Jump to content

Bug Hitman

Leonidas ToV

Recommended Posts

Nick-ul tau: JoKeR.ExE
Server: RPG1
Descrierea bugului: Trebuie sa tragi uneori cate 10 gloante sa il omoare, ii enervant. Nu numai eu patesc asta, toti din Hitman au patit asta.
Screenshot(s): 

Și eu pățesc mai mereu acest lucru și este extrem de enervant că uneori stă ținta pe loc și până reușesc să trag pleacă. 

Însă, ca să-l rezolv mai repede, trag pe lângă mine cu un SD Pistol sau MP5 câteva gloanțe și își revine în majoritatea cazurilor (la mine).

4 hours ago, A L E C S said:

Si eu patesc asta..

Doar ca aici este posibil ca gloantele sa intre in textura copacului la tine in video.

Nu are treaba textura, era la distanta tinta de textura.

2 hours ago, TLG AlexDN said:

Și eu pățesc mai mereu acest lucru și este extrem de enervant că uneori stă ținta pe loc și până reușesc să trag pleacă. 

Însă, ca să-l rezolv mai repede, trag pe lângă mine cu un SD Pistol sau MP5 câteva gloanțe și își revine în majoritatea cazurilor (la mine).

Nu a mers cu sd sau cu mp5, asta am facut atunci.

53 minutes ago, Hawx said:

Posibil ca tinta sa fi fost afk de ceva vreme, uneori asa se intampla. Incearca sa tragi cu mp5-ul in pamant cateva gloante, de obicei merge.

Tinta era ajunsa acolo de maxim 1 minut.

Acest bug nu poate fi reprodus ca să ne dăm seama exact din ce cauză apare. E posibil să fie un bug de la joc pe care să nu-l putem repara și apare foarte rar.

Se poate rezolva trăgând cu o altă armă câteva gloanțe în pământ (mp5) sau schimbând interiorul (intri într-o clădire și ieși).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.