Jump to content

De unde provine nickul vostru?

psych0Llo

Recommended Posts

de cand mam apucat de samp .. ma rog numele e pus asa ... :)) asa am alt nick

n-am inteles nimic

ON:

De cand eram puradel si jucam wow pe servere private , vroiam sa se stie ca sunt din romania si sa nu ma mai intrebe lumea....

Si de la nume....

Off : Nu fiti nesimtiti , si nu faceti OFF TOPIC aiurea , pentru ca se va inchide topic`ul asta.

In loc sa vedem si noi pe aici , sa ne cunoastem mai bine , voi faceti off :-J...Scurt si la obiect de la ce provine numele si atat.

ON : empty - numele meu de la cs | mdy - initialele numelui meu - Mihai Daniel Ionut.

Nick-ul meu provine:

Victor>>Vichi

Vichi>>Vichiangel

Vichiangel>>Vichilangelo

Faza e ca am vazut pe net numele (angelo) si mia placut si dupa am avut numele Vichiangelo si mia venit ideia sa mai pun un l acolo si asa a aparut numele : Vichilangelo

Asa mi-a venit mie in cap , Sapty. E nume unicat, nu am mai vazut la nimeni si asta ma determinat mult sa il port. Nu imi place sa folosesc un nick ce si alti playeri il mai poarta.

znop - mia placut cum suna cuvantul dar mam gandit sa ii mai pun o termiantie si a iesit zNoPeR (ultimul nick)

nKFaTaL - este nick unicat nu am mai vazut pe nimeni sa il mai poarte de acea il port , a fost creat asa pe moment . nK-nike . FaTaL - (eroare)fatal(a)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.