Jump to content

Help The Newbie!

South James

Recommended Posts

Help The Newbie!

M-am gandit sa infiintez campania "Help The Newbie" tocmai pentru a ajuta jucatorii noi.De exemplu, doar azi .. 5 persoane mi-au cerut ajutorul.Stiu ca in mod normal adminii se ocupa cu asta si o fac foarte bine, dar nu cred ca ar strica o mana de ajutor in plus.

Pentru a face parte din campania "Help The Newbie" nu trebuie decat sa dai un "Add reply" urmarind exact modelul de mai jos.

Nickname :
Level (Minim 12) :
Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12):
Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: 
Alte precizari?:

Salariile angajatilor vor fi in valoare de 100.000$ pentru fiecare player ajutat(Aducand dovezi, evident).

La sfarsitul fiecarei zi va trebuie sa postati mai jos dupa model activitatile facute(playerii ajutati):

Nick :
Level :
Data :
Am ajutat pe playerul(i):
Dovezi(Screen-shoot) : (Vreau sa vad poze cand le aratati cele mai importante locuri, le explicati ce trebuie si ce NU trebuie sa faca, etc.)[/Code]

[b]Astept oameni dispusi sa acorde ajutorul lor incepatorilor serverului.[/b]

[color=#FF0000][i][b]P.S: Daca adminii nu sunt de acord, rog ca acest Topic sa fie sters si sa imi fie dat un PM cu motivul, multumesc.[/b][/i][/color]

Nickname : dOokiEEEEE

Level (Minim 12) : 17

Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): Am 17 , ma stii..

Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: Da

Alte precizari?: Mai exact , ei o sa ne sune si noi o sa le dam bani sau o sa ii ajutam? Daca e vorba sa le dam bani , nu ma bag, dar daca este vorba sa ii ajutam (sa ii invatam ce si cum ) ma bag..

Nickname : Evghin5

Level (Minim 12) : 14

Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): EDIT: http://img.b-zone.ro/viewer.php?file=07024828040652171649.png

Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: da

Alte precizari?:pai dar seara o sa fiu on :D am teme & cele...sambata si duminica on mai toata ziua :D.

Nickname : Mr.vLad0ne

Level (Minim 12) : 30

Screen-Shoot cu /stats: Nu merge serverul sa fac poza acum, da cred ca stii ce lvl am ;))

Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: da

Alte precizari?: Nu multumesc

Nickname : MotorHeaD01

Level (Minim 12) : 15 (Am fost acceptat pt. teste in FBI , unde trebuie minim 15)

Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): Citeste mai sus.

Alte precizari?: Nimic , eu ajut pe cei noi mereu.Cateodata le mai dau 5-10 k cum m-ai ajutat si tu cand aveam level 1.

As dori sa fiu si eu membru

Nu doresc salariu dar cel mai probabil o sa postez raport

Nickname : KilobaiD

Level (Minim 12) : 17

Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): Nu cred ca se aplica

Alte precizari?: -

Nickname : KaKuZu

Level (Minim 12) : 21..Fac 22

Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12) : http://www.img.b-zone.ro/images/32658733120061551862.png

Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: Da.

Alte precizari?: Multumesc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.