Jump to content

Sistem Ajutor Financiar

Kelton
 Share

Ajutor Financiar  

301 members have voted

1. 1. Ati dori adaugarea unui sistem de ajutor financiar pentru bizuri/case?

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

1 minute ago, Donald said:

@Kelton, in loc sa lucarati la economie mai bine faceti ceva mai interesant, de exemplu: un upgrade la race (harti noi (mapping) si un sistem de car upgrade), un sistem de questuri zilnice, joburi care nu necesita doar plimbatul cu masina (e unu la rusi la care trebuie sa pui dopuri la niste sticle, stie bobo). Daca deschideti sectiunea de sugestii o sa aveti destule sugestii bune. Cu niste sisteme noi o sa mai creasca numarul de jucatori si activitatea serverului.

Voteaza da si urmatorul poll o sa aiba implicari mai mari.

Edited by Claudiu
incepem eazy

Desi la inceput nu mi-a parut o idee prea buna, in momentul da fata cred ca acest sistem ar fi destul de avantajos!

O idee buna, UP!

Pentru biz-uri conteaza atat tipul biz-ului, locatia, si cel mai important, productia. Ar putea fi implementate niste conditii care sa creasca, respectiv sa scada, valoarea unui biz in functie de productie, pentru a nu ne baza strict pe aprecierile initiale, intrucat biz-ul, in timp, poate deveni mai valoros sau mai putin valoros. Asta, sau o evaluare anuala a echipei de admini a fiecarui server a tuturor imobilelor carora li se aplica sistemul. O idee foarte buna, "4 wheel drive" (inside joke).

Just now, GF iRazor said:

Pentru biz-uri conteaza atat tipul biz-ului, locatia, si cel mai important, productia. Ar putea fi implementate niste conditii care sa creasca, respectiv sa scada, valoarea unui biz in functie de productie, pentru a nu ne baza strict pe aprecierile initiale, intrucat biz-ul, in timp, poate deveni mai valoros sau mai putin valoros. Asta, sau o evaluare anuala a echipei de admini a fiecarui server a tuturor imobilelor carora li se aplica sistemul. O idee foarte buna, "4 wheel drive" (inside joke).

Asa o sa fie. Probabil dupa fiecare update major o sa existe o mica reevaluare.

O idee destul de interesanta, ceva unic si nemaivazut pe alte servere, chiar sper sa fie implementat. Mai facem si noi macar cateva update-uri ca ramanem in urma daca stii cum zic =D>

@ender Tu realizezi macar ce spui ? Vorbesti de acea perioada cand Rpg 1-2 erau aproape toata ziua full 1000/1000 si nu mai vorbim cand era seara, era lag de nu stiai in cine sau in ce sa tragi la war-uri ... Plus ca daca ar fi sa fie cum zici tu ai sta la loggin juma de ora sau chiar o ora, deci nu are rost, deoarece sa fim seriosi preferi un server full care mai si pica din cauza lag-ului unde stai mult si bine doar sa prinzi un loc, sau un server de 600-800 jucatorii on unde sa zicem ca lag-ul ar fi mai mic si poti sa intri cand vrei, fata de ce sugerezi tu, prefer in momentul de fata comunitatea asa cum e.  

Suna o idee buna dupa parerea mea. Ceva ce nu credeam ca s-ar putea implementa asa ceva pe serverele RPG <insa va rog io mult ocupati-va si reparati ceea ce ati stricat in loc sa bagati ceva nou> (stie lumea la ce ma refer)

Insa e foarte fain sistemu si mi-ar placea sa fie implementat.

Just now, imHulkk said:

Am vazut propunerea asta dar nu mai stiu unde,acu cateva luni, nu mi se pare interesant,faceti update-uri in care sa te distrezi ,sa ai ce face, nu cacaturi din astea, pe bune acu.. 

Si eu am citit undeva ca pot sa zbor...dar..nu mai stiu unde. 

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.