Jump to content

Cand te injura un nab...

MiHaY111
 Share

Recommended Posts

12 hours ago, MiHaY111 said:

sa-mp-305.png.a070f5ccdc29e582511e8e192cbb9cbe.png

scuze de edit :)

E oribil, ti-a iesit si tie un meme, nu dispera sa faci meme, fa-le bune daca vrei +1, nu doar sa le pui sa fie.

2 minutes ago, George said:

E oribil, ti-a iesit si tie un meme, nu dispera sa faci meme, fa-le bune daca vrei +1, nu doar sa le pui sa fie.

la tine tot e oribil, fa tu meme-uri daca tot vorbesti, macar sunt ceva ceva

4 hours ago, MiHaY111 said:

la tine tot e oribil, fa tu meme-uri daca tot vorbesti, macar sunt ceva ceva

Prietene, daca vrei sa faci un meme fa-l bun. 

9 hours ago, George said:

omul a tinut cont de parerea mea, te rog sa ignori un meme si sa nu arunci cu cacat in toate partile daca nu-ti place, nu mai comenta.

daca te crezi mai bun apuca-te tu de facut, nu am vazut unul de la tine si dai lectii ca le face pentru +1, de parca reply-ul tau nu e tot +1? =)) 

12 minutes ago, MaRu said:

Nu știu de ce, dar mi se pare cunoscut meme-ul, probabil este de pe pagina celor ce dețin server-ul nephrite.

nu e luata vorba aia de acolo, o stiu de la un baiat, poate ti se pare de pe pagina aia awake si meme de pe fb, ca aia au chat deasupra si pun

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.