Madalin AM 942 Posted August 27, 2019 Ce se aude de mărirea sloturilor la facțiuni? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Niculae R.D 16 Posted August 27, 2019 3 hours ago, Madalin AM said: Ce se aude de mărirea sloturilor la facțiuni? Gang-urile nu vor fii modificate, in rest cu celelalte factiuni ramane de vazut. 0 Share this post Link to post Share on other sites
TarzyOfficial 0 Posted August 27, 2019 Cine ma poate ajuta va rog frumos de cand s a facut FUZIUNEA nu ma lasa sa ma conectez pe rpg2 ia r pe website nu imi apare omulet ul verde https://www.rpg4.b-zone.ro/account/general acesta este cont ul meu daca puteti sa ma ajutati. 0 Share this post Link to post Share on other sites
zL Father 24 Posted August 27, 2019 1 hour ago, Robertel Robotel said: Gang-urile nu vor fii modificate, in rest cu celelalte factiuni ramane de vazut. Frumos =))) 0 Share this post Link to post Share on other sites
WaTcHOuTsNiPeR 41 Posted August 27, 2019 (edited) Unde pot face trade cu BIZ-ul? De fapt, unde pot negocia? Si numele? Cum il schimb de pe web? Edited August 27, 2019 by WaTcHOuTsNiPeR 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kelton 22452 Posted August 29, 2019 On 8/28/2019 at 1:26 AM, WaTcHOuTsNiPeR said: Unde pot face trade cu BIZ-ul? De fapt, unde pot negocia? Si numele? Cum il schimb de pe web? Dacă ai fi citit anunțul aflai deja răspunsurile la întrebări. On 8/16/2019 at 12:34 PM, Kelton said: Dacă numele tău este prea lung și nu te lasă serverul să te conectezi din această cauză, poți să-ți schimbi numele la cont și de pe websiteul RPG, de pe profilul contului tău apăsând butonul de change nickname. On 8/16/2019 at 12:34 PM, Kelton said: Case și Bizuri Jucătorii de pe RPG3 și RPG4 sunt așteptați cu un ticket aici https://forum.b-zone.ro/support/ pentru a negocia suma de bani pe care o vor primi pentru aceste bunuri. Și jucătorii care au deținut case de level 999 sunt așteptați cu un ticket pentru a intra în posesia noii case sau a fi despăgubiți în funcție de alegerea acestora și ce am anunțat anterior pe forum. Banii pe care i-ați avut în case și bizuri, dacă suma a fost de cel puțin $50,000, au fost adăugați în bancă pe conturile voastre la momentul fuziunii. Jucătorii care au avut interioare de shop la case și-au primit pe conturi la momentul fuziunii goldul cheltuit pentru respectivele tipuri de interioare. 1 Share this post Link to post Share on other sites