Jump to content

O intrebare

Sho0ty

Recommended Posts

Ieri, în jurul orelor 17.00, am primit ban pe rpg.b-zone.ro, pe motiv ca am folosit coduri, însă eu nu am folosit nici un cod, am făcut jobul zilnic, iar după ce am terminat cursa, am plecat sa caut o mașină, eram în lv, iar în dreptul la peco din lv, am găsit un nrg pe strada, am vrut să-l închiriez însă, mi s-a părut cam mult 1000$, întrucât știam ca mai în fata, este o mașină ce era Free. Am o rugăminte, se poate verifica chat logul meu? Din acea zi, toate comenzile pe care le-am dat, cu tot ce trebuie, nu am folosit nici un cod și mi se pare anormal ca am primit ban pe server dacă nu am avut nici un fel de cod. Menționez faptul ca am jucat samp de pe telefon și de acum încolo, și când ma voi juca de pe calculator, ma angajez în a filma în timp ce sunt online, secunda cu secunda, pentru a nu mai exista pe viitor, o astfel de intamplare

Aștept comentarii și sper sa se dovedească nevinovăția mea, am o singura poza înainte sa primesc ban, pe care o atașez aici

(https://www.linkpicture.com/view.php?img=LPic5f99073a17d06676474340

Va mulțumesc și sper sa găsim o rezolvare, sa pot dovedi ca am fost nevinovat 

Cu respect, 

[RTE] Sho0ty

P. S : în samp-ul pe mobil, nu pot fi adăugate coduri! 

Screenshot-20201027-161253-com-rockstarg ss de pe telefon, în timp ce am primit ban

Video de la kenshy cu dovada banului 

Încă odată, m-am jucat de pe telefon, dacă are server-ul bug-uri sau samp-ul de pe telefon bug, nu este vina mea, însă o sa rețin pe viitor, sa ma filmez 24 din 24 în timp ce ma joc, atât pe calculator, cât și pe telefon! 

Pur și simplu nu am avut absolut nici un cod, trebuia sa închiriez mai bine ac nrg, având dovada ca l-am închiriat pe 1 ora sau 2....dar asta e, sper sa se poată face ceva, sa se poată verifica într-un mod anume, ca nu am avut cod, întrucat pe mobil, nu pot fi adăugate coduri!!! 

Probabil a fost o eroare de sincronizare, dar cam ciudata. Oricum, se specifica ca nu este recomandat jocul de pe telefon, tocmai din cauza bugurilor de genul si ca se poate abuza in unele feluri. Daca doresti sa te apuci serios iti recomand sa joci de pe pc.

Si totusi, eu tot nu inteleg de unde ai luat nrg-ul ala pentru ca si in ss-ul tau si pe dovada adminului nu erai in apropiere de car rent. Unban nu cred ca vei primi.

Daca ti se vede in loguri la 'Income' ca ai fi inchiriat acel NRG nu cred ca ar fi o problema, dar, din ce vad eu in video-ul primit de la Kenshy, NRG-ul s-a teleportat la tine. De asta te-a banat adminul, dar poti face o cerere de unban si poti incerca cum a spus si Ramses.

Cererea de un an a fost respinsa, ban-ul rămâne... Nu știu cum as putea dovedi ca nu am avut cod, se vede clar din ss ca sunt pe telefon, însă nu am știut ca are atâtea bug-uri pe telefon.. M-am jucat pe telefon pentru a nu pierde bonusul de gold, nu am timp întotdeauna sa fac jobul 100% de acasă, dar prefer mai bine sa îl pierd, decât sa iau ban aiurea... 

Sper sa se rezolve ceva cât de curând, dacă ați putea face ceva, nu știu, orice... 

Coduri nu au existat nici măcar o secunda, probabil din cauza bug-urilor de pe samp mobil.... 

P. S : și acum îmi pare rău că nu m.am înregistrat când am jucat de pe mobil, dar am zis ca nu ar fi nici o problema, nu e prima data când joc de pe mobil.. Sper sa se facă dreptate!! 

Daca cererea ta de unban a fost respinsa, din pacate, noi nu putem face nimic. Adminii au decis ca tu ai avut cod in acea filmare, nu este recomandat sa te joci de pe telefon pentru ca nu e 100% sigur ca nu sunt buguri.

Hello @Sho0ty,

The version of SA:MP on phone is done by a couple of fans and it's in beta version, that means it's on test. That makes it full of visual bugs compared to computer client.

It's mentioned that it's nor recommended for such reasons. In you case, it's a visual bug but also a reason that gets you banned, because it's hard to distinct visual bugs from cheats this way.

You can still request to be banned on our website panel https://www.rpg2.b-zone.ro/account/login but I cannot assure that you will get it. You can use forum service https://forum.b-zone.ro/support/ to ask for support in such a complicated situation. What I can help you with is to mention that there isn't such cheats done for mobile version of SA:MP because I have done some searches about this and couldn't find any. Open a support ticket from the link I gave you above, and you will certainly get an answer from superiors. Hopefully you get your account back.

Thank you for using our Q&A section.
Have a good day ?

• CouldnoT locked, unlocked and locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.