Jump to content

[Portofoliu] Andra

Andrada
 Share

Recommended Posts

Creatii pentru clubul clanului [NC] - Necenzurat de pe RPG2 detinut de @Nicolae

necenzurat_logo_alb.png

Whats_App_Image_2018-07-21_at_12.57.01_A

5b5267cfdfdaf_necenzuratavatar.jpg.aeb56cf014e28c12996c1fe27371ec93.jpg

5b526734be67d_necenzuratbanner1.thumb.jpg.32bf7c309c0c1fc1b899638e0f5aa941.jpg

Vrei sa fii mereu la curent cu ultimele postari?

Atunci apasa butonul ''Follow'' din coltul din dreapta sus si vei primi mereu notificari!

Edited by A n d r a

On 7/20/2018 at 3:53 PM, A n d r a said:

Creatii pentru clubul clanului [NC] - Necenzurat de pe RPG2 detinut de @Nicolae

necenzurat_logo_alb.png

Whats_App_Image_2018-07-21_at_12.57.01_A

5b5267cfdfdaf_necenzuratavatar.jpg.aeb56cf014e28c12996c1fe27371ec93.jpg

5b526734be67d_necenzuratbanner1.thumb.jpg.32bf7c309c0c1fc1b899638e0f5aa941.jpg

Vrei sa fii mereu la curent cu ultimele postari?

Atunci apasa butonul ''Follow'' din coltul din dreapta sus si vei primi mereu notificari!

Zici ca-s facute in paint

Ultima este draguta de fel, dar se cam vad pixelii, probabil de la decupaj sau de la imaginea in sine, nu-mi dau seama. In rest, mai lucreaza pe text, mai ales in prima cat si in a doua lucrare. De exemplu pentru "Edition" mergea un font ceva mai mic, sa nu fie atat de mare, cel cu "B-Olympics" cu o marime ceva mai mare, nu stiu.. ceva sa dea mai bine.

+ mai lucreaza la gradient, cel aplicat pe textul 2018 nu se potriveste mai deloc, poate ai vrut sa-l pui in ambianta cu cercul, in fine. Succes pe viitor.

23 minutes ago, Mentosan said:

Ultima este draguta de fel, dar se cam vad pixelii, probabil de la decupaj sau de la imaginea in sine, nu-mi dau seama. In rest, mai lucreaza pe text, mai ales in prima cat si in a doua lucrare. De exemplu pentru "Edition" mergea un font ceva mai mic, sa nu fie atat de mare, cel cu "B-Olympics" cu o marime ceva mai mare, nu stiu.. ceva sa dea mai bine.

+ mai lucreaza la gradient, cel aplicat pe textul 2018 nu se potriveste mai deloc, poate ai vrut sa-l pui in ambianta cu cercul, in fine. Succes pe viitor.

La ultima m-am grăbit, mersi totuși că mi-ai spus. Nici nu mai ma uitasem daca e totul in regula. La prima lucrare, sunt de acord cu tine 100%. Nu am mai stat atunci sa caut noi fonturi, sa fac alte gradiente etc. La 2018 am vrut initial sa il las alb, mai apoi m-am gandit la un gradient (care a fost in final un fail). La "edition", " b-olympics", da, da, stiu ca se potriveau alte fonturi, am zis mai sus totusi. Ideea e că stiu ce zici, mersi de critica (,) constructivă, Mento. :)

2 minutes ago, guccihighwaters said:

Lucrezi chiar foarte frumos. Te stiu din toamna, iar evolutia ta da roade in urma lucrarilor pe care le scoti. Te felicit.

Kw.

Multumesc frumos, chiar apreciez :)

18 minutes ago, V i d i r i c said:

Nu lucrezi bine. Ti-am mai spus. BAGA DEMISIA CA NU AI PUS NUMELE MEU IN AVATAR, PFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Daca nu incetezi cu mistourile, iti dau un AV mai mare decat tine. A doua oara nu-ti mai zic.

8 minutes ago, A n d r a said:

Daca nu incetezi cu mistourile, iti dau un AV mai mare decat tine. A doua oara nu-ti mai zic.

Bine. Lucrarile is super faine. dar la ultima textul ala de sup news reporters nu se prea intelege. Putea-i sa-l faci mai mare.

41 minutes ago, im ugly still gettin' hoes said:

fa imagini mai compexe si comentariile o sa fie pe masura, zic

Vad ca nu am cum sa ma inteleg cu tine. Primesti un AV, iar la a doua abatere, warn.

On 05.09.2018 at 5:00 PM, Andrada said:

wild_banner1.thumb.jpg.273b63b5bb82d10487355693c2a208b5.jpg

semnatura_wild.jpg

wild_geese1.png

Ok, deci. Sunt un designer foarte mare după cum știi și o să iti zic următoarele.

După parerea mea, textele secundare de la cover/semnătură mergeau cu alt font, tot unul caligrafic așa numai că diferit.

La textul principal de la semnătură mi se pare că nu prea a iesit, cred. Acolo între L și D este o linie. Și la W este ceva. Dacă aș știi cum să explic ți-aș zice, dar îți dai seama.

Logo-ul îl ador, e foarte frumos.

Felicitări *de la designerul mare care sunt eu :))*

Edited by Steluta

58 minutes ago, Steluta said:

Acolo între L și D este o linie. Și la W este ceva. Dacă aș știi cum să explic ți-aș zice, dar îți dai seama.

Liniile alea sunt de la BG. Textul fiind pus pe overlay, mai transparent, de aceea apar acele linii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.