Jump to content

Regula aiurea impusa de LSPD

Jeezy

Recommended Posts

Salut, sunt Legic din SFPD. Am observat noua regula, imi trebuie acord de la rank 5, ca sa pot pune radar in LS. Ok, dar liderul LSPD nu s-a gandit cand a impus aceasta regula ca are nevoie si de membri rank 5 activi pentru aprobare? Cand sa fac raportu? Uite. Fix acuma fac acest topic pentru a va demonstra, ora de varf, 17-18. aproape 500 playeri pe server,tocmai bine de facut raport, nici un rank 5 ON pentru aprobare, in SF am stat 1h jum dauate cu radar, a trecut unul cu 101. in LV sa zicem ca poate nu e chiar asa,dar ce facem aici daca LS e cel mai populat facem discriminare? doar ei sa aiba acces in LS? sa se puna in situatia noastra cei din SFPD si LVPD, nu cred ca o sa ii placa la domnul lider si membri din LSPD

Va rog restabili regula asta la fel cum a fost inainte, intreb de 3 ori daca e cineva radar Temple, imi cer permsiunea de 3 ori daca pot sa amplasez,daca nu imi raspunde nimeni sa il pot amplasa.

@Kelton @THELiAR @Robica @SaRtOR @Inferno27 @TIBERIU ToV

Uitati-va aici la ora 17:36 nici un rank 5 on, eu doar acuma am timp de raport, ce sa fac? Sa fac 2 pe zi in SF sau LV?: https://imgur.com/a/lK5IbXt

Va rog sa faceti ceva cu aceasta problema care au impus-o cei din LSPD ca sa fie mai rotunzi !

Sa nu uitam ora de varf de facut raport: 15-16 dupa ce se vine de la scoala pana la 20:00, la 20 incep warurile jumate ca si cum nu ar fi. Dupa 22 mai putin.

Deci, domnule Legic.. 

Regula asta nu a fost pusa ca sa fie "cei din LSPD mai rotunzi", ci pentru ca cei din LSPD sa-si poata face raportul, acestia din urma reclamand faptul ca LVPD si SFPD ocupau mereu "zonele bune" din LS si ei nu mai apucau sa faca minimul de puncte.

Intaleg ca e mult mai usor sa faci puncte in LS, insa eu refuz sa cred ca celelalte orase sunt "moarte", exista factiuni si joburi in fiecare din cele 3 orase. 

Pe langa asta, vreau sa fac clar faptul ca nu imi doresc ca PD-urile sa bage spaima in civilii incepatori, inpanzind absolut fiecare colt de pe langa spawn civil, cnn, bank, pns planja, etc.

On 6/5/2018 at 6:00 PM, Inferno27 said:

Deci, domnule Legic.. 

Regula asta nu a fost pusa ca sa fie "cei din LSPD mai rotunzi", ci pentru ca cei din LSPD sa-si poata face raportul, acestia din urma reclamand faptul ca LVPD si SFPD ocupau mereu "zonele bune" din LS si ei nu mai apucau sa faca minimul de puncte.

Intaleg ca e mult mai usor sa faci puncte in LS, insa eu refuz sa cred ca celelalte orase sunt "moarte", exista factiuni si joburi in fiecare din cele 3 orase. 

Pe langa asta, vreau sa fac clar faptul ca nu imi doresc ca PD-urile sa bage spaima in civilii incepatori, inpanzind absolut fiecare colt de pe langa spawn civil, cnn, bank, pns planja, etc.

Barosane, pls. Unde crezi ca e mai comod sa stau, la mine in LV unde e autostrada cat vezi cu ochii si ii dau astia blana, sau in LS unde sunt stradute stradute? Nu-i baga pe toti in aceeasi oala. Solutia era sa isi dreseze membri sa refuze civilizat cand se intreaba de radar in orasul lor. Asta nu inseamna ca regula este un lucru rau, dar nici nu inseamna ca e folositoare in vreun fel. Oricum cand e rank 5 on, niciunul nu refuza, indiferent de cate radare sunt. Asa cum spuneam, logic si normal ar fi sa se mai si refuze, sa se tina cat de cat cont de cate radare sunt active in oras, ca vorba ta, da fraieru' ala din 6 strazi in 7 radare. 

Mai bine ati face sa reganditi treaba asta. 

Nu înțeleg de ce gândiți exact ca niște roboți programați foarte prost. În PD sunt atâtea lucruri de făcut, poți să patrulezi după faruri, după NOS, poți să patrulezi pe autostrăzi după contrasens, poți sa pui radar în cele mai ciudate poziții, poți să faci controale de rutină la orice jucător. Nu văd de ce ar fi obligatoriu să stați cu radarul numai în LS și numai în 2 poziții mari și late: SMB, Bank. 

Nu văd de ce ar trebui să se scoată această regulă cu rank 5, până la urmă voi ați decis să intrați în SFPD. Dacă chiar voiați să aveți prioritate la radar în LS, puteați să mergeți în LSPD. Iar tocmai, această ocazie este minunată pentru a vă face să vă folosiți creierul mai mult decât de obicei, putând face multe alte chestii ca polițist, nu numai stat cu radar in 2 zone de pe toată harta existentă. 

Regula este bună așa cum este, bine că vă dă voie cu acord, normal ar fi să nu aveți voie în alte orașe. Fiecare oraș are locuri bune unde poți pune radarul, în LV pui la intrarea în oraș, autostrada LV-LS, contra-sens la PNS lângă aeroport, radar în boscheți pe strada cu, cazinourile. În SF la PNS lângă gară, în tunelul SF-LS. Multe locuri pt radar, locuri foarte bune, dacă vrei să pui când vrei și unde vrei în LS, ai greșit locația facțiunii, schimbă pe LS. Multă sănătate!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.