Jump to content

De unde provine nickul vostru?

psych0Llo

Recommended Posts

aLLx- aveam odata numele MaFyoTuL si vroiam sa il schimb si prietenul meu Christian m-a sfatuit cu wEEk de la wEekend dar eu am ales aLLx de la alex

Hmm , cred ca eu am cel mai neinspirat nick-name :) intrasem intr-o perioada in care nu stiam ce nick sa mai pun , si asta era la numaru de la masina :))

Cand te aud..imi vine sa te bat desi stiu asta de mai bine de un an =))

ON: Numele meu..[DGS]icstasy. icstasy: ecstasy(drog), intr-o varianta mai "stilizata". Nu l-am mai intalnit in niciun joc sau altceva. Pot spune ca e oarecum unic.

DGS: Clan de SA:MP, sau orice shooter etc..Este o poveste prea veche si frumoase pe care am "construit-o" impreuna cu NpK. Nu am vrut sa renunt la "[DGS]", desi clanul, este un clan mort.

Numele meu provine de la o trupa de ROCK \m/ care se numeste Motorhead (cautati pe youtube , au niste piese super) , si m-am gandit sa mai pun ceva la sfarsit si nu am avut idei asa ca am pus doar 01

la mine e destul de amuzant cu nick-ul ptr ca nici nu am facut eu contul =))=))=)) ci un prieten intr-o seara la mine acasa si a pus numele lui, Valentinnn ~X( de la Valentin evident deci nu am nici o treaba cu nick-ul numele meu este Cristian =D>=D>=D> si pe forum am pus tot nick-ul lui ptr a nu fi confundat sa nu se creada ca sunt 2 jucatori. Pot schimba nick-ul????

Da, sigur ca poti sa il schimbi, dar trebuie sa platesti 3 euro, dami te rog frumos numele tau cu care joci, cand te gasesc pe server iti voi explica tot ce e nevoie

nickul meu vine de la WoW, am jucat vreo 4 ani dar mam lasat, mam luat cu SAMP-ul::)) Oricum nickul provine de la Shaman resto/ele Storm=Furtuna Eye = Ochi, eram si draenei din ala cu ochii albastrii:)

edusca00 - hmmm poveste lungaaaa pey : edusca ma alinta fosta gagica la care am tinut foarte mult asa ca am tinut si la numele asta edusca ( edi ),

acum partea cu 00, eu am spus asa ca sunt mai sus de lococul 1 :))))) nehh suna prea "cocalar", am vrut sa fiu porcos si sa vina de la "OUAAA", nu nici asta :))), am avut un cont cand sv era locuit de 10 - 20 de jucatori ATAT, m-am lasat !

si cand am intrat a doua oara la 70 - 80 de jucatori uitasem parola de la edusca si am mai bagat la nume 2 de 0 SIIIIIII asa a esit edusca00 :)

pam pam !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.