Jump to content

Schimbarea temei?

Rough

Recommended Posts

By the way, ninge, forumul nu mai suporta avatare gif, semnaturile nu mai exista + pagina profilului,

everything is fucked up

Ca sa vezi.. pot face dublu post.. haha, inainte se combinau posturile daca erau postate in acelasi interval de timp.. :(

Ce-mi place că scrii singur în topic :))

Abia ce am făcut update, mai durează până când facem toate configurațiile necesare, inclusiv pentru temă. Găsești detalii pe pagina de facebook.

Ideea e că au fost nevoiți să schimbe tema deoarece nu mai puteau folosi pe cea veche fiind vulnerabilă să fie spartă. Au scris şi un mesaj pe facebook.

Este frumoasa tema + ca este la inceut, eu vreau sa vad ce lucruri frumoase ne mai pot oferi staff-ul de la b-zone.

Mie unul imi place tema sincer. Fata de cea veche e o schimbare in bine. Si cei ce se plang ca nu pot posta in topicurile factiunilor, aveti rabdare, problema o sa se remedieze in zilele ce urmeaza. Nu stiu daca ati prins voi perioada de acum 2 ani cand a fost o saptamana in care serverele erau floodate la 5-10 minute de niste fani ai comunitatii rivale. Pana la urma s-a rezolvat. Asa si aici, trebuie doar sa aveti rabdare. Toti utilizatorii forumului au aceasta problema cu postarea in cadrul factiunilor. Toate problemele se vor rezolva pana la urma. Rabdare, rabdare, rabdare...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.