Founce Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 15 minutes ago, V i d i r i c said: Frumoase ca de obicei darrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ce ai facut la efectul asta de gold sa arate asa stramb Eu nu stiu ce sa zic dar cred ca doar te-ai grabit. @Founce come here man. Care-i problema? Nu vad nimic ciudat. Iar acel efect de gold cred ca este doar un bug la save sau nu o selectat ceva bine la bevel & emboss. Stiu dupa ce tutorial a creat aceasta semnatura/logo. On 10/15/2018 at 6:29 PM, Andrada said: Am obraz si nu sanctionez de doua ori pe acelasi lucru. Foarte frumoase creatile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted November 4, 2018 Author Share Posted November 4, 2018 2 hours ago, V i d i r i c said: Frumoase ca de obicei darrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ce ai facut la efectul asta de gold sa arate asa stramb Eu nu stiu ce sa zic dar cred ca doar te-ai grabit. @Founce come here man. Buna. Ala daca nu ai putut observa, este un balon. Graba nu este, domnule. Dar daca te pricepi tu.. succes. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founce Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 34 minutes ago, Andrada said: Buna. Ala daca nu ai putut observa, este un balon. Graba nu este, domnule. Dar daca te pricepi tu.. succes. Mo prostit si pe mine Am crezut si eu ca-i o litera de aur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 35 minutes ago, Andrada said: Buna. Ala daca nu ai putut observa, este un balon. Graba nu este, domnule. Dar daca te pricepi tu.. succes. Aham. Dar chiar bare sa fie de aur. Na bn, trateazama cu sracazm bn bn bn bn bmn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Si eu pe care sa-l aleg daca toate-s wow ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeCo Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Chiar imi place cum lucrezi, doar ca, nu mai pune border la logo-uri, de asta este logo. Vreau sa vad si cateva avatare facute de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted November 9, 2018 Author Share Posted November 9, 2018 3 minutes ago, Capital said: Chiar imi place cum lucrezi, doar ca, nu mai pune border la logo-uri, de asta este logo. Vreau sa vad si cateva avatare facute de tine Nu cred ca am pus la logo-uri Ori se vede acela mai gri, de la forum Avatare din pacate nu am.. nu mai am absolut NIMIC in laptopul nou, din acest motiv tot caut cu disperare un mod prin care sap pot face transfer de date. Insa, cand le voi avea, le postez cu placere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 (edited) First of all, inactivitate maricica. Second of all, sa trecem la treaba. Doar cateva dintre logo-urile pentru factiunile de pe RPG2, facute in Ai. *Mai faina e a doua* Cate ceva de prin cereri, destul de putin. Si micutul thumbnail, tot in Ai facut. Doar ne este prieten. Edited December 16, 2018 by Andrada 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hipoo Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Foarte frumoase! Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 16, 2018 Author Share Posted December 16, 2018 9 minutes ago, Hipoo said: Foarte frumoase! Felicitari pentru munca depusa! Multumesc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Denis ToV Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 Extraordinar de frumos! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founce Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 16 hours ago, Andrada said: First of all, inactivitate maricica. Second of all, sa trecem la treaba. Doar cateva dintre logo-urile pentru factiunile de pe RPG2, facute in Ai. *Mai faina e a doua* Cate ceva de prin cereri, destul de putin. Si micutul thumbnail, tot in Ai facut. Doar ne este prieten. Vreau sa spun ca se vede foarte mult munca depusa si experienta. Mai ales la ultima, chiar daca multe dintre efecte sunt luate de pe google macar sunt foarte bine combinate. Mult noroc mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bembo1337 Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Foarte frumoase, felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Catalyn Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Felicitări pentru munca depusă Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakenn Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Cele lucrate vectorial se vede ca au o calitate mai buna, o singura remarca, la cel cu pisica din glob, nu imi pare centrat. In rest te descurci de minute, tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 23, 2018 Author Share Posted December 23, 2018 5 hours ago, rakeN77 said: Cele lucrate vectorial se vede ca au o calitate mai buna, o singura remarca, la cel cu pisica din glob, nu imi pare centrat. In rest te descurci de minute, tine-o tot asa. Iti multumesc pentru remarca, nu am realizat asta. O sa modific si o sa centrez logo-ul. Sarbatori fericite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caltone Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Lucrezi ok,se vede munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 29, 2018 Author Share Posted December 29, 2018 12 hours ago, Caltone said: Lucrezi ok,se vede munca. Îți mulțumesc! Sărbători fericite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N N N Posted January 3, 2019 Share Posted January 3, 2019 On 12/16/2018 at 3:02 AM, Andrada said: Cu asta chiar m-ai impresionat. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted January 5, 2019 Author Share Posted January 5, 2019 (edited) On 1/4/2019 at 1:54 AM, N N N said: Cu asta chiar m-ai impresionat. Felicitari! Multumesc! N-am uitat sa spun de greseli, oho, imi sar in ochi inca. Pentru @zL VodKa, Los Santos Taxi, website. Versiunea din Photoshop Versiunea din Illustrator Edited January 5, 2019 by Andrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza Legend Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fluture Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 (edited) @AndradaANDRADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAMA CATE GRADE AI SMR Edited January 10, 2019 by Fluture Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted April 23, 2019 Author Share Posted April 23, 2019 Lock pentru a se evita posturile aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted June 5, 2019 Author Share Posted June 5, 2019 (edited) Ehehe, long time no see. Miss & Mister B-Zone (Summer 2019) ''Happy Easter!'' ''Happy Labor's Day!'' Putine de prin cereri, sectiunea Requests: Sper sa va placa, nu-s asa multe. Numai bine! Edited June 5, 2019 by Andrada 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted October 3, 2019 Author Share Posted October 3, 2019 (edited) Hello guys, Ca sa vedeti ce fac la ora 4 dimineata, ''cand somnul nu te ia''. O las ca o amintire, peste 2-3 ani, who knows Edited October 3, 2019 by Andrada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts