Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

Kelton

Fuziune, Quest, Farmer, Reduceri

Recommended Posts

XNSGKoz.png

 

ro32.png

 

În mare am discutat deja majoritatea lucrurilor în anunțurile anterioare, dar vom repeta lucrurile cele mai importante și în acest anunț.

 

Conturile

 

Conturile de level 1-5 inactive în ultimele 6 luni de zile vor fi șterse la fuziune.

Toate celelalte conturi care rămân sunt transferate în mod automat pe noul server fuzionat cu un nou nume.

Conturile își păstrează toate informațiile importante precum: cont premium, level, ore jucate, bani, mașini, referrali, licențe, materiale, droguri, faction history, puncte la admini, helperi, achievementuri, skinuri, skilluri la joburi, sancțiuni și așa mai departe.

 

Ca să vă conectați pe conturile voastre de pe RPG3 și RPG4 pe noul server fuzionat vă conectați în clientul de sa-mp cu noul nickname, sub forma RPG3_Kelton sau RPG4_Kelton.

Așadar dacă ai avut numele la cont Bo$$u69 pe RPG3, o să te conectezi cu numele RPG3_Bo$$u69.

 

După ce te-ai conectat în joc poți schimba numele contului gratuit folosind comanda /shop și selectând opțiunea Change Nickname.

 

Dacă numele tău este prea lung și nu te lasă serverul să te conectezi din această cauză, poți să-ți schimbi numele la cont și de pe websiteul RPG, de pe profilul contului tău apăsând butonul de change nickname.

 

Cei care au două conturi cu același nume și vor să-și păstreze numele pe contul de pe serverul mic pot deschide un ticket aici https://forum.b-zone.ro/support/ ca să-i ajutăm cu acest lucru.

 

Liderii și Subliderii

 

În funcție de ce au hotărât liderii să aleagă, doi lideri sau un singur lider, urmează facem aceste modificări în cadrul facțiunilor. Vă informăm că s-ar putea să dureze câteva zile până când reușim să facem toate modificările în ceea ce privește liderii.

 

Banii, drogurile și materialele existente în HQ-urile facțiunilor de pe RPG3 și RPG4 au fost adăugate în seiful facțiunilor de pe noile servere fuzionate.

 

Case și Bizuri

 

Jucătorii de pe RPG3 și RPG4 sunt așteptați cu un ticket aici https://forum.b-zone.ro/support/ pentru a negocia suma de bani pe care o vor primi pentru aceste bunuri.

Și jucătorii care au deținut case de level 999 sunt așteptați cu un ticket pentru a intra în posesia noii case sau a fi despăgubiți în funcție de alegerea acestora și ce am anunțat anterior pe forum.

 

Banii pe care i-ați avut în case și bizuri, dacă suma a fost de cel puțin $50,000, au fost adăugați în bancă pe conturile voastre la momentul fuziunii.

Jucătorii care au avut interioare de shop la case și-au primit pe conturi la momentul fuziunii goldul cheltuit pentru respectivele tipuri de interioare.

 

Important:

Aceștia au la dispoziție cel mult 2 luni de zile de la momentul fuziunii să deschidă un ticket pentru despăgubire, în caz contrar își vor pierde acest drept.

Jucătorii inactivi, adică cei care în ultimele 2 luni de zile nu au avut cele 5 ore jucate pe cont, din start își pierd dreptul la despăgubire. În mod normal aceștia își pierd bunurile direct în joc, dar nu ne-am mai complicat să facem și asta înainte de fuziune pentru că nu își avea rostul.

 

Clanurile

 

Clanurile care vin de pe RPG3 și RPG4 primesc gratuit 1 HQ Claim și 1 HQ Interior Change gratuit pentru a-și alege un nou HQ la clan. Repetăm, dacă HQ-urile sunt prea puține vom mai adăuga și altele.

Acolo unde clanurile au același tag/nume, unul dintre acestea a fost redenumit și a primit o schimbare gratuită de tag/nume pe care ownerul clanului o poate folosi din comanda /shop ca să redenumească clanul. Clanul cel mai activ, cu vechimea cea mai mare, de-o mărime mai mare, etc. și-a păstrat numele.

Toate clanurile active au primit din partea staffului valabilitate suplimentară la clan de încă 31 de zile.

 

Urmează să mutăm inclusiv categoriile de forum ale clanurilor în zilele ce urmează. Dacă observați că v-am omis categoria de forum pentru clan sau nu am făcut ceva bine, așteptăm ownerii clanurilor respective cu un ticket pe forum https://forum.b-zone.ro/support/

 

Turfuri Clanuri și Ganguri

 

Toate turfurile au fost resetate pentru a oferi șanse egale tuturor jucătorilor și avea activități în plus.

 

Rapoarte de Activitate

 

Rapoartele de activitate pentru săptămâna 19-25 August rămân în continuare obligatorii. În această săptămână jucătorii de pe RPG3 și RPG4 vor avea și pentru această săptămână de făcut același număr de puncte pentru raport pe care-l aveau pe RPG3 și RPG4.

 

Warurile Obligatorii

 

În primele zile de la fuziune warurile vor fi oprite pentru a oferi o perioadă de acomodare și stabilire clară a conducerii. Urmează să anunțăm pornirea warurilor.

 

Facțiunile

 

Membrii facțiunilor pot până pe 27 August inclusiv să părăsească facțiunile fără Faction Punish folosind comanda /leavefaction. Am adăugat această comandă special pentru jucătorii care nu vor să rămână în aceeași facțiune după fuziune.

 

Stocuri Dealership

 

Cu ocazia fuziunii am adăugat stocuri noi asupra vehiculelor care nu mai erau pe stoc.

 

JMJlarE.png

 

Cu ocazia fuziunii am adăugat un Quest special pe această temă, valabil între 19 August și 27 August.

Acesta poate fi făcut de cel mult 7 ori, o singură dată pentru fiecare zi din perioada disponibilă.

Dacă ați pierdut o zi stați liniștiți pentru că aveți inclusiv posibilitatea de a recupera Questurile nefinalizate din zilele anterioare.

Questul se va reseta zilnic la ora 00:00 pentru jucătorii care au reușit să-l finalizeze în ziua respectivă, iar pentru ceilalți se va reseta în momentul în care vor reuși să-l finalizeze.

 

Pentru a finaliza Questul special trebuie să adunați toate obiectele norocoase. Obiectele pot fi adunate de la diferite joburi de pe server.

Folosiți comanda /questhelp dacă ați uitat joburile de la care puteți obține anumite obiecte.

 

BdE7hRD.png

 

Progresul vostru poate fi monitorizat cu ajutorul HUD-ului situat în partea stângă a ecranului între radar și chat. Aveți opțiunea de a dezactiva acest HUD în cazul în care vă încurcă folosind comanda /tog. Vă mai punem la dispoziție două comenzi utile pentru ajustarea chatului în caz de nevoie, și anume /pagesize care modifică numărul de rânduri vizibile pentru chat și /fontsize care modifică dimensiunea fontului (această comandă poate fi utilizată inclusiv cu valori negative precum -1, -2, etc.).

 

9UpIlbq.png

 

După ce ați reușit să strângeți toate obiectele necesare și să finalizați coșul nu mai rămâne decât să-l duceți la fermier. Pentru a face asta va trebui să mergeți în Los Santos la Fermă unde veți găsi un fermier. Dacă nu cunoașteți locația Fermei puteți folosi comanda de /gps -> Important Locations -> Farm LS.

 

Odată ajunși la destinație folosiți comanda /finishquest pentru a finaliza Questul special și a primi premiul. Premiul la acest quest este împărțit pe mai multe categorii, și anume:

 

 • Premiul principal pe care îl primește toată lumea în mod automat: o sumă aleatorie între 50.000$ și 80.000$, o sumă aleatorie între 10 și 15 Puncte de Respect, o sumă aleatorie între 10 și 15 Gold.
 • Premiul secundar care vă dă vouă varianta de a alege 2 din 4 premii disponibile: o sumă aleatorie între 10 și 15 Puncte de Jaf, o sumă aleatorie între 10 și 15 Puncte de Evadare, o sumă aleatorie între 10 și 15 Ore pentru Licențe, o sumă aleatorie între 10 și 15 Puncte de Misiune.
 • Bonus #1 care se obține la finalizarea a 3 Questuri și se premiază cu suma de 500 Gold.
 • Bonus #2 care se obține la finalizarea a 6 Questuri și se premiază cu un premiu la alegere între: un Slot în Garaj, un Hidden Color, un Safebox.

 

6PzmyNN.png

 

Pe perioada Questului vom avea activă și comanda de /getgift situată într-o locație special amenajată prin Los Santos.

Comanda /getgift poate fi folosită de cel mult 4 ori pe zi și vă aduce ca premii următoarele: între $5.000 - $25.000, între 1 - 5 Puncte de Respect, între 10 - 50 Gold, între 1 - 5 zile de Cont Premium sau între 5 - 10 Puncte de Misiune.

 

nEaZLXH.png

 

Am reușit să finalizăm inclusiv noul job de Farmer despre care vă posteam în urmă cu ceva timp. Acest job diferă în totalitate față de toate celelalte existente pe server deoarece este un job atât activ, cât și pasiv. Înainte de-a vă descrie pe larg în ce constă acest job dorim să vă anunțăm că toți jucătorii își vor păstra skillul de la jobul vechi și la acest job nou.

 

 • am adăugat câte trei ferme, câte o singură fermă în fiecare dintre cele trei orașe existente pe server.
 • fiecare fermă dispune de un anumit număr de parcele pe care voi jucătorii le puteți închiria.
  • există două tipuri de parcele, și anume publice care pot fi închiriate de orice jucător, și private care pot fi închiriate numai cu gold.
  • avantajul major al unei parcele private este că veți putea planta orice, indiferent de skill, și nu va mai fi necesară etapa de udare a plantelor.
 • odată ce ați închiriat parcela puteți să vă puneți la treabă.
  • veți cumpăra apoi semințe și veți închiria obiecte pentru fermă precum lopată, canistră, tractor și plug.
  • toate acestea vor putea fi luate de la noul biz agricol.
 • va trebui să arați terenul cu ajutorul tractorului și al plugului, după care veți planta semințele și să le udați.
 • urmează pe urmă o parte pasivă a jobului în care trebuie să așteptați efectiv coacerea plantelor.
 • plantele vor mai trebui udate la un anumit timp ca să nu se uște, altfel veți pierde recolta.
 • după ce plantele s-au copt le veți putea culege pentru un timp limitat, altfel acestea se uscă și pierdeți recolta.

 

Jobul a fost gândit în așa fel încât la skillurile mai mari să trebuiască să vizitați parcela voastră cât mai rar, astfel având un venit pasiv de la acest job. Veți putea găsi detalii complete despre job pe websiteul RPG la secțiunea Updates.

 

wZm4qag.png

 

V-am pregătit de asemenea mai multe reduceri pe Shop-ul din joc de care puteți profita în această perioadă.

Atenție, imaginea de mai sus are doar rol publicitar și nu reprezintă reducerile reale din joc.

 

Reducerile vor fi disponibile până în 27 August inclusiv.

Unbanurile sunt reduse până în data de 19 Septembrie inclusiv.

 

Ghidul de cumpărături

Pasul 1: Înregistrează-ți un cont pe site-ul https://shop.b-zone.ro sau autentifică-te dacă ai deja cont.
Pasul 2: Adaugă-ți fonduri în contul tău. Vezi tutorialele de încărcare cont aici.
Pasul 3: Transformă creditul în Gold, plasând comenzi de pe pagina Order.
Pasul 4: Cumpără produsele dorite prin comanda [/shop] sau mergi la DealerShip [/buyvehicle]. 
Pasul 5: Bucură-te de achizițiile făcute!
 
Pentru orice nelămurire puteți solicita serviciul LiveSupport de pe siteul shop.b-zone.ro.

 

Edited by Kelton

Share this post


Link to post
Share on other sites

XNSGKoz.png

 

uk32.png

 

We have mostly discussed all of the major things in previous announcements, but we will repeat the most important ones in this announcement also.

 

Accounts

 

Inactive level 1-5 accounts in the past 6 months will get deleted during the fusion.

All other remaining accounts will get transferred automatically on the new fused server with a new name.

Accounts keep all of their important info like: premium account, level, hours played, money, cars, referrals, licenses, materials, drugs, faction history, admin points, helper points, achievements, skis, job skill, punishments and so on.

 

To connect to your RPG3 and RPG4 accounts on the new fused server in the sa-mp client you will enter the new nickname, just like RPG3_Kelton or RPG4_Kelton.

So if you had an account named Bo$$u69 on RPG3, you will connect with the name RPG3_Bo$$u69.

 

After you have connected to the game you can change your name for free using /shop and selecting the Change Nickname option.

 

If your nickname is too long and the server doesn't let you connect because of this, you can change the name from the RPG website, from your account profile by pressing the change nickname button.

 

Those who have two accounts with the same name and wish to keep the name of the account from the smaller server can open a ticket here https://forum.b-zone.ro/support/ and ask for help.

 

Leaders and Subleaders

 

Depending on what leaders decide, two leaders or one, we will make modifications in factions in the upcoming days. We want to inform you that it might take a few days until we manage to make all of the modifications for leaders.

 

Money, drugs and materials in faction HQs safes from RPG3 and RPG4 have been transferred in the same factions on the new fused servers.

 

Houses and Businesses

 

Players from RPG3 and RPG4 need to open a ticket here https://forum.b-zone.ro/support/ in order to negociate the sum of money they should receive for their goods.

Even players that owned a level 999 house need to open a ticket to get into posession of the new house or get reimbursed depending on what they choose and what we have announced on the forum

 

The money you had in houses and businesses, if the sum was at least $50,000, has been added to your account's bank balance during the fusion.

Players that had shop interiors for houses received on their accounts during the fusion the gold they spent for that certain shop interior.

 

Important:

Players have 2 months maximum from the moment of fusing to open a ticket to get reimbursed, otherwise they lose this right.

Inactive players, meaning those who in the past 2 months didn't have the 5 hours played on their accounts, automatically lose the right to get reimbursed. Normally they lose their goods directly ingame, but we didn't complicate ourselves with this because of the fusion since it didn't matter anymore.

 

Clans

 

Clans coming from RPG3 and RPG4 will receive for free 1 HQ Claim and 1 HQ Interior Change to choose a new HQ. we repeat, if there are too little HQs we will add more.

If clans have the same tag/name, one of them has been renamed and received a free change of tag/name which the clan owner can use ingame on the /shop to rename the clan. The most active clan, the oldest one, the largest one, etc. got to keep the name.

All active clans received from the staff an extra 31 days of availability.

 

We will also be moving the forum clan categories in the following days. If you see we have missed your clan forum or didn't do something right, we ask the clan owners to open a ticket on the forum https://forum.b-zone.ro/support/

 

Clan and Gang Turfs

 

All turfs have been reset to offer equal chances to all players and have extra activities.

 

Activity Reports

 

The activity report during 19-25 August remains obligatory. In this week players from RPG3 and RPG4 will still have to do the same number of points for the report that they had on RPG3 and RPG4.

 

Obligatory Wars

 

In the first days of the fusion wars will be disabled to offer an acomodation period and to settle the leadership. We will announce when we start the wars.

 

Factions

 

Faction members until the 27th of August can leave the factions without Faction Punish using /leavefaction. We have added this special command for players that don't want to stay in the faction after the fusion.

 

Dealership Stocks

 

Celebrating the fusion we have added new vehicle stocks to those that weren't on stock.

 

JMJlarE.png

 

For this fusion we have added a special Quest with this theme, available during 19 August and 27 August.

It can be done for 7 times maximum, once for each day available.

If you lost a day don't worry as you can recover the unfinished Quests from the previous days.

The Quest will reset daily at 00:00 for players that have managed to finish it in that day, and for the rest it will reset when they manage to finish it.

 

To finish the Quest you need to gather all lucky objects. The objects can be collected from different jobs on the server.

Use /questhelp if you have forgotten the jobs where you can get the objects.

 

BdE7hRD.png

 

Your progress can be monitored using the HUD that is found on the left side of the screen between the radar and chat. You have the option to deactivate this HUD using the /tog command. You can also use other commands to adjust the chat if needed, respectively /pagesize to change the number of visible rows in the chat and /fontsize to change the dimension of the font (this command can be also used with negative values like -1, -2, etc.).

 

9UpIlbq.png

 

After you have managed to gather all objects to finish the basket you need to take it to the farmer. To do that you have to go to the Los Santos Farm and find him. If you do not know the location you can use /gps -> Important Locations -> Farm LS.

 

Once arrived at the destination you can use /finishquest to finish the special Quest and receive the prize. The prize for this Quest is divided into multiple categories:

 • Main prize that you automatically get: a random sum between 50.000$ and 80.000$, a random sum between 10 and 15 Respect Points, a random sum between 10 and 15 Gold.
 • Secondary prize that gives you the option to choose between 2 out of 4 prizes available: a random sum between 10 and 15 Rob Points, a random sum between 10 and 15 Escape Points, a random sum between 10 and 15 License Hours, a random sum between 10 and 15 Mission Points.
 • Bonus #1 obtained upon finishing 3 Quests that is prized with a sum of 500 Gold.
 • Bonus #2 obtained upon finishing 6 Quests that is prized with a prize of your choosing from: Car Slot, Hidden Color, Safebox.

 

6PzmyNN.png

 

During the Quest we will also have active the /getgift command found somewhere in a special location in Los Santos.

The /getgift command can be used up to 4 times in a day and brings you the following prizes: between $5.000 - $25.000, between 1 - 5 Respect Points, between 10 - 50 Gold, between 1 - 5 Premium Account days or between 5 - 10 Mission Points.

 

nEaZLXH.png

 

We have also managed to finish the Farmer job which we spoke about some time ago. This job is different from all others existing on the server because it is both and active and a passive job. Before describing broadly what it is about, we wish to let you know that all players will keep their old farmer skill for this new job.

 

 • we have added three farms, one in each existing city.
 • each farm has a certain number of plots you can rent.
  • there are two types of plots, respectively public ones any player can use and private ones you can rent with gold.
  • the major advantage of the private plots is that you can plant anything no matter your skill and you don't have to water the plants.
 • once you have rented the plot you can get working.
  • you will then buy seeds and rent objects for your plot like shovel, canister, tractor and plough.
  • all of these can be found at the new agricultural biz.
 • you will need to plough the field with the help of the tractor and plough, after which you plant the seeds and water them.
 • then there is a passive part of the job where you have to wait for the plants to ripen.
 • the plants must be watered at a certain point so they don't dry, otherwise you lose the harvest.
 • after the plants have ripen you can gather them for a certain time, otherwise you will lose the harvest.

 

The job was thought in such a way that players with higher skills won't need to visit the plot so often for this job. You can find complete details on the job on the RPG website in the Updates section.

 

wZm4qag.png

 

We have also prepared multiple discounts on the game Shop where you can profit during this period.

Attention, the image above is strictly for advertising and does not represent the actual game discounts.

 

Discounts will be available until the 27th of August included.

Unbans will be reduced until the 19th of September included.

 

Shopping Guide

Step 1: Register an account on https://shop.b-zone.ro or log in if you already have an account.
Step 2: Add funds to your account. You can find out tutorials here.
Step 3: Transform your credit into Gold, by making orders from Order.
Step 4: Buy the wanted products using [/shop] or go to the Dealership and use [/buyvehicle]. 
Step 5: Enjoy your purchases!
 
For any questions you can use LiveSupport on shop.b-zone.ro.

 

 

Edited by Kelton

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primul -> răspuns de bump topic 😃

Share this post


Link to post
Share on other sites

E bine că ați băgat questul ăla mișto 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Genial

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fuziune de nota 10, Bahoi vă lasă rece!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu intru ca dau astia pereti admine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragi reporteri de pe RPG4, sa aveti parte de cat mai multe momente distractive si de cat mai putine pachete.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, uS lamporo said:

Am 14 zile de cand is in LV Taxi, sublider. Ce rang iau? @Kelton

https://b-zone.ro/leaderrules

 

kDlRn3B.png

 

Ai vechime de rank 2. Așadar dacă liderul/liderii se hotărăsc să te degradeze, vei primi rankul respectiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.