player ( de la 20 care ii avea) si pe LS-RP in mare parte sunt romani adica 40%, in rest toate natiile .

Pe B-zone daca sar face RP la sange intradevar ar plecat ceva player doar aia care nu apreciaza un joc linistit si fara DM in care nu te plictisesti. Motivul pentru care ai pleca ar fi ca nu stii sa joci RP.

Toate ideile lui lexutu sunt foarte bune si ar trebui luate in considerare .

Dar niciodata B-zone nu se va schimba tot DM-u si DB-u vor conduce serverul, si alti playari noi(nu dau nume) care vin peste cei vechi si se dau mari ca stiu ei tot si cunosc tot.

Asta e B-zone nu il poti schimba...

'loli' fii atent, faza cu bail e sa reduca banii, adica /bail - > mai putini bani pe server,un bine tuturor ...

Faza cu cele trei puncte rob ... pai cam da, tre' sa fiti in forma nu ? Oricum, dupa ce duce vanul si ia uimitoarea suma de 70-100.000$ (daca si pe care altii o iau la un singur payday) tot ii ramane wantedul si poate fi omorat, so :)

'loli' fii atent, faza cu bail e sa reduca banii, adica /bail - > mai putini bani pe server,un bine tuturor ...

Faza cu cele trei puncte rob ... pai cam da, tre' sa fiti in forma nu ? Oricum, dupa ce duce vanul si ia uimitoarea suma de 70-100.000$ (daca si pe care altii o iau la un singur payday) tot ii ramane wantedul si poate fi omorat, so :)

Cel mai corect,si cinstit in legatura cu WANTEDUL,este ca dupa de ex. 1 ora !!! o jumate de ora,cam asa,sa inceapa sa iti scada WANTEDUL,pentru ca nu e normal ca daca ai facut ceva sa fi gata...urmatoarea oprire JAIL indiferent ca dai /Q ,crash,fugi de copi.

In viata reala,te mai scapa si politia...pe unii nu-i mai cunosc si scapa de urmarire,cum sunt si in filme.

Deci,ar fi interesant,plus de asta ar fi mult mai bine ca sa sti ca fugi de politie stiind ca vei putea scapa de wanted in loc sa "Hai sa fugim de copi" ca ce chestie daca tie wantedul iti ramane?

Vi se pare normal ca eu sa am wanted 6 si sa fug de politie? As putea fugi cu AIRBREAKU din stanga in dreapta,cu teleportu din stanga in dreapta.DAR TOT TE PRINDE !!

Asa ca ar fi mai RP ca dupa 10-20 de minute,sa iti scada cate o steluta.

Asa cum de altfel se intampla in Single PLAYER,unde iti scade wantedul.

Corect, ideea si ce ai spus.

Dar totusi, eu cel putin sau altii care au cat de cat banisori (100m+), pentru ei jail-ul ar fi o joaca ...

Iar rob-ul, dabea ne descrucam cu 1-2 (mai nou ne descurcam mai bine cu noua regula fara repair) dar gandeste-te ce ar fi fost daca nu era si aceasta regula ...

Oricum...

@Edi: Da, adevarat. Dar nu sunt servere RO.

Cu robul ar fi mai bine in felul urmator:

Eu ma duc la banca si dau /rob.

La politisti sa le apara "Someone has robbed de bank" ,retineti "someone" sa nu apara numele meu,ca in realitate cand cineva sparge banca politia nu stie.

Eu sa nu primesc wanted.

Politisti se duc la banca si incep sa cauta omul cu vanul.Daca il vad ii dau w6 pentru rob si incearca sa il prinda.

Asa e mai real.Cum e acum dai repede /find faci db si ii bubui vanu si gata.In viata reala politisti indiferent de zi/noapte ei reactioneaza,pe server astia dau numai noaptea ca nu sunt politisti online.Am fost si eu PD si cand se pune tot PD-ul ,FBI-ul si NG-ul pe unu cu un van care merge si incet degeaba s-a mai chinuit ala sa dea /rob ca il prinzi.

Cel mai bine sa nu stie cine a dat rob,ala care a dat sa nu primeasca wanted decat cand il vede si sa fie mai multe puncte de rob in locuri mai pustii prin LV,ca ar fi mai greu si pentru ala care da rob.In viata reala nu spargi banca si te duci acasa.Te duci sa te ascunzi undeva.Plus ca daca esti bun si te organizezi bine poti sa spargi banca si sa scapi (in viata reala) in server nu poti scapa deoarece primesti wanted automat.

Ar fi foarte frumos daca s-ar face ceva astfel incat,daca dai /q in casa/hq sa fie ok,daca nu cand intri sa te dea la jail 6000 secunde,dar sa nu fie la fel cu crash,daca i-au crash ce vina am eu.Desi uni provoaca crash intentionat.Nici nu stiu daca se poate chestia asta oricum,daca playeri nu sunt nesimtiti nu dau /q,respectiv crash intentionat.Admini pot impune niste reguli,dar daca playeri nu inteleg si ei cum sta treaba degeaba...

Cat despre bani,pe server sunt oameni foarte saraci care nu pot cumpara nimic si oameni foarte bogati care pe langa faptul ca au masina si casa mai au si 300m in banca.Cel mai bine ar fi sa se echilibreze sa aiba toti 50-100mil.Liderii care sunt cei mai bogati sa mareasca salariile.

In viata reala daca esti in mafie ai si 20 de masini personale,aici nu ai decat 100k pe saptamana.Cu cat ai mai multe sa ai taxe mai mari.Sa poti dona pentru...pana mea...spital ceva,nu stiu.Trebuie facut ceva sa echilibram si economia.

Si da,daca ar fi rp la sange (Hard-RP) ar mai pleca playeri.De aceea daca vrem sa evoluam si sa facem ceva mai interesant,ar trebui putin cate putin sa facem modificari mici,dar nu neaparat pana ajungem la Hard-RP ,dar incet incet cu mici modificari putem sa facem sa fie mai putin DM/DB si mai mult RP...la urma urmei se numeste B-Zone RolePlay Server.

Ma nu inteleg eu cat rp vrei tu , vrei rp ? Dute frate in viata reala simti acolo rp adevarat (Simti si cand te inteapa albina;)) Totusi este un joc si este bine si unpic de libertate,eu zic ca in momentu actual serveru este destul de frumos, mare partea a bug-urilor sau rezolvat.+ de ce crezi tu ca joaca atata lume pe server? si pe cele de rp la sange nu joaca ? Hmm

Balon are intr-o oarecare masura dreptate,plus ca ceea ce spune-ti voi nu se poate face deodata,se va face in timp,cum in timp am evoluat de la 70-80 de playeri la 250-300 asa se va schimba si situatia cu rp,B-zone e b-zone alte servere sunt alte servere,fiecare a evoluat intr-un anumit timp,nu deodata.In timp se va intampla si aici la fel,vor fi reguli mai stricte,sanctiuni mai dure,insa intr-o anumita limita,astfel incat sa existe si libertatea care a fost mai tot timpul pe server.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.