Jump to content

Cel mai scump telefon din lume. Valoreaza 5 milioane de lire sterline

sKillz
 Share

Recommended Posts

E misto,dar din pacate e prea scump eu nu mi l-as fi luat cu 5 mil de lire sterline,pnm mai bine iti iei o masina cu atatia bani :)) parerea mea.

Edited by BadDarck

Guest Dr3am99

mda..... ce fac fitzele din oameni :|:))

vezi ca e super telefonu si merita toti bani eu am avut da s-a strikat dandul eu pe jos

Da vb lu edusca fitzee nu de alta dar nu toti isi pot permite un telefon ca asta .

Ps. Dream nu mai minti aici ca nu ai cum sa dai tu atata pe el si sa il dai cu el de pamant fi serios nu suntem asa de prosti.

Edited by Tomblerone

E foarte scump ... Nu se merita sa dai atata pe un telefon cu toate faci acelasi LUCRU ... Vorbesti la telefon, Filmezi, Faci poze ... E pentru FITZEE acest Telefon

nu imi trebe asa ceva ... eu 1100 pentru ca eu dau de cel putin 3 ori cu telefonu pe jos...deci ar sari diamante zilnic:D app cu bani aia in cumpar M3

cu banii aia iti cumperi 20 de M3-uri :))..

on: mda, un iPhone 4 (arata frumos, si fara diamantele alea pe el), evident.. cu diamantele pe el arata mult mai frumos.. dar e umpic cam mult parerea mea...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.