Jump to content

SAMPCAC 0.7.0 Anticheat

Kelton
 Share

Recommended Posts

10 hours ago, GF Coolback4 said:

parca orele ar defini ceva, poate doar ca esti activ si "esti vazut cu alti ochi"

La tine oricine care are ore mult pe samp, este vazut cu alti ochi? Da, eu il vad cu alti ochi, adica, virgin, without social life. 

Edited by Duntex

4 minutes ago, Duntex said:

La tine oricine care are ore mult pe samp, este vazut cu alti ochi? Da, eu il vad cu alti ochi, adica, virgin, without social life. 

4 minutes ago, RobertoKiNG said:

si viata tovarasii femeile si pizda nu iti plac? oh w8, tu apreciezi j0cul my bad 

Dude, stop hating. Incepeti sa va luati de niste amarate de ore jucate in perioada adolescentei, pe care si voi le-ati fi facut daca n-ati avea o "varsta"(nu ma leg de asta in principal deoarece nu stiu cati ani aveti)

Ideea e ca, daca ar fi perioada "femeilor" si nu toate ar fi atat de ipocrite, da, poate ca as lasa calculatorul si as iesi afara. Dar in perioada asta cand oricine e pe interes, de ce sa-mi bat capul?

Am gasit persoane pe care le apreciez si pe internet, doar ca n-am ocazia sa ma intalnesc cu ele, so, that's bad

Edited by GF Coolback4
pe* care

Just now, Duntex said:

Nu chiar. Adica eu am facut maximul meu de 50 de ore pe 2 luni, asta face 200 intr-o luna.

nu ai inteles ce voiam sa zic :)) vorbeam strict de faptul ca unde e o disputa pe comunitatea asta, care nu te priveste, hop si tu, ca doar ce plm, fara aplauzele mele parca nu e cearta

2 minutes ago, Duntex said:

Nu chiar. Adica eu am facut maximul meu de 50 de ore pe 2 luni, asta face 200 intr-o luna.

Si, care ar fi problema? Deja deviem de la subiect, dar totusi, te legi de niste chestii pe care nu le stii si nici n-ar trebui sa te cam bagi, deoarece, vorba aia, "spatiul privat".

Daca nu ma cunosti in persoana, nu ai dreptul sa comentezi despre ce-mi place si ce nu-mi place, 'cause nu am copilarit impreuna, ci doar ai auzit asa de mine, prin "surse mediate".

Prima data, cunoaste persoana si dupa incearca sa aduci argumente.

10 hours ago, TLG KAPPA said:

nu ai inteles ce voiam sa zic :)) vorbeam strict de faptul ca unde e o disputa pe comunitatea asta, care nu te priveste, hop si tu, ca doar ce plm, fara aplauzele mele parca nu e cearta

Stiu si eu ca intru si eu in certuri care nu ma priveste. Dar nu pot sa rezist cum ii vad pe unii ca mint ca ultimii prosti.

1 minute ago, Duntex said:

Stiu si eu ca intru si eu in certuri care nu ma priveste. Dar nu pot sa rezist cum ii vad pe unii ca mint ca ultimii prosti.

inteleg ca te bagi neinvitat intr-o disputa, dar nu vii cu aceleasi argumente pe care le-a dat altul inaintea ta, cazi de prost, pe bune acum, gandeste-te si tu :-?.

Edited by TLG KAPPA

Prima data, cunoaste persoana si dupa incearca sa aduci argumente.

Uite ca am reusit sa te cunosc. Esti un mincinos :) Pe profilul tau de steam ai aceste componente:

● CPU - Intel Skylake, Core i5 6500 3.20GHz box
● CPU Cooler - Deepcool Maelstrom 240T
● GPU - Palit GeForce GTX 1060 Dual 3GB DDR5 192-bit
● MOBO - GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3
● RAM - HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133MHz CL14 Dual Channel Kit
● PSU - Sirtec - High Power Element BRONZE II 600W
● SSD - HyperX FURY 120GB SATA-III 2.5 inch
● HDD - WD Blue 1TB SATA-III 7200 RPM 64MB
● CASE - Deepcool Kendomen TI

Cand de fapt, tu joci GTA V pe Very Low Settings pe rezolutie 800x600.

Ce om intreg la cap cu un i5 6500 si cu 1060 de 3 gb joaca pe low settings cu rezolutia 800x600? ;) 

6 minutes ago, Duntex said:

Uite ca am reusit sa te cunosc. Esti un mincinos :) Pe profilul tau de steam ai aceste componente:

● CPU - Intel Skylake, Core i5 6500 3.20GHz box
● CPU Cooler - Deepcool Maelstrom 240T
● GPU - Palit GeForce GTX 1060 Dual 3GB DDR5 192-bit
● MOBO - GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3
● RAM - HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133MHz CL14 Dual Channel Kit
● PSU - Sirtec - High Power Element BRONZE II 600W
● SSD - HyperX FURY 120GB SATA-III 2.5 inch
● HDD - WD Blue 1TB SATA-III 7200 RPM 64MB
● CASE - Deepcool Kendomen TI

Cand de fapt, tu joci GTA V pe Very Low Settings pe rezolutie 800x600.

Ce om intreg la cap cu un i5 6500 si cu 1060 de 3 gb joaca pe low settings cu rezolutia 800x600? ;) 

Chiar acele componente le am =))))))

si cum ti-ai dat tu seama ca ma joc gta v pe 800 x 600? 

Just now, Duntex said:

Recunosti sau...? :)

Anyway, am prea deviat de la subiect. :) 

nope, il joc pe ultra(ma rog, very high ca jocul n-are optiunea de ultra)

da-mi add pe steam daca vrei sa jucam ceva, ca sa nu mai zici ca-s no-lifer si "mincinos" 

nope, il joc pe ultra(ma rog, very high ca jocul n-are optiunea de ultra)

da-mi add pe steam daca vrei sa jucam ceva, ca sa nu mai zici ca-s no-lifer si "mincinos" 

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=569424303

Apare mai jos ca imaginea are dimensiunea de 800x600 iar dupa cum am privit eu skin-ul + acea cladire, se vede ca sunt very low. 

Hai ca ti-am dat. Chiar am cautat pe cineva care sa joace 1v1 cu mine, daca @Claudiu nu vrea >:D<

Edited by Duntex

Ba toate ca toate, eu nu sunt deloc deacord cu teste TW. Eu joc corect,nu am nici o bucurie sa bag cod pentru a castiga 1 patratel care oricum se pierde in alta zi, accept sa instalez orice anticheat si sper sa fie obligatorii pentru toti din gang.

Dar ma irita enorm asa zisele teste TW si in special 2 'reguli': Adminii au voie sa stea spec pe tine fara motiv. Adminii au voie sa te ia la TW fara motiv. Pai ce ^$^& calului facem aici? Tu ma iei pe mine la teste sa-mi vezi mie parolele salvate in broser ( CUNOSC CAZURI DE JUCATORI CARE AU PATIT ASTA) sau sa-mi vezi ce am in pc ca doar asa ai tu chef? Da-te-n %^&^% mea, TW in ziua de azi doar pentru asta se face, nu cred ca e nimeni idiot sa foloseasca cod care lasa urme si chiar daca ar face-o, acele coduri care lasa urme in pc sunt DE ASEMENEA detectabile direct in joc.

In concluzie, eu jucator obisnuit pe server nu accept sa-mi fie incalcata intimitatea pentru un ^$&^$ de joc, deci vreau sa se adauge un AntiCheat decent si sa se scoata definitiv testele TW, sau macar sa existe un regulament cu privire la ce au voie adminii sa faca la mine in PC, tu ar trebui sa cauti coduri nu sa te uiti ce am discutat eu cu Maricica pe facebook.

Cred ca toata lumea constientizeaza ca asa zisele teste tw sunt 100% inutile. Nu cred ca e cineva batut in cap sa spuna ca testele astea ajuta cu ceva. Si nu stiu voi, dar eu nu accept sa-mi umble un necunoscut in calculator, mai ales ca pe RPG3 s-a dat admin moca la jumate din jucatori.

2 minutes ago, Gigel bossu din Barlad said:

Ba toate ca toate, eu nu sunt deloc deacord cu teste TW. Eu joc corect,nu am nici o bucurie sa bag cod pentru a castiga 1 patratel care oricum se pierde in alta zi, accept sa instalez orice anticheat si sper sa fie obligatorii pentru toti din gang.

Dar ma irita enorm asa zisele teste TW si in special 2 'reguli': Adminii au voie sa stea spec pe tine fara motiv. Adminii au voie sa te ia la TW fara motiv. Pai ce ^$^& calului facem aici? Tu ma iei pe mine la teste sa-mi vezi mie parolele salvate in broser ( CUNOSC CAZURI DE JUCATORI CARE AU PATIT ASTA) sau sa-mi vezi ce am in pc ca doar asa ai tu chef? Da-te-n %^&^% mea, TW in ziua de azi doar pentru asta se face, nu cred ca e nimeni idiot sa foloseasca cod care lasa urme si chiar daca ar face-o, acele coduri care lasa urme in pc sunt DE ASEMENEA detectabile direct in joc.

In concluzie, eu jucator obisnuit pe server nu accept sa-mi fie incalcata intimitatea pentru un ^$&^$ de joc, deci vreau sa se adauge un AntiCheat decent si sa se scoata definitiv testele TW, sau macar sa existe un regulament cu privire la ce au voie adminii sa faca la mine in PC, tu ar trebui sa cauti coduri nu sa te uiti ce am discutat eu cu Maricica pe facebook.

Cred ca toata lumea constientizeaza ca asa zisele teste tw sunt 100% inutile. Nu cred ca e cineva batut in cap sa spuna ca testele astea ajuta cu ceva. Si nu stiu voi, dar eu nu accept sa-mi umble un necunoscut in calculator, mai ales ca pe RPG3 s-a dat admin moca la jumate din jucatori.

Adminii nu au voie sa stea recon/sa te ia la tw fara motiv. Poti sa-i reclami pentru asta si vor fi sanctionati, sau pur si simplu atunci cand te baneaza sa le ceri dovada. Daca n-o au, good bye, "debanat."

Adminii nu au voie sa stea recon/sa te ia la tw fara motiv. Poti sa-i reclami pentru asta si vor fi sanctionati, sau pur si simplu atunci cand te baneaza sa le ceri dovada. Daca n-o au, good bye, "debanat."

Da? Serios? Eu pe RPG1 in 2015, faceam la trucker si am fost luat la TW, banat ulterior. Razvan Cotet, din pacate, nu a reactionat cu nimic, doar cu replica lui de aur: Banul ramane.

Just now, GF Coolback4 said:

Nu stiu de unde vii tu dar nu ai nici o treaba cu realitatea de pe server(e).

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.