BIS aka OldNab Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Titlul filmului: Hawaii Anul lansării: 2017 Genul filmului: Dramă Durata: 116 minute Scurtă descriere: În România anului 1988, o familie descoperă că a moştenit o avere de 3 milioane de dolari... în Hawaii. Trailer: Recenzie personală: Un film românesc genial! De la cap la coadă, totul e perfect! Recomand cu drag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhino. Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 sunt curios daca tu l-ai vazut daca da, poti sa ne spui ceva ce ne-ar determina sa il putem viziona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 On 12/27/2020 at 9:06 PM, CelCareSaLuptatCuBis said: sunt curios daca tu l-ai vazut daca da, poti sa ne spui ceva ce ne-ar determina sa il putem viziona. Am văzut toate filmele pe care le-am postat. După cum spuneam, e un film foarte bine pus la punct, n-am ce-i reproşa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ailime Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts