Jump to content

Iohannis: "Sunt foarte mulţi români care s-au vaccinat. Păcat că sunt aşa puţini!"

BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19 | Digi24

„La noi sunt foarte mulţi români care s-au vaccinat. Păcat că sunt aşa puţini!”, a declarat Klaus Iohannis, luni, în timpul conferinţei de presă, alături de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi prim-ministrul Florin Cîţu, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

În timpul conferinţei de presă de ieri, la întrebarea adresată de un jurnalist – legată de soluţia legală pentru vaccinarea obligatorie a unor categorii profesionale – preşedintele Klaus Ionanis a început discursul cu o introducere contradictorie care a rezultat a fi o bâlbă în toată regula.

Concentrându-se pe numărul mare de români vaccinaţi, la scurt timp, nu a mai fost convins de propriile afirmaţii şi a reiterat explicaţia prezentând altă situaţie.

„Daţi-mi voie însă să mai spun ceva despre vaccinare. La noi sunt foarte mulţi români care s-au vaccinat. Astăzi am cerut date şi am văzut că s-au distribuit sau au fost date peste 10 milioane de doze de vaccin. Sunt aproape 5 milioane jumătate de români care sunt vaccinaţi cu schema completă. E păcat că sunt aşa puţini! Dacă ne uităm un pic la ce se întâmplă în Europa – acum câteva zile, de exemplu, am citit un articol despre Danemarca – în timp ce noi avem mii şi mii de noi cazuri zilnice, şi din păcate şi internaţi la ATI, şi decese, în Danemarca s-a renunţat la toate restricţiile. Atenţie: la toate restricţiile! De ce? Fiindcă s-au vaccinat în Danemarca cam toţi!, a fost declaraţia preşedintelui.

SURSĂ: Mediafax.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.