Jump to content

Windows 7 - No Signal Ecran

Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Cand intru in GTA San Andreas Multiplayer imi da No Signal! Atentie: Nu mereu, cateodata prind si fara sa-mi dea.

De cat timp aveti problema respectiva ?:De acum 4-5 zile.

Sistem de operare ?: Windows 7

Screenshot/Video: Pur si simplu scrie pe monitor No Signal si ecranul se stange, dar calculatorul inca lucreaza, dar oricum trebuie sa dai relog.
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: (1)
http://forum.computergames.ro/2-hardware/770977-quot-no-signal-quot-pe-monitor.html#post43342433 (asta e ceva asemanator, dar nu e chiar asa, mie-mi da No Signal doar daca intru pe GTA.) (2) http://www.rssmania.ro/itm-8-648290.html (E ceva mai asemanator)

Edited by DreQusoR

Ai o problema a placi video sau a monitorului, in general explicatia ar fi diferenta de rezolutie sau de frecventa. Incearca cu placa integrata daca ai sau cu un alt monitor poate doar si cu un alt cablu poate el o fi cauza.

@@OG Yoshi JupanuL,nu e chiar asa, eu am patit de 2x asta, o data am curatat pc-ul de praf, si nu am bagat placa video bine inapoi, ciudat ca doar cand intram in samp nu mergea, dar dupa ce am impinso putin nu am mai avut probleme, si inca o data cand am bulit un ram, la pc-urile de la scoala am mai intampinat cea ce ai tu "no signal' din cauza la cablu, cum a spus si OG Yoshi.

la mine cand intru in samp se schimba frecventa la monitor, gen din 1360x768 se baga la 1280x720, si atunci se stinge putin ecranul, daca ai filma ar fi super sa stim chiar ce se intampla ( cu telefonul ).

@@BadDriver aka Roberts ENBs, nu am testat si in alte jocuri.

@@OG Yoshi JupanuL, daca ar fi stricata de ce ar mai merge? Pentru ca uneori merge, uneori nu.

@@Duraxel, va filmez acum si revin edite.

EDITE: Poftim un video in care arat problema, ma scuzati pentru calitate, am randat clipul prost :))

Edited by DreQusoR

Ok, nu are logică ce zic eu aici dar e posibil să funcționeze. Nu am văzut că ai zis cum că ai mai intrat in joc. Dacă te bagă prima dată în joc, primești rezoluția 800x600x32, deci eu ți-am setat în setările astea de aici 1280x720 (rezoluția HD).

https://drive.google.com/file/d/0B5caevIso9wTdHBoQWdwaHFhRDA/view?usp=sharing

Problema este rezoluția sau driver-ul plăcii video. Încearcă un update la driver și încearcă o rezoluție mică, șterge setările salvate din My Documents. Să sperăm că va merge :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.