Jump to content

Sunteţi de acord cu sistemul play-off/play-out?


BIS aka OldNab
 Share

Sunteţi de acord cu sistemul play-off/play-out?  

53 members have voted

  1. 1. Sunteţi de acord cu sistemul play-off/play-out? (sondaj)

    • Da
      38
    • Nu
      15


Recommended Posts

Sunt complet de acord, deoarece trebuie trasata o linie intre echipele care s-au remarcat in decursul sezonului, echipele care au avut rezultate foarte bune sa aiba dreptul de a se confrunta pentru cupa iar cele care nu si-au dat per total interesul sa joace pentru a ramane in liga si pentru a nu retrograda. Este un sistem bine gandit si sper sa nu se schimbe vreodata aceasta regula.

Link to comment
Share on other sites

Nu, nu sunt de acord si nu sunt de acord nici cu faptul ca in liga 1 sunt 16 echipe. Si asa investitiile in football sunt mizere fata de restul SEE si tarile extra comunitare dar a caror echipe participa in competitiile europene. Personal consider ca sistemul care era inainte cu 18 echipe din care parca 4 retrogradau si nu era play off&out era mai bun. De ce?sa zicem ca o echipa castiga toate meciurile pana la play off&out, dupa care trece printr-o faza mai proasta si pierde toate meciuri dar putin probabil, da trebuie luat in considerare, echipa aia degeaba a tras pana la play off daca in ultima faza cade. Ok sa zicem ca ramane play off&out, dar macar sa fie macar 18 echipe din nou, altul ar fi bugetul pentru echipele din liga 1, sponsorizarile pentru nou promovate si poate s-ar afirma si jucatorii ce promoveaza odata cu acele echipe. Suntem morti ca popor in ceea ce priveste football-ul, acum, iar cand il aud pe alde Alibec ,,ca sa intre ei domle in teren si sa alerge" imi amintesc de ce nu mai urmaresc liga 1 de prin 2008. 

Link to comment
Share on other sites

Nu, categoric nu, de fiecare data in play off ajung 2 sau 3 echipe care nu au treaba cu ce se intampla acolo, deci nu prea exista concurenta.Mai ales cu ce au introdus anul asta, ca au sanse mai mari echipele din play out sa joace in cupele europene, o porcarie.Cel mai bine se mergea pe un sistem normal tur-retur, cum se face in cele 5 campionate de top din vest, chiar si cu 16 echipe, daca nu erai bani suficienti cu 20 de echipe, cum se spunea prin vara.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.