Jump to content

Pana la ce varsta va vedeti jucand samp?

Colesterol

Recommended Posts

Stiu ca e o intrebare oarecum retorica, fapt pentru care rog moderatorul sectiunii sa lase acest topic sa ruleze cateva zile tocmai in ideea de a strange o varietate cat mai mare de raspunsuri. De asemenea, m-ar interesa daca exista si jucatori pe server aproape de 30 de ani. 

P.S. Am deschis acest topic pentru un proiect - sondaj.

8 minutes ago, runcmd said:

Stiu ca e o intrebare oarecum retorica, fapt pentru care rog moderatorul sectiunii sa lase acest topic sa ruleze cateva zile tocmai in ideea de a strange o varietate cat mai mare de raspunsuri. De asemenea, m-ar interesa daca exista si jucatori pe server aproape de 30 de ani. 

Exista topicuri pentru așa ceva, gen acesta: https://forum.b-zone.ro/forum/411-polls/

Topic închis, cine mai postează după mine primește avertisment.

On Wednesday, May 17, 2017 at 10:12 AM, runcmd said:

Nu cred ca trebuie sa existe o limita anume de varsta. Nu prea conteaza varsta atata timp cat te simti bine cand te joci.

Fiecare joaca cat considera de cuviinta.

5 hours ago, Rough said:

Nu cred ca trebuie sa existe o limita anume de varsta. Nu prea conteaza varsta atata timp cat te simti bine cand te joci.

46 minutes ago, hiveswaT said:

Fiecare joaca cat considera de cuviinta.

Primiti amândoi cate un avertisment, @Rough continua si ajungem la warn.

ACEST TOPIC ESTE ÎNCHIS.

@Bobo inchide toate topicurile de la aceasta secțiune, eu nu am încă acces la asta, acești domni chiar nu inteleg.

17 hours ago, Heisenberg said:

Primiti amândoi cate un avertisment, @Rough continua si ajungem la warn.

ACEST TOPIC ESTE ÎNCHIS.

@Bobo inchide toate topicurile de la aceasta secțiune, eu nu am încă acces la asta, acești domni chiar nu inteleg.

Daca imi faci x promit ca nu mai postez in topicurile "blocate" de tine

1 hour ago, Rough said:

Daca imi faci muie promit ca nu mai postez in topicurile "blocate" de tine

Hahahahaha!!
Keep them coming!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.