Jump to content

Eminem-NOT AFRAID

DaniSteptu
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Eminem-Not Afraid

Gen: Videoclip

Durată: 4 minute.

Data lansării: 16 Noiembrie 2010

Scurtă prezentare: Videoclip Eminem-Not Afraid

Link către clip :

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

In ultima vreme lucrez cu un jucator Geogian din alta tara,si am hotarat sa fac echipa cu el.

Videoclipul este facut pe B-ZONE MOVIE,rolurile jucate de mine,restu facut de el.

Ne-am gandit sa adaugam.

Multumiri speciale:ToX pentru video effect.

Sper cat de cat sa va placa,totusi se pare ca de o saptamana aproape nimeni nu mai pune videouri,si m-am gandit sa punem si asta.

Edited by DaniSteptu

E frumos. E chiar dragut. Imi place partea cu masina, in care se reflecta si atunci cand zboara, foarte bine regizat, in interior este filmat foarte bine, un sfat: sa nu filmati foarte aproape find ca modelele de oameni din San Andreas lasa de dorit (grafica). In rest totul este Ok. Bravo, 10/10 pt editare. ;)

Ai avansat foarte mult,bravo.Sunt depasit,iti urez succes in continuare si ma bucur ca a ramas cineva capabil sa faca filmulete pentru serverul b-zone samp,pot sa spun ca pentru mine esti cel mai bun editor-regizor de pe B-Zone,iti dau un sfat..cand vor aparea invidiosi(si vor aparea)nu-i lua deloc in seama,gandeste-te ca ceea ce faci tu,faci din placere,iar ei te invidieaza doar pentru ca ei nu pot face ce faci tu.Te-as ruga sa faci un clip de Counter-Strike,care sa cuprinda faze de pe toate serverele B-Zone,mi-am dorit atat de mult sa fac unul,dar n-am reusit..sper ca tu sa reusesti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.