Madalin Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Am instalat sampfuncs 5.2.2 si crosshairs.asi si îmi dă eroarea asta, intru in joc si după iau crash. De cat timp aveti problema respectiva ?: De când am incercat, adică azi. Sistem de operare ?: Windows XP Service Pack 2. Screenshot/Video: http://imgur.com/a/XNeCHLink catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am înteles că e de la sistemul de operare că trebuie SP 3 dar nu găsesc nici-o versiune SP 3 tip install, adică .exe Windows XP SP2 - Error Kernel32.dll.* la titlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZEN'ROYAL Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Păi e windows xp, mai vrei alte detalii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Nasol. Data viitoare invata sa te comporti ca s-ar putea sa ai nevoie de ajutorul acelei persoane. Prin urmare, ai incalcat regulamentul si vei avea topicul inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts