Jump to content

Red Dragon Triad - Legende/Legends

F4L Oasis9
 Share

Recommended Posts

Nume : Cranky

Level : 30+

Factiune : Verdant Family

Ce doresti sa transmiti : Felicitări tuturor ce se află pe această listă, meritati !

Cum sa postezi frate pentru +1 in halul asta ? :))

Lista e goala pretenash, go home !

Nick: Zoom.

Factiune: Red Dragon Triad

Mesaj: Vreau sa ii felicit pe toti colegii mei care se afla pe aceasta lista, in special pentru munca depusa si ajutorul acordat.

Imi face foarte mare placere sa ma aflu si eu pe aceasta lista!

Nick:GabY.

Mesaj: Felicitari tuturor, ma simt mandru ca am putut ajuta si eu intr-o oarecare masura factiunea si am fost trecut pe lista.

Cat pentru restul care ar vrea sa fie, nu uitati : cu rabdare puteti ajunge si voi usor...

Nick: Eazy-E (PestisoR)

Mesaj: Felicitarile mele celor care sunt numiti pe aceasta lista.Pentru mine e prima data cand ajung pe o asemenea lista si sunt bucuros si onorat sa fiu printe primele legende ale acestui gang!

Nick: Tomyy

Level: 53

Facțiune: Red Dragon Triads

Ce dorești să le transmiți: Vreau să le transmit că au tot respectul, din partea mea. Înseamnă că au făcut ceva frumos și important pentru Red Dragon Triads. Să sperăm că în viitorul apropiat voi fi trecut și eu pe această listă, bineînțeles, doar dacă voi merita. Jos pălăria!

Nick: BTD Only

Mesaj: Felicitari tuturor, ma simt mandru ca am putut ajuta si eu intr-o oarecare masura factiunea si am fost trecut pe lista.

Nickul tau: [rTn]Pecos

Level: 15

Factiune: Nu am una.

Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor membrilor marcanti pentru aceasta factiune!

Nick: 3n3rgY

Level: 37

Mesaj: Tin sa ii felicit din tot sufletul pe acesti membrii de onoare ca sa ii numesc asa. Ii stimez pe toti ce se afla pe aceasta lista, va meritati locul, ati ridicat aceasta factiune foarte mult. Din partea mea aveti tot respectul, fara voi "Red Dragon Triad" nu ar fi ajuns unde este astazi si unde merita sa fie, pe primul loc. Si eu ma simt norocos ca fac parte din aceasta factiune minunata si sper sa ajung cat mai departe. Pentru mine "Red Dragon Triad" nu este doar o factiune oarecare. Perioada petrecuta aici va fi una speciala. De cand am intrat in "Red Dragon Triad" am simtit ca aici imi este locul si ca trebuie sa raman foarte mult timp. Niciodata nu am sa uit cand NoWay25 m-a ales sa fac parte din acesta mafie... E ceva de vis. Este o a doua casa si familie pentru mine, si cu bune si cu rele aici invatam cu totii ce inseamna sa fi mafiot adevarat si sa ucizi cu sange rece.

Aici toti suntem prieteni, nicioadata nu a existat un conflict intre noi si glumim foarte mult. Impreuna suntem o familie in adevaratul sens al cuvantului. Mult timp nu vom avea adversar la nici un capitol: afaceri, respect, membrii. Toti care joaca pe server isi doresc sa intre, dar nu toti au sansa, ci doar cei mai buni...Chiar va fi una din cele mai frumoase experiente petrecute de mine pe server.

Niciodata nu am sa uit cele 3 cuvinte "Red Dragon Triad".

Nick: Zayn

Factiune: Civil

Mesaj: Daca lumea iti zice ca nu merit aici ce caut eu la legende nu stiu , eu am fost in plus din cate am inteles, ok asta e trebuia sa imi dau seama din timp iar voi trebuia sa ma lasati sa plec daca am ajuns unde am ajuns cred ca meritam si noi sa fim intrebati daca x e potrivit sa intre si astfel nu apareau astfel de conflicte , oameni cu fite si mari oratori pe /f inca din minutul 2 de la /invite de astia sunt destui pe server , am ajuns unde am ajuns in aceasta factiune unde mi-am dedicat timpul,nervi lasand la o parte toate partile bune , am ramas in factiune si dupa schimbarile de lider de la Kobra in coace la fel si la alte functii importante sublider, antrenori,lideri de grupare etc nu am comentat nimic mi-am vazut de treaba mea si am ramas sa te ajut , dar odata ce vad ca treburile se strica iar cei pentru care zici ca ai luat lider au plecat 1 cate unu si am devenit ca la momentele de la inceput sa ne mancam intre noi am considerat ca nu am ce sa mai caut aici si sa te incurc , am lucruri mai importante de facut de cat sa vad copii din aceasta factiune care incep sa planga pentru 1 glont si da ar trebui sa ne permitem glumele intre noi daca tot suntem un colectiv unit . Daca mefx iti zice ca nu am ce cauta aici asa sa fie pe aceasta cale ii transmit multumirile mele !

Ps: Nu ma pot bucura ca am ajuns pe aceasta lista daca voi considerati ca sunt in plus aici.

Edited by Zayn

Nick: Zoom.

Factiune: 69 Pier Mobs

Mesaj: Vreau sa ii felicit pe toti fostii mei colegi care au intrat recent pe aceasta lista si la cat mai multa munca!

Imi pare foarte rau ca am fost sters de pe aceasta lista doar pentru invidie.

Edited by Zoom xD

Nick`ul tau: Mr.Boss_iuLiaN

Level: 20

Factiune:Civil

Ce doresti sa le spui: Va respect pe toti, felicitari pentru grade si vechime!

ps: am fost si eu membru rank 4 aici si m-am simtit superb, lider de nota 10, membrii de nota 10 si chiar nu te plictisesti in acest gang, nu va voi uita niciodata!

Nick: S.Cristi

Level:4

Factiune:Civil

Ce doresti sa le spui: Felicitari tuturor persoanelor de pe aceasta liste pentru aceasta performanta.

Edited by Cristi17

Nick: Silent96

Level: ​23

Factiune: Las Venturas Taxi

Nick: Tyci

Level: ​14

Factiune:Green Street Blood

Mesaj:Felicitări tuturor ce se află pe această listă, nu se ajunge chair atât de uşor aici.

Nume: BigDevil

Level: 17

Mesaj: Felicitari ca ati facut ca numele vostru sa apara aici.Va respect pentru munca depusa acestei factiuni onorabile si respectate, va respect pentru oamenii ce sunteti si oamenii care ati fost, va admir pentru istetime,curaj,respect si multe altele.Intr-o zi sper sa ajung si eu aici.RESPECT !
Alte precizari: Multumesc.Sper ca mi-ati vazut postarea.

Nume: SoundKiller

Level: 58

Factiune: 69 Pier Mobs

Mesaj: Felicitari tuturor celor prezenti pe aceasta lista , cu majoritatea am avut ocazia sa fiu coleg , m-am simtit excelent si sper sa revin intr-o zi in acest frumos gang.
Alte precizari: Multumesc ca am primit ocazia sa va fiu coleg.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic