Jump to content

Cum pot rezolva lag-ul pe SA:MP?

nusuntsancho

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: In ultima vreme am inceput sa am lag foarte mare pe SA:MP, iar m-am documentat destul de bine si n-am gasit nimic cu ce sa ma ajute in privinta cu asta, va rog ajutati-ma.
Screenshot (în caz că este necesar):

Alte precizări: Multumesc.

() Salut, @GeorgianCapoNe!

• Vă sugerăm să utilizați doar un Modpack, sau altfel veți lag (dacă nu aveți un PC bun).
  • Redați-vă jocul la o rezoluție scăzută, nu la o rezoluție ridicată.
  • Un Modpack pe care ți-l sugerez.
  • Link - Click
  • Modpack nu este făcut de mine

If I Helped You? Give Me A Reputation. Stay Safe, Take Care. Thank You.

(!) Când ai LAG, înseamnă că FPS-ul tău este foarte scăzut. Când scadeți rezoluția, vă crește nivelul de FPS.

Salve. Iti recomand sa schimbi windows-ul, fiindca se poate sa ai ceva programe care forteaza procesorul fara motiv. Poti da setarile grafice pe low, oricum nu se vede diferenta. Poti schimba rezolutia sau sa joci in Window mod sau sa joci pe un GTA fara moduri. Sper ca te-am ajutat.

7 hours ago, BlackSwordGaming said:

@GeorgianCapoNe incearca sa schimbi windows-ul. Ti-am spus, am avut si eu probleme de genul si era de la windows. Era supraincarcat.

:-?

Glumești, nu?

19 hours ago, GeorgianCapoNe said:

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: In ultima vreme am inceput sa am lag foarte mare pe SA:MP, iar m-am documentat destul de bine si n-am gasit nimic cu ce sa ma ajute in privinta cu asta, va rog ajutati-ma.
Screenshot (în caz că este necesar):

Alte precizări: Multumesc.

Cu ce vrei să te ajute jucătorii? Problema ori e de la tine, ori de la furnizor. Sună-i.

Oricum, mai mult ca sigur ai creat acest topic doar pentru +1.

36 minutes ago, Clanin3 said:

Incearca sa instalezi un FPS Unlocker, mod cleo. Acest lucru te va ajuta putin.

jesus ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.