blasphemy. Posted November 15, 2017 Author Share Posted November 15, 2017 55 minutes ago, Hoodie said: nu primești .psd sau care-i treaba? De jum. de oră este imediat. st bă nenea că nu mi-a mers forumul Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEWA Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 7. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile, vor fi închise. În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EduardLFC Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 Topic redeschis la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted January 25, 2018 Author Share Posted January 25, 2018 18 minutes ago, Mikey said: Topic redeschis la cerere. Mulțumesc șefane, tot respectul Băi nu mă luați tare că n-am mai atins PS de luni bune. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 23 minutes ago, K o n n y said: Mulțumesc șefane, tot respectul Băi nu mă luați tare că n-am mai atins PS de luni bune. Oh damn cat de blana le faci , felicitari pentru munca depusă! Ai un mare +1 de la mine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted January 25, 2018 Author Share Posted January 25, 2018 5 minutes ago, VaNNila said: Oh damn cat de blana le faci , felicitari pentru munca depusă! Ai un mare +1 de la mine. Băi mulțumesc enorm, nu am mai făcut că*****i din astea de mult timp. O să lucrez și cu text mai încolo, dar unu la mână, nu mai am font-uri, și doi la mână nu mai știu să le poziționez și să le fac faine. Din cereri: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 5 minutes ago, K o n n y said: Băi mulțumesc enorm, nu am mai făcut că*****i din astea de mult timp. O să lucrez și cu text mai încolo, dar unu la mână, nu mai am font-uri, și doi la mână nu mai știu să le poziționez și să le fac faine. Din cereri: Man mie sincer imi plac , apropo uitate la PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted January 25, 2018 Author Share Posted January 25, 2018 2 minutes ago, VaNNila said: Man mie sincer imi plac , apropo uitate la PM Ți-am făcut, nu mai știu text deloc să lucrez, îs botă. Mulțumesc pentru susținere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted January 25, 2018 Share Posted January 25, 2018 1 minute ago, K o n n y said: Ți-am făcut, nu mai știu text deloc să lucrez, îs botă. Mulțumesc pentru susținere. Man..nu te chinui cu textul si kkt-uri dastea scuze de limbaj , incearca doar un efect blana atat. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
calaretu Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 ba esti nebun ce blana is, +1 tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted February 8, 2018 Share Posted February 8, 2018 Nu s-au mai postat lucrări de mai bine de o săptămână. Dacă doresti redeschiderea sa, poți da PM unuia dintre designeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Unlocked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted May 2, 2019 Author Share Posted May 2, 2019 După o foarte mare pauză în PS vreau să văd ce păreri aveți. Text lucrez doar la cereri, am să las lucrări din cereri și în portofoliu, desigur, cele mai reușite. Știu, am cam exagerat cu Darken, dar sunt oarecum mai pe placul meu. ____________ g i r l s a n i m a l s c a r s l a n d s c a p e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verox Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Nice effects .. Just one advice .. After using blur/motion blur on image to give some effects .. don't forget to use sharpen tool .. so your image looks more realistic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeCo Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Chiar nu prea am ce spune, lucrezi foarte bine dar mai lucreaza putin doar la text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Topic inactiv, PM mie sau colegilor pentru unlock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 unlocked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted November 16, 2019 Author Share Posted November 16, 2019 League of Legends Grand Theft Auto V 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted November 17, 2019 Author Share Posted November 17, 2019 Mortal Kombat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted November 17, 2019 Author Share Posted November 17, 2019 (edited) Battle Din cereri Edited November 17, 2019 by RW Konny Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted December 2, 2019 Author Share Posted December 2, 2019 Din cereri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 1 hour ago, RW Konny said: Din cereri. Niste avatare foarte bine lucrate in text si in culorii Desigur daca ai putea sa ma inveti si pe mine putin cate putin despre niste fonturi frumoase si de o claritate frumoasa ti-as fii recunoscator! Oricum Good Work tine-o tot asa!❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted December 2, 2019 Author Share Posted December 2, 2019 3 minutes ago, David. said: Niste avatare foarte bine lucrate in text si in culorii Desigur daca ai putea sa ma inveti si pe mine putin cate putin despre niste fonturi frumoase si de o claritate frumoasa ti-as fii recunoscator! Oricum Good Work tine-o tot asa!❤️ Apreciez că îți plac ❤️ Aștept PM dacă vrei să te învăț ceva. Legat de fonturi, găsești nenumărate la ”resurse” pe această comunitate și nu numai. Găsești întregi pack-uri de fonturi. Și tot odată ca să arate frumos, găsești tot așa pe forumuri ”Styles”, pe care le aplici textului și dă o tonalitate mai frumoasă. Eu practic o altă metodă, nu cea spusă mai înainte, care e puțin mai ușoară dar este vorba de niște resurse mai private Pentru mai multe te aștept într-un PM, ajut cu ce pot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 Mobile Legends Link to comment Share on other sites More sharing options...
blasphemy. Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 Din cereri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts