Jump to content

Ma las de samp, NO CLICKBAIT

TLG Cristinel
 Share

Recommended Posts

2 minutes ago, ChristianS said:

Poate o sa ai tu interdictie sa mai postezi aici, next ai av.

● REGULAMENT DESCHIDERE TOPIC NOU

• Titlul topic-ului trebuie să corespundă cu contextul meme-ului (ex.: "Acel moment când ---", unde "---" se completează în funcție de contextul meme-ului). Nu redenumiți un topic "Memes by <nume>". Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal.

ho shefu ce-am facut? te-am avertizat sa-ti schimbi titlul topicului. Si ce sari asa cu interdictii si av? E comunitatea ta cumva si iti faci tu regulile tale? Ia mai calmeaza-te.

1 minute ago, TheCrack said:

ho shefu ce-am facut? te-am avertizat sa-ti schimbi titlul topicului. Si ce sari asa cu interdictii si av? E comunitatea ta cumva si iti faci tu regulile tale? Ia mai calmeaza-te.

Tu nici nu esti moderator si vii la mine si imi zici ca imi inchizi topicul? Termina cu superioritatea. Nu mai postezi aici sau te sactionez. 

Salve

Just now, ChristianS said:

Tu nici nu esti moderator si vii la mine si imi zici ca imi inchizi topicul? Termina cu superioritatea. Nu mai postezi aici sau te sactionez. 

Salve

Am zis ca iti inchid topicul cumva? Si nu fac nici o ,, superioritate '' a ta, doar te-am avertizat sa iti schimbi titlul topicului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.