Jump to content

Windows 10 - se blocheaza

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Se blocheaza de obicei cand ma joc. Dupa ce dau restart se blocheaza la loading, si in alte cazuri se blocheaza in dekstop, dau cu mouse-ul in taskbar si raman blocate iconitele.

De cat timp aveti problema respectiva ?: De 2-3 zile

Sistem de operare ?: Windows 10

Screenshot/Video: Nu e nevoie.
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Din majoritatea site-urilor am inteles ca sunt probleme cu Windows 10 de dupa Anniversary update. Problema e ca windows-ul meu e piratat. Vreau sa stiu daca problema e de la windows sau de la altceva.

Acum 5 minute am facut un test. Am fost in joc, s-a blocat pc-u dar nu i-am dat restart, am asteptat sa vad cum ractioneaza. Mi-a aparut o eroare tip Microsoft Windows: This app is not responding sau ceva de genu, i-am dat end task, mi-a iesit jocul si s-a deblocat.

Edit: Versiunea piratata o am de pe filelist. Am uitat sa mentionez ca la inceput dupa ce am instalat windows-ul, a facut un update, sau a instalat mai exact ceva legat de Display ( nu cred ca are de a face cu placa video ).

Edited by AskewOne

@Te rog sa ma scuzi, am uitat sa mentionez. La toate jocurile mi se intampla cam acelasi lucru. Doar acum la Dota 2 am asteptat putin mai mult si mi-a aparut eroarea pe care am scris-o mai sus.

Edited by AskewOne

Ai încercat și pe alt sistem de operare? Mă refer strict la Windows 7 Ultimate. Îti place ție mult Windows 10 de-l folosești? Ai grijă și dacă ai instalat sistemul de operare pe HDD sau SSD dacă ai, nu am de unde să știu.

Pai nu e, face si el posturi pentru care va fi sanctionat.

Ai încercat și pe alt sistem de operare? Mă refer strict la Windows 7 Ultimate. Îti place ție mult Windows 10 de-l folosești? Ai grijă și dacă ai instalat sistemul de operare pe HDD sau SSD dacă ai, nu am de unde să știu.

Explica-mi si mie postul tau, asta daca nu vrei sa fii santionat pt +1.

Am uitat niste cabluri SATA ( cred ca alea cu mufa scurta ) conectate in placa de baza libere. Am inteles ca si de la asta poate fi problema. Am scos cablurile acelea.

De ce? Că am vrut să-l ajut? Mi-am explicat opinia în rezolvarea problemei, pace.

@,Asta nu e arie in care lumea isi spune parerea, ori e alba ori e neagra. Tu i-ai dat niste sfaturi COMPLET pe langa subiect.

Și tu ce sfaturi i-ai dat? :)

Și tu ce sfaturi i-ai dat? :)

Niciunul. Ce treaba are una cu alta?! Aici se posteaza doar daca cineva CUNOASTE POSIBILA SOLUTIE a cauzei, nu incepi sa postezi toate cacaturile care iti vin tie in minte, doar asa, ca sa te bagi in treaba. Am spus asta destul de clar. Nu stiu care ar putea fi cauza, nu am intalnit-o niciodata.

Banuiesc ca ar fi un windows piratat prost, in rest nu ai cum sa ai astfel de probleme cu software licentiat si jocuri originale, asta daca nu-ti bagi degetele aiurea. Insa asta e diferenta.

Am luat o alta versiune de Windows 10 de pe Filelist si am reinstalat. M-am jucat, si nu am avut pana acum vreo problema. Daca o sa mai persiste problema, o sa creez un topic nou, in care sper ca o sa ma puteti ajuta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.