MiHaY111 Posted April 5, 2019 Author Share Posted April 5, 2019 =DIN PLACERE - MERSI TUTUROR DE SFATURI= Link to comment Share on other sites More sharing options...
South SalvatoreLEGENDA Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 (edited) Salut, Înțeleg că ești începător în photoshop, dar nu se potrivește nimic cu nimic, textul e pus aiurea, culoarea, nu înteleg, le faci în paint? Încearcă măcar să urmărești un tutorial pe YouTube în care-ți explică ce să faci pas cu pas, dacă continui așa nu o să iasă niciodată ceva frumos, doar o poză aiurea, urâtă, și un text cu o culoare aiurea pusă pe unde apuci sau cum îți vine la ochi. Edited April 9, 2019 by TLG Salvator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumi RPG3 Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 Cred ca poti evolua totusi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted April 17, 2019 Author Share Posted April 17, 2019 -DIN PLACERE- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis Gheorghe Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 frumos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 On 4/18/2019 at 8:20 AM, TLG NarcisG said: frumos Sa nu mai vad postari de genul, asta daca nu vrei warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted April 29, 2019 Author Share Posted April 29, 2019 -DIN PLACERE- Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Nu le mai ingusta atat, daca incape in standardul 150x250 netras de par, il faci. Daca nu, nu te mai apuci de el. Cum au mai spus si altii, folosesti CTRL + T si tragi tinand ALT apasat. Apoi, pune-le niste efecte sa nu para atat de simple, dai click dreapta pe layer si apoi blending options. Acolo faci ce vrei cu efectele pana inveti sa le pui cum trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted April 29, 2019 Author Share Posted April 29, 2019 (edited) 58 minutes ago, AIM RaresNr1 said: Nu le mai ingusta atat, daca incape in standardul 150x250 netras de par, il faci. Daca nu, nu te mai apuci de el. Cum au mai spus si altii, folosesti CTRL + T si tragi tinand ALT apasat. Apoi, pune-le niste efecte sa nu para atat de simple, dai click dreapta pe layer si apoi blending options. Acolo faci ce vrei cu efectele pana inveti sa le pui cum trebuie. mersi, am incercat sa pun efecte si altele, dar la unele nu aratau bine si na primele erau urate ca nu stiam sa redimensionez, dar am incercat si arata mai bine ultimele, dar nu toate mersi Edited April 29, 2019 by MiHaY111 BahaosFAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted May 2, 2019 Author Share Posted May 2, 2019 -DIN PLACERE- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verox Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Work more on effects and text, watch some tutorials from here and you'll advance in work .. if you really want to ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ome Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 O chestie am de zis: nu este niciun concurs "care aplica cele mai multe efecte pe un stock". Keep it simple, stylish. Invata despre color grading, sunt o gramada de tutoriale pe youtube. Cat despre text, recomand sa-ti cauti font-uri care sa se potriveasca cu stock-ul ales si nu-l incarca cu tot felul de prostii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Ma Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Salut Incearca niste tutoriale de blur + text, ca nu se pupa nimic cu nimic. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted May 19, 2019 Author Share Posted May 19, 2019 -DIN PLACERE- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Topic inactiv. PM mie sau unui coleg pentru unlock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Unlocked. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted March 7, 2020 Author Share Posted March 7, 2020 Ce am mai facut si eu aseara, dupa ceva timp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Încearcă să pui mai mult decât un text, care nu prea se potrivește nici ăla pe nici o poză, învață să asortezi textul cu background-ul, un background transparent e un bun început să înveți să folosești fonturile bine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted March 7, 2020 Author Share Posted March 7, 2020 6 hours ago, Madalin said: Încearcă să pui mai mult decât un text, care nu prea se potrivește nici ăla pe nici o poză, învață să asortezi textul cu background-ul, un background transparent e un bun început să înveți să folosești fonturile bine. singura poza pe care vad eu ca nu se potriveste bine textul e asta pentru ca am gresit ceva si nu am mai facut textul la cea cu masina l-am asortat cu roata la celelalte 2 ideea e sa se vada de cine e facuta imaginea nu sa se vada textul Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted March 7, 2020 Author Share Posted March 7, 2020 intre timp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 E bun pentru inceput dar mai ai mult de lucrat sincer. Incearca sa te mai documentezi de pe YouTube si sa te uiti la tutoriale pentru avatare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted March 7, 2020 Author Share Posted March 7, 2020 asta e aiurea rau nici nu stiu de ce o pun Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaY111 Posted March 12, 2020 Author Share Posted March 12, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Topic inactiv. PM mie sau colegilor pentru unlock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts