South James Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Help The Newbie! M-am gandit sa infiintez campania "Help The Newbie" tocmai pentru a ajuta jucatorii noi.De exemplu, doar azi .. 5 persoane mi-au cerut ajutorul.Stiu ca in mod normal adminii se ocupa cu asta si o fac foarte bine, dar nu cred ca ar strica o mana de ajutor in plus. Pentru a face parte din campania "Help The Newbie" nu trebuie decat sa dai un "Add reply" urmarind exact modelul de mai jos. Nickname : Level (Minim 12) : Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: Alte precizari?: Salariile angajatilor vor fi in valoare de 100.000$ pentru fiecare player ajutat(Aducand dovezi, evident). La sfarsitul fiecarei zi va trebuie sa postati mai jos dupa model activitatile facute(playerii ajutati): Nick :Level :Data :Am ajutat pe playerul(i):Dovezi(Screen-shoot) : (Vreau sa vad poze cand le aratati cele mai importante locuri, le explicati ce trebuie si ce NU trebuie sa faca, etc.)[/Code][b]Astept oameni dispusi sa acorde ajutorul lor incepatorilor serverului.[/b][color=#FF0000][i][b]P.S: Daca adminii nu sunt de acord, rog ca acest Topic sa fie sters si sa imi fie dat un PM cu motivul, multumesc.[/b][/i][/color] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Nickname : JustThink Level (Minim 12) : 27 Screen-Shoot cu /stats: stii ce level am Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: da Alte precizari?: nu doresc salariu. o fac de placere si pentru ca vreau sa ajut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 JustThink - acceptat. Mai am nevoie de inca 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Nickname : dOokiEEEEE Level (Minim 12) : 17 Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): Am 17 , ma stii.. Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: Da Alte precizari?: Mai exact , ei o sa ne sune si noi o sa le dam bani sau o sa ii ajutam? Daca e vorba sa le dam bani , nu ma bag, dar daca este vorba sa ii ajutam (sa ii invatam ce si cum ) ma bag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 Nu trebuie sa le dati bani, trebuie doar sa le explicati ce sa faca etc .. Acceptat. Inca 3 persoane Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Nickname : Evghin5 Level (Minim 12) : 14 Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): EDIT: http://img.b-zone.ro/viewer.php?file=07024828040652171649.png Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: da Alte precizari?:pai dar seara o sa fiu on am teme & cele...sambata si duminica on mai toata ziua . Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 Acceptat Inca 2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieI Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Nickname : DaNy_TrIf Level (Minim 12) : 13 Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): Click Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: Da Alte precizari?: multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 Dany_Tryf respins. Ce vrei sa'i inveti?Sa ii faca pe toti "nabi, buti"? Astept inca 2 oameni seriosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DdS REY Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Nickname : Simon_DragoS Level (Minim 12) : 18 Screen-Shoot cu /stats: http://img.b-zone.ro/images/30767540200615755318.png Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: da Alte precizari?: nu am multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr vLad0ne Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Nickname : Mr.vLad0ne Level (Minim 12) : 30 Screen-Shoot cu /stats: Nu merge serverul sa fac poza acum, da cred ca stii ce lvl am Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: da Alte precizari?: Nu multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Nickname : MotorHeaD01 Level (Minim 12) : 15 (Am fost acceptat pt. teste in FBI , unde trebuie minim 15) Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): Citeste mai sus. Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: Da Alte precizari?: Nimic , eu ajut pe cei noi mereu.Cateodata le mai dau 5-10 k cum m-ai ajutat si tu cand aveam level 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South James Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Motorhead -acceptat Mr.Vlad0ne - Acceptat SImon_Dragos - respins(Imi pare rau) Numai vreau membri. Accept "Rapoartele de activitate" din partea celor acceptati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvghinTheAce Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Nick : Evghin5 Level : 14 Data : 23.09.2010 Am ajutat pe playerul(i): bogdi43 cu/despre masinile personale. Dovezi(Screen-shoot) : http://img.b-zone.ro/viewer.php?file=92884582629076942467.png http://img.b-zone.ro/viewer.php?file=51292741449690832673.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diabolik Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 As dori sa fiu si eu membru Nu doresc salariu dar cel mai probabil o sa postez raport Nickname : KilobaiD Level (Minim 12) : 17 Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12): Nu cred ca se aplica Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: Da Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaZz Punct Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Nickname : KaKuZu Level (Minim 12) : 21..Fac 22 Screen-Shoot cu /stats(Cer asta pentru a evita ca unul de level 1 sa ma minta zicand ca are 12) : http://www.img.b-zone.ro/images/32658733120061551862.png Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: Da. Alte precizari?: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Nickname : Haose Level (Minim 12) : 24 Screen-Shoot cu /stats: http://img.b-zone.ro/images/35311900132204509546.png Sunt de acord sa fac screen-shoot de fiecare data cand ajut pe cineva?: Yep Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiac Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Asta e treaba adminilor, nu a ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.