Jump to content

Cum sa scapi de coduri? CCleaner solutia?

TLG Gab

Recommended Posts

Salutare! As vrea sa pot scapa de toate urmele de coduri(renko, ca vr sa intru in gang) din calculator.... Deoarece nu as vrea sa primesc ban. Ma puteti ajuta cum sa scap permanent de ele? Ccleaner poate sa ma ajute?... Nu am cd de instalare windows sau ceva si nu stiu cum se pune windowsu..

Adica as vrea sa pot scapa de ele, deoarece eu nu le am in pc dar cica raman scrise pe hard..... Nu le am in calculator.... Cineva experimentat poate sa ma ajute? Vreau sa joc curat fara sa daunez celorlalti din jur

Salutare! As vrea sa pot scapa de toate urmele de coduri(renko, ca vr sa intru in gang) din calculator.... Deoarece nu as vrea sa primesc ban. Ma puteti ajuta cum sa scap permanent de ele? Ccleaner poate sa ma ajute?... Nu am cd de instalare windows sau ceva si nu stiu cum se pune windowsu..

Adica as vrea sa pot scapa de ele, deoarece eu nu le am in pc dar cica raman scrise pe hard..... Nu le am in calculator.... Cineva experimentat poate sa ma ajute? Vreau sa joc curat fara sa daunez celorlalti din jur

Chiar daca majoritatea adminilor sunt prosti / paraleli, se pot gasi usor urmele de coduri gen, daca tu ai descarcat "renko.exe / .cs aimbot.cs etc" vei primi ban.

O sansa de scapare este sa reformatezi partitia in care download'urile au avut loc, deobicei se descarca automat in partitia cu windows-ul, dar poti sa muti download-ul si in alte partitii, acele partitii le poti formata direct.

stai tu linistit la cum sunt astia de pe bz, iti da ban si daca ai folosit acum 10 ani daca ai urme in pc, chiar daca iti merg sau nu codurile tot primesti ban.

:)))

Am auzit ca s a dat ban pt un .txt cu numele renko dreq

Da s a dat unban pana la urma

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.