Jump to content

Eu încercând sâ-mi explic ce s-a întâmplat în NR cât am fost inactiv

Lewoo
 Share

Recommended Posts

rQEAmeB.jpg

M-am gândit să mai aduc puțină viață acestui subforum, aș aprecia susținerea voastră în caz că vi se pare decent meme-ul.

Cei ce așteptau mai mult de la mine, să mi-o spună în direct, nu mă supăr. =)) 

12 minutes ago, IngeruDrogat said:

E slabuta btw imi place avatarul.

Respect ;) Și despre meme... nu prea mai ai ce subiecte aborda pentru SA:MP, măcar am încercat ceva mai original :D

Edited by TLG Lewoo

43 minutes ago, Elon Musk said:

Exact reactia mea incercand sa-mi explic de ce exista memeul asta

Există pentru a avea no-liferi ca tine la ce comenta pentru a se băga în seamă, crezând ca sunt interesanți.

Edit: Am observat că ești Bart sad ăla... deci nici nu avea rost să te bag în seamă în primă instanță dacă știam că ești tu, nu meritai atenție.

Edited by TLG Lewoo

2 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Nu-mi pasa daca e bun sau nu, mai posteaza meme-uri ca m-am saturat sa dau refresh si sa vad doar un topic. 

Mi-ar face plăcere, dar cât timp există un hater toxic precut bart sad pe aici, mi se cam duce cheful de postat.

1 minute ago, TLG Lewoo said:

Mi-ar face plăcere, dar cât timp există un hater toxic precut bart sad pe aici, mi se cam duce cheful de postat.

Lasa-l ca postul lui o sa se piarda printre posturile noastre de lauda :)) 

Cred totuși că ar trebui să facem acest subforum disponibil pentru orice fel de meme, nu numai despre SAMP. Toate ideile despre SAMP au fost deja folosite și refolosite de nenumărate ori, nu se întâmplă prea multe lucruri pe SAMP ce pot fi memate... asa... în viața reală am avea surse nelimitate de idei pentru memes.

1 minute ago, TheCrack said:

nu inteleg.... mai exact ce ar trebuii sa insemne?

Pai e simplu, am avut inactivitate de o săptămână, o săptămână în care n-am avut treabă cu SAMP-ul, în acea săptămână... de la 31 de membri facțiunea a ajuns la 21 și nu știam ce naiba s-a întâmplat =))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.