Jump to content

Bug - Eventuale crash-uri in diverse locuri de pe harta

CLouD

Recommended Posts

Nume: CLouD

Server: rpg1, dar probabil sa fie si pe celelalte

Descriere bugului: De fiecare data cand trec prin anumite zone ale hartii primesc erori. In alte parti ale hartii i-au direct crash. Din cate imi amintesc, am luat de foarte multe ori crash in ls, pe autostrada cum te duci spre dmv. Tind sa cred ca asta se intampla de la ultimul update in care s-au adus modificari asupra texturilor. De atunci au inceput sa si apara crash-urile masive. Vreau sa mentionez ca am jocul default, deci e exclusa varianta cu crash-ul de la moduri.

Screenshots: https://youtu.be/LbkKOEDTJkY

@, tin sa cred ca este si de la server, dar si de la tine, si aici nu ma refer la modurile tale sau altele. Ci la calculatorul tau slabut, multe programe deschise.

Nu am moduri. i3 skylake, gtx 750 ti, 16 gb ram. Nu cred ca este de vorba de un pc slab. Totul este strict de la server. Atat timp cat primesc aceasi eroare in acelasi loc de fiecare data incep sa imi pun niste semne de intrebare.

@, M-am plimbat si eu pe unde ai fost tu, am mers in zone aglomerate, am fost la war, nu am luat crash (tinand cont ca am si moduri si numai 4GB RAM in comparatie cu cei 16 ai tai). Daca stii o locatie anume unde primesti de fiecare data warning, spune-mi unde sa merg sa verific, deocamdata nu pare sa fie nimic de la server. Daca te afecteaza pe tine, trebuia sa ma afecteze si pe mine.

P.S: Ca o solutie temporara, poti sa iti instalezi un anti-crasher. Ala iti va permite sa primesti warninguri fara sa iti inchida jocul.

@, M-am plimbat si eu pe unde ai fost tu, am mers in zone aglomerate, am fost la war, nu am luat crash (tinand cont ca am si moduri si numai 4GB RAM in comparatie cu cei 16 ai tai). Daca stii o locatie anume unde primesti de fiecare data warning, spune-mi unde sa merg sa verific, deocamdata nu pare sa fie nimic de la server. Daca te afecteaza pe tine, trebuia sa ma afecteze si pe mine.

P.S: Ca o solutie temporara, poti sa iti instalezi un anti-crasher. Ala iti va permite sa primesti warninguri fara sa iti inchida jocul.

Asa ar trebui sa fie, dar se pare ca nu functioneaza chiar asa. Unii jucatori pot primi, altii nu. "Platforma" e cam instabila.

P.s: Mi-am dat update la driver-ul de la placa video in speranta ca voi rezolva ceva, dar nimic. Cred ca este nevoie de optimizare a codului sau ce ati facut la penultimul update.

@, La ultimele 2 update-uri nu s-a adaugat nimic care sa te poata afecta la intersectia lv-ls. Eu stiu ca warningurile respective apar la modele de obiecte invalide sau la componente de vehicule invalide (sau cu moduri pe componente), numai ca in situatiile enumerate absolut toti jucatorii primesc warning, nu doar o parte.

Iti sugerez sa-mi dai add pe skype (vezi ID pe profilul meu), iar atunci cand te joci si mai primesti warning/crash, retii locatia si imi dai mesaj sa intru in joc sa vedem ce se intampla.

@@xEpical VODA, @@olddirtytshirt, Acolo am mers si eu, era aglomeratie si nu mi s-a intamplat nimic.

@, La ultimele 2 update-uri nu s-a adaugat nimic care sa te poata afecta la intersectia lv-ls. Eu stiu ca warningurile respective apar la modele de obiecte invalide sau la componente de vehicule invalide (sau cu moduri pe componente), numai ca in situatiile enumerate absolut toti jucatorii primesc warning, nu doar o parte.

Iti sugerez sa-mi dai add pe skype (vezi ID pe profilul meu), iar atunci cand te joci si mai primesti warning/crash, retii locatia si imi dai mesaj sa intru in joc sa vedem ce se intampla.

@@xEpical VODA, @@olddirtytshirt, Acolo am mers si eu, era aglomeratie si nu mi s-a intamplat nimic.

Salut, Adi! Vreau sa spun ca si eu intampin aceeasi problema. Cand ajung in LV, automat primesc un Warning. Nu e vorba de PC, am un i7 4770, gtx 970 g1 gaming si 16gb ram. Este un sistem mai mult decat "tapan". Nu folosesc moduri, am jocul curat, folosesc windows 10 pro pe 64 bits(cumparat, deci este exclusa varianta ca windows prost) cu toate acestea primesc cate un warning. Doar in zona cu autostrada LV, atat, dar primesc cate un warning, niciodata nu am luat crash. Sper ca te poate ajuta intr-un fel. O seara perfecta!

Adi007 frate, intra in *** mea 2 zile la war-uri, de preferat la spawn kill si o sa vezi tu cate crash-uri iei...innebunesc omule cu toate crash-urile astea, nu erau asa pana sa bagi ultimele 3-4 update-uri....

PS: Am tot jocu default, asa ca nu vreau sa aud ca e de la moduri...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.