Jump to content

Portofoliu Kaban


Kaban
 Share

Recommended Posts

@Kaban unele lucrări sunt chiar bune din toate punctele de vedere. La altele mai ai de lucrat la integrarea și evidențierea textului. Ca de exemplu, astea:

 



gold.png&key=173c08dee3a38bc410df6465d09 cy.png&key=c297b30f927b13d22fdbf8da42473 havana.png&key=3ae7f7e5b014245c6e8a5a1cf o.png&key=1fc026a8f44f5dbf9f3351cb6521c9

Uneori e problema în formatul textului, alteori în însuși stockul pe care lucrezi. Cu timpul oricum îți creezi o obișnuință și știi de la început ce stock e demn de lucru sau nu.

 

Cover-urile și wallpaper-urile sunt bune. 

Îți recomand să mai lucrezi pe avatare până te înveți să integrezi textul, după treci la ceva mai mult. Oamenii au nevoie de lucrări grafice pentru postări, cover-uri și chiar dau buni pe asta. Mă bucură că ai un "ochi estetic" comparativ cu aia care au badge-uri de Designer pe comunitatea dată. Asta contează tare mult și te poate duce și mai sus.

 

Pe lângă comentariile astea useless de dragul posturilor a lu ăștia, sper că apreciezi feedback-ul și îl folosești în folosul dezvoltării proprii. 

Bagă un accept pe IG să vorbim ceva chestii legate de colaborări pe viitor.

Link to comment
Share on other sites

Nu s-au mai postat creații de mai bine de 7 zile. Contactează un membru din echipa designer pentru a-ți redeschide portofoliul.

T/C

Link to comment
Share on other sites

  • Roxy locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.