Irina Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Bine, aici se incadra majoritatea factiunii 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CIOATA Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 2 minutes ago, Irina said: Bine, aici se incadra majoritatea factiunii :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 rusine.....doar pe pile jucati 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reedorf Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 =)))))) după acest meme presimt o demisie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Puțin triggered 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Daddy Bray Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 majoritatea playerilor s-au simtit asa, Irina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru M. Nicolae Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 2 hours ago, Irina said: Bine, aici se incadra majoritatea factiunii ??Saracii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David. Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 2 hours ago, Je suis Lewis said: Puțin triggered Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 E oarecum ok, dar multi poate sa nu inteleaga pentru ca nu cunosc situatia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 3 minutes ago, R e l u said: E oarecum ok, dar multi poate sa nu inteleaga pentru ca nu cunosc situatia. noroc că m-au îndrumat cretinii din clanul meu către topicu de la lv taxi ca să-mi scadă inteligența să nu se mai simtă lumea inferioară și dacă înțelegi, tot e slab Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleOwn ZEW Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 @Irina chiar asa ai facut, te-ai bucurat? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Lizard Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 4 hours ago, Je suis Lewis said: Puțin triggered putin cam mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clanin3 Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 cred ca "HEROINA" sau ce nume ar avea e ceva de genul: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Kweb. Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Nici nu vreau să cer explicați... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Vlad Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 1 hour ago, R e l u said: E oarecum ok, dar multi poate sa nu inteleaga pentru ca nu cunosc situatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 bun :))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 What is ''subider''? Cat despre meme, nu-s impresionat. Nici nu trebuie sa aflu mai multe detalii despre circul vostru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a l u c a Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Bună asta=))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 2 hours ago, iLDuce said: noroc că m-au îndrumat cretinii din clanul meu către topicu de la lv taxi ca să-mi scadă inteligența să nu se mai simtă lumea inferioară și dacă înțelegi, tot e slab Trebuie sa ai minimul de IQ sa iti poti da seama ca e vorba de un membru care a inceput sa se oftice pentru ca a luat cineva pe care nu si-l dorea sublider. Mai sus au comentat persoane care nu sunt in SF Taxi si totusi si-au dat seama de meme, poate procesezi mai bine informatia data viitoare. Peace 36 minutes ago, uV Dabro said: What is ''subider''? Cat despre meme, nu-s impresionat. Nici nu trebuie sa aflu mai multe detalii despre circul vostru. Poate citesti si tu mai bine, scrie clar sublider, si nu e niciun circ, pur si simplu e un meme, nu mai luati jocu’ asta asa in serios baietii mei 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 5 minutes ago, Irina said: Trebuie sa ai minimul de IQ sa iti poti da seama ca e vorba de un membru care a inceput sa se oftice pentru ca a luat cineva pe care nu si-l dorea sublider. Mai sus au comentat persoane care nu sunt in SF Taxi si totusi si-au dat seama de meme, poate procesezi mai bine informatia data viitoare. Peace Poate citesti si tu mai bine, scrie clar sublider, si nu e niciun circ, pur si simplu e un meme, nu mai luati jocu’ asta asa in serios baietii mei stai ce, nu era în lv taxi tot căcatu ăla? de la ceva adelin yoyo în care era și hei băgat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 3 hours ago, R e l u said: E oarecum ok, dar multi poate sa nu inteleaga pentru ca nu cunosc situatia. Macar tu te-ai exprimat dragut, pt asta iti si multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 1 minute ago, iLDuce said: stai ce, nu era în lv taxi tot căcatu ăla? de la ceva adelin yoyo în care era și hei băgat? Nu membrul mentionat mai sus a vazut ca am luat eu r6, a pus demisia, a intrat iar in factiune si a inceput sa ne faca noua observatii ca nu suntem in stare de nimic dar daca tot nu s-a inteles contexul imi pare rau mie mi se parea ca se cam intelege ce am vrut sa zic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 3 minutes ago, Irina said: Nu membrul mentionat mai sus a vazut ca am luat eu r6, a pus demisia, a intrat iar in factiune si a inceput sa ne faca noua observatii ca nu suntem in stare de nimic dar daca tot nu s-a inteles contexul imi pare rau mie mi se parea ca se cam intelege ce am vrut sa zic ? așa, după câteva investigații marca românia tv, și după ce mi-am dat seama că există suferință sampistică și durere interioară, am ajuns la concluzia că mai bine ignor skandalurile de pe samp și mă refugiez în bhutan din care să mai intru la war și să dau /getgift. mulțumesc de ghidarea oferită încât să găsesc calea adevărată. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 4 minutes ago, iLDuce said: așa, după câteva investigații marca românia tv, și după ce mi-am dat seama că există suferință sampistică și durere interioară, am ajuns la concluzia că mai bine ignor skandalurile de pe samp și mă refugiez în bhutan din care să mai intru la war și să dau /getgift. mulțumesc de ghidarea oferită încât să găsesc calea adevărată. Ce sa zic Primul meu meme, o sa fiu mai atenta pe viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts