Jump to content

Cu toti stim acest moment

Dyablox
 Share

Recommended Posts

bă, acum 2 săptămâni am vorbit la clasa la ora de română despre nu știu ce shit d-ăsta legat de dependență, și niste proști din fosta mea clasă de gimnaziu s-au găsit să zică că am dependență de SA:MP. În acel moment, mi-a căzut o cărămidă în cap fiindcă ăia nu înțelegeau ca eu joc ca n-am ce face și devenise atât de cringe, de parcă mă apucasem să trag heroină nu să joc SA:MP =)) 

32 minutes ago, BIS aka OldNab said:

Unii trec peste perioada aia pe la 14-15 ani, alţii rămân aşa pe viaţă :)) mă bucur că fac parte din prima categorie

=))) adevarat, dar multi nu is dau seama ca nu au o viata sociala buna =))

5 minutes ago, South Rolland said:

=))) adevarat, dar multi nu is dau seama ca nu au o viata sociala buna =))

Mulţi nu îşi dau seama că nu au o viaţă socială, atât :)) crede-mă, e ciudat să te laşi, dar deja după 2-3 luni în care te-ai detaşat de panarama asta de joc începi să ieşi mai des, să cunoşti oameni noi, să ieşi cu fete în oraş, chestii care nu mi se întâmplau când stăteam şi jucam SA:MP. E şi logic, că n-aveam eu timp de ieşit din casă, trebuia să fac 150 de ore lunar, no?

Just now, BIS aka OldNab said:

Mulţi nu îşi dau seama că nu au o viaţă socială, atât :)) crede-mă, e ciudat să te laşi, dar deja după 2-3 luni în care te-ai detaşat de panarama asta de joc începi să ieşi mai des, să cunoşti oameni noi, să ieşi cu fete în oraş, chestii care nu mi se întâmplau când stăteam şi jucam SA:MP. E şi logic, că n-aveam eu timp de ieşit din casă, trebuia să fac 150 de ore lunar, no?

Adevarat =)) Pacat ca nu isi dau seama.Cine stie poate se casatoresc pe samp si mna.=))

O stiu si eu, se mai numeste ”placere” ;)

Meme-ul e acceptabil, dar sincer ar fi mai ok sa nu fie asa (dependenta de jocuri video), cum s-a zis si mai sus in comentarii, viata e mai misto cand nu iti faci griji ca nu ai terminat raportul sau ca ai war/antrenament pe samp ;) 

20 hours ago, rTn Dyablox VIP said:

Sunt sarcastic. Am 20 ore pe luna jucate, crezi ca ma simt cand citesc acel meme? @Kazuto

Nu ziceam de tine, pacat ca te-ai simtit tu si nu cei carora li se adresa comm-ul, am vazut cu 130h in 13-14 zile... asta inseamna cam 10h degeaba pe zi + scoala/munca. Am un prieten care juca pe 2 conturi si avea 100h/luna pe fiecare. Si sunt sigur ca mai toti sunt cum era el si nu cunosc lumina soarelui doar cand sunt in sala de clasa (din pacate). Sper ca nu ti-am creat neplaceri cu acel comm (nu prea cred, nu ne cunoastem + toti stim ca esti inactiv =)) jk)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.