Jump to content

B-Zone TV -The Ring

DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Ring -Samp Version

Gen: Gaming

Durată: aprox. 3 minute

Data lansării: 9 Noiembrie 2010

Scurtă prezentare: O mica redare a filmului The Ring in varianta San Andreas.

Trebuia sa fie lansat mai repede inainte de Halloween dar au fost cateva probleme...

Link către clip :

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=CIRvdnD3T0Y?fs=1&hl=ro_RO&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=CIRvdnD3T0Y?fs=1&hl=ro_RO&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=CIRvdnD3T0Y?fs=1&hl=ro_RO&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Multumiri speciale:Edi_Stepe

Edited by DaniSteptu

cosm1n permitem sa te corectez,b-zone are un server unde se fac filme,super tare filmu dani tineo tot asa

sa-mi zici si mie ce fel faci efectele astea

Edited by VicsteR

Frumos dar trebuia sa-l faci mai lung pt ca personajele care se uita la caseta , nu mor imediat , primesc un telefon care ii anunta ca vor murii in 7 zile , iar dupa 7 zile se aprinde televizoru si poc

Era frumos sa pui si detaliile astea , oricum frumos filmu , ai un + .

Filmul acesta este frumos, dar nu este realizat pe serverele b-zone .. ;)

Filmele/Videoclipurile sunt facute pe Serverul B-Zone Movies,hostat de B-Zone

HostName: ...:::B-ZONE Movie Server:::...

Address: 195.225.59.63:7777

Players: 0 / 20

Ping: 22

Mode: B-Zone Movie Server

Map: San Andreas

Toate filmele se fac aici,pentru ca pe B-Zone RPG nu imi permit sa fac asemenea faze...

Bobo mi-a dat un dedicat,pe care eu il administrez cu ajutorul GameCP.

Deasemenea toti sunteti invitati sa va faceti clipuletzele aici.

Ma contactati pe PM iar eu va voi da dreptul de a avea comenzile de admin,necesare pentru a va face filmuletzele,de asemenea,orice film care aveti o idee,cum ar fi sa faci O cabana....sau ...orice alceva exact cum am facut eu Imi spuneti mie....Cum sa fie mapa/sau va faceti voua si imi trimiteti PM si in cateva minute Mapa e pusa.

Edited by DaniSteptu

cum am zis pe youtube

lol e misto in general ' date=' dar faza cu arma e fail , adica el ii lasa telecomanda sa se uite la televizor stiind ca e un film de groaza , pleaca afara , fata tipa si el vine cu arma inauntru :)) , in rest bravo fata de alti pusti care "se cred mari regizori" ti-a reusit , data viitoare sa nu mai umbli la trackurile cu melodii ca aici se aud prea incet :)):P[/quote']

cum am zis pe youtube

Eu am vrut sa fac sa se inteleaga la acea faza ca fata nu il prea agreea pe "Kevin" iar acesta a venit cu o propunere,el nu stia ca ce se va intampla in timpul vizionarii insa el a stiut ca filmul e ceva film de groaza cum a spus propietarul,iar atunci el vrand sa-i faca faza fetei, sa o pacaleasca a provocat-o sa se uite singura la un filmuletz de groaza,spuneti voi daca ar fi sa tachinati o colega mai "care se da mare,sau nu pare impresionata de ce faceti voi" nu-i asa ca ati vrea sa o speriati sau alceva?

Faza cu Shotgunu si intrarea,am vrut sa se inteleaga cum ca Baiatul a actionat asa crezand ca e un Urs sau se intampla alceva..(deobicei vi cu o arma,nu cu mana goala,la un tzipat).

Faza cum "Kevin" sta afara cu ceilalti la focu de tabara in timp ce fata se uita la film nu am mai adaugat-o...dar poate fi sugerata...cum ca asta ar fi facut daca a iesit din casa,normal ca nu ar sta la usa si ar pandi ce se intampla...Kevin,ar fi mers la focu de tabara sa vorbeasca cu ceilalti "Hehe,i-am facut-o acum sigur se va speria" insa el nu a stiut ce aduce caseta aceea.

In legatura cu sunetul care era cam incet...era umpic intentionat pentru ca voi sa cresteti volumul boxelor...iar la sfarsit sa aveti o surpriza o:-),oricum as fi putut mari sunetul urletului mai tare...dar...m-am limitat la atat. ma rog de Halloween (~~) daca l-as fi terminat mai repede era alceva.

Scuze pentru unele "FAIL"-uri incerc sa ne corectam in viitoarele videoclipuri.

Edited by DaniSteptu

mi se pare cel ma frumos film de pe b-zone care l-am vazut gg :D,daca vrei sa te ajut si eu da-mi un PM

P.S: +1 :D

Esti invitatul meu.

Pentru cei care vreti sa jucati,nu asteptati sa va contactez eu,ar fi mai usor sa ma contactati prin PM cu ID vostru si ceva date din joc.

Asa ca astept PM-urile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.