Eftenoiu Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, Irina said: Si celor care au primit recent sansa asta (in cazul meu)? O mare prostie, trebuie sa se tina cont de cat de activ a fost in tot timpul asta. Ttb vrea 72 si eu am avut wars tot timpul, cand altii au stat si s-au uitat. Am ajuns sa am 8/9/10 membrii din cauza warurilor, dar nu am avut de ales ? E mult mai ok 2 lideri simultan pana unul renunta, cineva oricum renunta intr-un final sau altul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, AdiOwn said: Nu daor tu esti noua ca lidera, si eu am funcatia abia de 25+ zile, pe 3, si nu mi se apre corect sa ramana cel mai vechi, tot cel mai nou sa ramana sa vada cum e. Sau cel mai activ, vechimea nu conteaza cat esti un lider bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiOwn Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 (edited) 4 minutes ago, Irina said: Sau cel mai activ, vechimea nu conteaza cat esti un lider bun. Stiu, dar intr-o luna tot nu poti face nimic, in caz ca un lider vrea 72. Edited July 10, 2019 by AdiOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk ToV Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 (edited) 2 minutes ago, Irina said: Sau cel mai activ, vechimea nu conteaza cat esti un lider bun. Zi asta lu giggs, e vechi si degeaba Edited July 10, 2019 by Hawk ToV 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwqzy RPG4 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Cea mai buna opinie ar fi cea cu 2 lideri, ambii s-ar sfatuii intre ei in privinta membrilor si lucrurilor mai importante/complicate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rispetto Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 (edited) Salut! - Eu unul zic ca e ok cu 2 lideri. - Propun sa se faca fuziune cu RPG1 cu RPG3 si RPG2 cu RPG4 - Dar, nu imi place faza cu biz-urile si casele. Eu propun sa se calculeze valoarea ei de pe server-ul mai mare. Banuiesc ca o sa calculati un pret de toata jena, de exemplu eu am o casa de 50kk, am oferta de 45kk si pun pariu ca am sa primesc un pret de 10kk acolo. Deci zic eu ca e mai bine cu valoarea ei de pe server-ul mai mare. Un Up-Vote daca sunteti de acord cu mine. ms pwpix Edited July 10, 2019 by Rispetto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flavius 217 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 (edited) @South Kazuto Cum sa fiu degeaba? Uite-te pe forum LVPD la rpg3 si la activitatea ma lunara. Sau defapt ti-o las aici.Acum sa ne uitam si la topicurile din LVPD: Ok, ma ocup de topicurile astea constant. Acum uite si cate zile am:Sunt degeaba, nu? Acum ca mi-ai pus pe tava, am mai multe zile intr-o factiune pe samp decat ai tu de cand te joci jocul asta Edited July 10, 2019 by WG Flavius Link to comment Share on other sites More sharing options...
a r m y s Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, Rispetto said: Salut! - Eu unul zic ca e ok cu 2 lideri. - Propun sa se faza fuziune cu RPG1 cu RPG3 si RPG2 cu RPG4... - Dar, nu imi place faza cu biz-urile si casele. Eu propun sa se calculeze valoarea ei de pe server-ul mai mare. Banuiesc ca o sa calculati un pret de toata jena, de exemplu eu am o casa de 50kk, am oferta de 45kk si pun pariu ca am sa primesc un pret de 10kk acolo. Deci zic eu ca e mai bine cu valoarea ei de pe server-ul mai mare. Un Up-Vote daca sunteti de acord cu mine. ms pwpix Fa si tabele, grafice, d astea ??♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Rpg 1 cu 3, 2 cu 4 și viata e buna, liderii sa rămână amândoi, cn face scandal il aștept la mine în birou 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cataa ToV Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Îmi place ideea cu liderii, speram sa fie destul de capabili sa se înțeleagă și sa pice la un comun acord. Parca vad ca o sa fie probleme la acordarea rank-ului/clear-ului, unul vrea sa își lase membrii la automat, celălalt sa le acorde rank/clear la timp. Sa implementam și sa vedem ce o sa iasă. Restul este mai mult decât bun, va salut și spor la munca! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Swau Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, W i s l e r said: Rpg 1 cu 3, 2 cu 4 și viata e buna, liderii sa rămână amândoi, cn face scandal il aștept la mine în birou De ce 1 cu 3 si nu 2 cu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a r m y s Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, W i s l e r said: Rpg 1 cu 3, 2 cu 4 și viata e buna, liderii sa rămână amândoi, cn face scandal il aștept la mine în birou Așa Wisler, fii rau de pe acum sa te știe de frica ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBEN ToV Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, W i s l e r said: Rpg 1 cu 3, 2 cu 4 și viata e buna, liderii sa rămână amândoi, cn face scandal il aștept la mine în birou Ai birou pe plantatie? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cataa ToV Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 2 minutes ago, W i s l e r said: Rpg 1 cu 3, 2 cu 4 și viata e buna, liderii sa rămână amândoi, cn face scandal il aștept la mine în birou Sper ca nu o sa ma bati prea rau, deschide usa, ungure, intru!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis23 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Ce se intampla cu casele scriptate? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, eB Swau said: De ce 1 cu 3 si nu 2 cu 3 Inițial lumea s-a gândit la 1 cu 3 și 2 cu 4, lăsăm asa 1 minute ago, a r m y s said: Așa Wisler, fii rau de pe acum sa te știe de frica ! Așa și trebuie 1 minute ago, ROBBEN ToV said: Ai birou pe plantatie? DA, jur 1 minute ago, West Cataa said: Sper ca nu o sa ma bati prea rau, deschide usa, ungure, intru!? Pe toooti, romanurile iau bătaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
a r m y s Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, Byonic said: Ce se intampla cu casele scriptate? Giveaway dacă ne abonam la SwiftyGamingRO is HERE!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Swau Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, W i s l e r said: nițial lumea s-a gândit la 1 cu 3 și 2 cu 4, lăsăm asa Pai sa vina 4 cu toti codatii posibili la voi, dc la noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcis23 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Ba multi avem case scriptate ce se intampla cu ele???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzard ToV Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 minute ago, a r m y s said: Giveaway dacă ne abonam la SwiftyGamingRO is HERE!!!!! Mă bag și eu ce trb sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai eXe Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Pai si hq-urile la clan? Daca 2 clanuri au acelasi hq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzard ToV Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 12 minutes ago, Hawk ToV said: Zi asta lu giggs, e vechi si degeaba +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a r m y s Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Just now, Wizzard ToV said: Mă bag și eu ce trb sa fac? Sa ne abonam Sa ne luam tricouri, cani de cafea, mousepad cu Swifty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyrOceL Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Daca e sa fie 2 lideri, unul vrea sa dea la x Rank up / fw / topicuri de care sa se ocupe sau orice altceva și celălalt nu, iasă totul că naiba. Nu te mai poți numi lider daca trebuie sa ceri "votul" celuilalt că sa poți face ceva... Eu unul sunt contra variantei cu 2 lideri, ar fi penibil. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Angel Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 hour ago, a r m y s said: Sa ne abonam Sa ne luam tricouri, cani de cafea, mousepad cu Swifty Vreau, de unde imi iau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts