Andrada Posted July 20, 2018 Author Share Posted July 20, 2018 (edited) Creatii pentru clubul clanului [NC] - Necenzurat de pe RPG2 detinut de @Nicolae Vrei sa fii mereu la curent cu ultimele postari? Atunci apasa butonul ''Follow'' din coltul din dreapta sus si vei primi mereu notificari! Edited July 21, 2018 by A n d r a 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 (edited) ti-as fela tatal doar ca sa vad de unde provine tot talentu asta Edited July 21, 2018 by Jahseh Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 On 7/20/2018 at 3:53 PM, A n d r a said: Creatii pentru clubul clanului [NC] - Necenzurat de pe RPG2 detinut de @Nicolae Vrei sa fii mereu la curent cu ultimele postari? Atunci apasa butonul ''Follow'' din coltul din dreapta sus si vei primi mereu notificari! Zici ca-s facute in paint Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted July 24, 2018 Author Share Posted July 24, 2018 (edited) La cerere, pentru @DaNiElSaN123 Edited July 24, 2018 by A n d r a 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Asa mama bufnita <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosan Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Ultima este draguta de fel, dar se cam vad pixelii, probabil de la decupaj sau de la imaginea in sine, nu-mi dau seama. In rest, mai lucreaza pe text, mai ales in prima cat si in a doua lucrare. De exemplu pentru "Edition" mergea un font ceva mai mic, sa nu fie atat de mare, cel cu "B-Olympics" cu o marime ceva mai mare, nu stiu.. ceva sa dea mai bine. + mai lucreaza la gradient, cel aplicat pe textul 2018 nu se potriveste mai deloc, poate ai vrut sa-l pui in ambianta cu cercul, in fine. Succes pe viitor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted July 24, 2018 Author Share Posted July 24, 2018 23 minutes ago, Mentosan said: Ultima este draguta de fel, dar se cam vad pixelii, probabil de la decupaj sau de la imaginea in sine, nu-mi dau seama. In rest, mai lucreaza pe text, mai ales in prima cat si in a doua lucrare. De exemplu pentru "Edition" mergea un font ceva mai mic, sa nu fie atat de mare, cel cu "B-Olympics" cu o marime ceva mai mare, nu stiu.. ceva sa dea mai bine. + mai lucreaza la gradient, cel aplicat pe textul 2018 nu se potriveste mai deloc, poate ai vrut sa-l pui in ambianta cu cercul, in fine. Succes pe viitor. La ultima m-am grăbit, mersi totuși că mi-ai spus. Nici nu mai ma uitasem daca e totul in regula. La prima lucrare, sunt de acord cu tine 100%. Nu am mai stat atunci sa caut noi fonturi, sa fac alte gradiente etc. La 2018 am vrut initial sa il las alb, mai apoi m-am gandit la un gradient (care a fost in final un fail). La "edition", " b-olympics", da, da, stiu ca se potriveau alte fonturi, am zis mai sus totusi. Ideea e că stiu ce zici, mersi de critica (,) constructivă, Mento. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 un logo cu 4 fonturi, woaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted July 24, 2018 Author Share Posted July 24, 2018 5 minutes ago, im ugly still gettin' hoes said: un logo cu 4 fonturi, woaw Nu vrei -5? Mai lasă si comentarii complexe, asta daca nu vrei AV. Zic si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Catalyn Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Un portofoliu foarte reusit, ai talent fatha, tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 8 hours ago, FabiShunk PDB said: frumoase Mulțumesc, Fabi 43 minutes ago, eB Catalyn said: Un portofoliu foarte reusit, ai talent fatha, tot asa. Mersi Cataa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guccihighwaters Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Lucrezi chiar foarte frumos. Te stiu din toamna, iar evolutia ta da roade in urma lucrarilor pe care le scoti. Te felicit. Kw. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 2 minutes ago, guccihighwaters said: Lucrezi chiar foarte frumos. Te stiu din toamna, iar evolutia ta da roade in urma lucrarilor pe care le scoti. Te felicit. Kw. Multumesc frumos, chiar apreciez Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Nu lucrezi bine. Ti-am mai spus. BAGA DEMISIA CA NU AI PUS NUMELE MEU IN AVATAR, PFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 18 minutes ago, V i d i r i c said: Nu lucrezi bine. Ti-am mai spus. BAGA DEMISIA CA NU AI PUS NUMELE MEU IN AVATAR, PFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Daca nu incetezi cu mistourile, iti dau un AV mai mare decat tine. A doua oara nu-ti mai zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 8 minutes ago, A n d r a said: Daca nu incetezi cu mistourile, iti dau un AV mai mare decat tine. A doua oara nu-ti mai zic. Bine. Lucrarile is super faine. dar la ultima textul ala de sup news reporters nu se prea intelege. Putea-i sa-l faci mai mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 16 hours ago, Andrada said: Nu vrei -5? Mai lasă si comentarii complexe, asta daca nu vrei AV. Zic si eu fa imagini mai compexe si comentariile o sa fie pe masura, zic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted July 25, 2018 Author Share Posted July 25, 2018 41 minutes ago, im ugly still gettin' hoes said: fa imagini mai compexe si comentariile o sa fie pe masura, zic Vad ca nu am cum sa ma inteleg cu tine. Primesti un AV, iar la a doua abatere, warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoKeSpaimaCT Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Foarte tare. Sunt superbe. Daca vrei tu sa-mi faci si mie o imagine de profil sa apara pe imagine ''Liviu'' cu niste fete, ceva lupi ca asta a mea, sau niste masini, daca vrei tu nu ma supar :D. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeldris Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 Imi plac creatiile tale, mai ales unele avatare prezentate mai sus. Sper sa excelezi in domeniul asta care te pasioneaza din cate vad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted September 5, 2018 Author Share Posted September 5, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT RydeN Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Multumim frumos @Andrada, pentru lucrarile tale! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 (edited) On 05.09.2018 at 5:00 PM, Andrada said: Ok, deci. Sunt un designer foarte mare după cum știi și o să iti zic următoarele. După parerea mea, textele secundare de la cover/semnătură mergeau cu alt font, tot unul caligrafic așa numai că diferit. La textul principal de la semnătură mi se pare că nu prea a iesit, cred. Acolo între L și D este o linie. Și la W este ceva. Dacă aș știi cum să explic ți-aș zice, dar îți dai seama. Logo-ul îl ador, e foarte frumos. Felicitări *de la designerul mare care sunt eu :))* Edited September 8, 2018 by Steluta Link to comment Share on other sites More sharing options...
narfx Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Sunt ok, mai trebuie sa lucrezi la text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted September 5, 2018 Author Share Posted September 5, 2018 58 minutes ago, Steluta said: Acolo între L și D este o linie. Și la W este ceva. Dacă aș știi cum să explic ți-aș zice, dar îți dai seama. Liniile alea sunt de la BG. Textul fiind pus pe overlay, mai transparent, de aceea apar acele linii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts