Leonidas ToV Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Problema a intervenit dupa ce am instalat SampAddon in SAMP pentru a scapa de multe bugs in windows 10, cand bag jocul in bara si revin, imi arata ca un curcubeu pe ecran, multe culori amestecate intre ele. Am reinstalat driver la placa video, am sters, reinstalat tot, la fel.Screenshot (în caz că este necesar): Nu am, cand fac capturi de ecran se vede normal. Alte precizări:Sper ca aveti solutii, la fel imi face chiar daca nu reinstalez Samp Addon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAFELUTZA Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Reinstaleaza tot GTA-ul si SAMP-ul, poate va merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas ToV Posted August 17, 2017 Author Share Posted August 17, 2017 Se pare ca nu ai citit ce am scris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Probabil placa video nu suporta grafica jocului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 6 hours ago, clanin3 said: Probabil placa video nu suporta grafica jocului. Serios? O fi si asta un joc next gen si nu știm noi. Scoate SAMPaddon si gata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas ToV Posted August 18, 2017 Author Share Posted August 18, 2017 On 17.08.2017 at 7:31 PM, Heisenberg said: Serios? O fi si asta un joc next gen si nu știm noi. Scoate SAMPaddon si gata degeaba il scot, la fel imi face On 17.08.2017 at 1:30 PM, clanin3 said: Probabil placa video nu suporta grafica jocului. really nigga?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South DiceKIA Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Se vede ceva de genul ? E o poza veche,am intrat si iesit si s-a rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fug de pd cu katalintalent Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Deci sa inteleg ca doar atunci cand pui jocul in bara si revi nu?Probabil este o problema la monitorul tau, daca faci un ss si nu are probleme pe el atunci e de la monitor, ia-ti alt monitor, sau daca ai leptop nu cred ca poti rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South loggeryS Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 reinstaleaza jocul si samp addon si iati gta de pe alt site web si fa daccv e nevoie si un factory reset la pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuriStoica Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 1. Incearca sa reinstalezi gta ul si samp ul si nu baga mod uri iar apoi incearca sa vezi daca mai face. 2.Daca inca iti face iti recomand driver booster 4.2 ai si key pe ytb 3.Reinstaleaza windows daca nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Este de la SampAddon, mai exact de la meniu transparent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavitu Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 54 minutes ago, TFG Rolland said: Este de la SampAddon, mai exact de la meniu transparent. Citesti ce a zis ? Ca si daca il reinstaleaza tot asa e On 8/22/2017 at 11:19 PM, YuriStoica said: 1. Incearca sa reinstalezi gta ul si samp ul si nu baga mod uri iar apoi incearca sa vezi daca mai face. Citeste ce a zis Cum a zis TheCrack, e de la monitor tinand cont ca in SS arata normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
fug de pd cu katalintalent Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Mă gândesc de ceva timp, că poate ar fi de la placa video, pentru că poate nu ai toate updateurile si driverele, dacă le ai atunci e de la monitor, altă explicație nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Este de la sampaddon degeaba tot ziceti, pai aia e ca il are instalat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG KAPPA Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 On 8/17/2017 at 9:32 AM, JoKeRExE said: Problema a intervenit dupa ce am instalat SampAddon in SAMP pentru a scapa de multe bugs in windows 10 Ti-ai dat raspunsul singur. Si mie imi face la fel, dar nu e nimic care sa deranjeze :-?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWRRSS Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 lol, problema asta am avut-o si eu, dadeam esc si se facea ecranu roz. stergeti respectivul gta, si apoi il reinstalati din nou in alt folder si asa am facut si mie mi a mers, nu luati moduri de la vechiul gta luati din nou de pe site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuriStoica Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 On 8/17/2017 at 9:32 AM, JoKeRExE said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Problema a intervenit dupa ce am instalat SampAddon in SAMP pentru a scapa de multe bugs in windows 10, cand bag jocul in bara si revin, imi arata ca un curcubeu pe ecran, multe culori amestecate intre ele. Am reinstalat driver la placa video, am sters, reinstalat tot, la fel.Screenshot (în caz că este necesar): Nu am, cand fac capturi de ecran se vede normal. Alte precizări:Sper ca aveti solutii, la fel imi face chiar daca nu reinstalez Samp Addon. Jokere, zi mi rezolutia exacta xxxx-yyyy-16 sau 32? cu ce se termina ? Am avut azi o problema la culori si am rezolvat o printr o setare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas ToV Posted August 27, 2017 Author Share Posted August 27, 2017 13 hours ago, TerR PIMP said: lol, problema asta am avut-o si eu, dadeam esc si se facea ecranu roz. stergeti respectivul gta, si apoi il reinstalati din nou in alt folder si asa am facut si mie mi a mers, nu luati moduri de la vechiul gta luati din nou de pe site. Multumesc, chiar a mers. 13 hours ago, YuriStoica said: Jokere, zi mi rezolutia exacta xxxx-yyyy-16 sau 32? cu ce se termina ? Am avut azi o problema la culori si am rezolvat o printr o setare. 1366x768x32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicu S Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Așa am pățit și eu, dar după relog s-a rezolvat. Oricum cu ce te-ar deranja așa tare? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 11 hours ago, MeesyNR1 LSPD said: Așa am pățit și eu, dar după relog s-a rezolvat. Oricum cu ce te-ar deranja așa tare? :))) A rezolvat problema, nu mai posta aiurea. Au trecut 48 de ore fara răspuns, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IULIAN69 Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 E de la gta sa, cauta alta versiune Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted August 29, 2017 Share Posted August 29, 2017 1 hour ago, IuliaN Politistu said: E de la gta sa, cauta alta versiune Am zis ca a rezolvat problema si acest topic este inchis, cine mai posteaza dupa mine este sanctionat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.