Andrada Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 Avatar of the week number: 9 Temă: Bleach Dimensiuni Minim 100x100 pixeli - Maxim 150x300 pixeli. Regulament: CLICK AICI. Durată: 25.09.2018 23.00. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted September 26, 2018 Author Share Posted September 26, 2018 (edited) V1: V2: V3: i Start vot. Edited September 26, 2018 by Andrada Link to comment Share on other sites More sharing options...
EduardLFC Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Ok, să începem frumos. V1 - băi cumetrel, nu ştiu dar ai îmbinat perfect culorile, la border mai ales. Îmi place redimensionarea cât şi textul (principal mai ales, dar şi secundar). V2 - e cam trasă de păr aşa, nu îmi place textul, nu e cel potrivit şi nici pus unde trebuie. Nu-i ok cu redimensionarea, nu-i ok nici cu faptul că zici că e din porţelan acel personaj. V3 - place border, place text, place şi faptul că ai îmbinat culoarea textului cu personajul, dă-l în mă-sa cu părul lui, dar se potriveşte, place redimensionarea. Mă da totuşi votez v1, ce să mai în colo şi-n coace. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Niște avatare frumușele. Votez V3, îmi place acel border, se îmbină bine cu imaginea și acele efecte aplicate, acel text poziționat cel mai ok, dacă facem diferențe între cele 3 lucrări. V3 bate V1 și V2 din exteriorul pe care-l văd eu, așezare, border, text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Votez varianta 3. Te-ai jucat putin cu culorile, ai pus un border care da bine la ochi, textul e incadrat ok, dar un alt font cred ca era mai ok. Per total e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L John Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 Votez 3 deoarece se deosebeste de celelalte prin coloristica si integrarea textului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted October 10, 2018 Author Share Posted October 10, 2018 Câștigătorul este @Beyond cu V3. Felicitări! Îți vei primi în zilele ce urmează și medalia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts