Jump to content

Dictatorii B-ZONE-ului

Ghita
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, BIS aka OldNab said:

Eu sunt destul de arian, nu ştiu despre tine :))

Eu sunt moldovean, iti dai seama, noi am amestecat sangele pur roman cu cel al rusilor =)) 

1 minute ago, BIS aka OldNab said:

@rTn Dyablox VIP eşti basarabean, nu moldovean. De fapt, puţini basarabeni au sângele mixat cu cel rusesc.

Defapt consecintele propagandarii rusesti se simte inca si acum. Dar sa nu o dam in istorie.

@rTn Dyablox VIP se simt*. Da, de simţit normal că se simt, da' asta nu înseamnă că s-a mixat sângele (cel puţin nu la scară largă).

Da? Uneori am impresia ca limba de baza e rusa. Daca vorbeste un "basarabean" cu un rus, pai se va vorbi in rusa. Sa nu mai zicem ca presedintele actual e catelusul liderului rus.

rTn Dyablox VIP şi dacă va vorbi cu un român, se va vorbi în română. Nu e nimic rău să ştii două limbi.

Mesajul pe care am vrut sa ti-l transmit este ca ambii stiu 2 limbi, dar daca unul din ei prefera mai mult rusa, iar altul mai mult romana, se va vorbi in rusa.

19 hours ago, BIS aka OldNab said:

Deloc amuzant. Nici nu ştiu cum ţi-ai permis să-l compari pe unul dintre cei mai mari conducători din istorie cu Bobo şi Kelton.

Spre deosebire de Kelton, lui Hitler chiar îi păsa de oamenii săi.

=))

Traiasca dictatorii :)

On 11/16/2017 at 4:16 PM, rTn Dyablox VIP said:

Eu sunt moldovean, iti dai seama, noi am amestecat sangele pur roman cu cel al rusilor =)) 

Sh eu is Moldovean, da is destept:))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.